הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Red Thougts - Black Edges הלוג הלא מתורבת.

Red Thougts - Black Edges הלוג הלא מתורבת.

כמה החמישיה שלך בדדליפט?

סקוואט כמה ה RM1 שלך האחרון?
ראיתי שיש לך חמישיה של 156.. אז הייתי הולך על סינגל של 170. או 167 (מהמבאסים)
בנץ' סינגל של 100

שמע, לא ראיתי מהצד איך זה נראה אז יכול מאוד להיות שאני לא מספיק גמיש ולא מגיע לטווח המלא..ורק חושב שזה ATG
הפאוז מגיע כדי לשפר את הכוח המתפרץ, היציאה מהבור.
יש לי את זה רק בפרונט אגב, שבגלל שהמשקל נמצא קדימה לדעתי יותר קל לשלוט על גב ניטראלי.
אני צריך לצלם את זה מהצד בהזדמנות.
תצלם אחי, למרות שאם אתה לא יורד לATG סביר מאוד להניח שאין לך שום בעיות שעלולות לגרום למנח לא נייטראלי של הגב, אבל זה לא יפריע 😃
אגב עם איזה משקל אתה עושה את הפאוז בפרונט סקוואט ולכמה חזרות?
כן אבל ללכת על 5 RM בסקוואט? קצת משעמם
משעמם? בשבילי ללכת על PR חדש של RM5 בסקוואט זה תמיד חוויה מרגשת. לפחות זה היה כשהייתי מרים כבד 😃
1RM בנץ' נראה לי אני אנסה שוב 100 כדי להיות בטוח שזה שלי
אתה בטוח שבזמן שאתה מחלים מפציעה כדאי לך לנסות RM1?
דדליפט? 4 פלטות למקס כדי להפחיד את המכון החדש??
נשמע כמו רעיון טוב אבל אתה עושה את זה ביום שלישי לא?

סקוואט אין לי מושג מה ה1RM לא ניסיתי המון המון זמן
אולי באמת כדאי לתרגל סינגלים
דדליפט עשיתי חמישיה 175, חסר לי 10 פאונד ל4 פלטות,
נראה לי שאני אנסה לתת חמישיה עם 4 פלטות ומקסימום אתן רביעייה וזה גם יראה שהתחזקתי.

גם נראה עם המשקולות בקילו או בפאונד במכון החדש.

כולם יהיו ביום חמישי במכון החדש.

אני פשוט יודע שזה חשוב לתרגל 1RM בסקוואט ובבנץ', בדדליפט פחות כי אתה מושך מהרצפה.

למה? ממה שאני מבין, הסיבה היחידה לתרגל RM1 בסקוואט ובבנץ' היא בתור אינדיקציה להתקדמות. חוץ מזה לא רואה שום מטרה בזה
כי צריך לדעת להתמודד עם 1RM
בעיקר שהמשקלים כבדים, אני מרגיש איך אני פחות יעיל כשזה מגיע ל1RM
תן למתחיל לנסות את ה1RM שלו הוא לא יצליח בגלל שהוא לא יודע לשמור על הסופר ריכוז הזה.

תן למתחיל לנסות את ה1RM שלו הוא לא יצליח בגלל שהוא לא יודע לשמור על הסופר ריכוז הזה.
יש עוד סיבה לדעת להתמודד עם RM1 חוץ מלהרים RM1 בתחרויות? נגיד למה לי לנסות בכלל RM1 אי פעם אם אני לא מתכוון להתחרות?

צריך לדעת לעשות סינגל.
החל מצורת החימום ועד לכניסה לסט.
אין שום טעם למתאמן שרק מתחיל לעשות סינגלים

צריך לדעת לעשות סינגל.
החל מצורת החימום ועד לכניסה לסט.
אין שום טעם למתאמן שרק מתחיל לעשות סינגלים
אגב, יש מצב שתדבר עם משה שיארגן שאחד הכותבים של הפורטל יכתבו מדריך מפורט להכנה לתחרות/RM1. לא יצא לי לקרוא אף מדריך איכותי שמסביר איך לבוא לאימון שבו אתה רוצה לשבור PR בRM1 או מדריך מקיף של איך תוך כמה שבועות להכין את עצמך לתחרות, לפחות בעברית.

יש עוד סיבה לדעת להתמודד עם RM1 חוץ מלהרים RM1 בתחרויות? נגיד למה לי לנסות בכלל RM1 אי פעם אם אני לא מתכוון להתחרות?
זה גורם לך למצוא את הדרך הכי טובה לך להרים ושאתה הכי חזק בה, כשאתה מצלם RM1 ואתה מרוצה מהטכניקה ואתה רואה שהיא לא נשברת
אתה מאמץ את הדרך הזאת לכל סט וסט גם אם זה חימום עם המוט בתחילת העבודה, מאד חשוב למתאמן מתקדם יותר לדעתי ונותן ערך מוסף.
אגב, יש מצב שתדבר עם משה שיארגן שאחד הכותבים של הפורטל יכתבו מדריך מפורט להכנה לתחרות/RM1. לא יצא לי לקרוא אף מדריך איכותי שמסביר איך לבוא לאימון שבו אתה רוצה לשבור PR בRM1 או מדריך מקיף של איך תוך כמה שבועות להכין את עצמך לתחרות, לפחות בעברית.
++++++++++

זה גורם לך למצוא את הדרך הכי טובה לך להרים ושאתה הכי חזק בה, כשאתה מצלם RM1 ואתה מרוצה מהטכניקה ואתה רואה שהיא לא נשברת
אתה מאמץ את הדרך הזאת לכל סט וסט גם אם זה חימום עם המוט בתחילת העבודה, מאד חשוב למתאמן מתקדם יותר לדעתי ונותן ערך מוסף.

++++++++++
מעניין, בחיים לא חשבתי על זה ככה, אבל מצד שני בחיים לא הייתי מרוצה מהטכניקות שלי בRM1, תמיד הן היו חולניות ברמה מטורפת בכל תרגילי הבסיס.

רעיון טוב, אני אעלה את זה לנושא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית