הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר תאבון משוגע

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
אני במסה כבר חודשיים וחצי ככה ובשבועיים האחרונים אני בקושי מצליח לאכול אני פשוט סובל אין לי תאבון בכלל אני יכול רק לשער ממה זה נובע

השתחררתי מהצבא לפני שבוע והיתה לי גם חופשת שחרור נחמדה ויצא לי לשתות המון אלכוהול משהו הזוי של 4-5 פעמים בשבוע יכול להיות שיש נזק מיידי לכבד מה שגורר הרגשה כזאת? ואם כן מה אפשר לעשות עם זה?

הקטע שבדרך כלל יש לי תאבון בריא אפילו בריא מדי הלוואי זה היה קורה לי בחיטוב חח

בשבוע תעשה נזק לכבד? מה אתה, leaving las vegas?

חוסר תיאבון זה דבר שקורה, יש תקופות כאלה. תדחף בכוח אוכל, עם הרבה קלוריות יחסית. לא חסרות דוגמאות.

• פותח/ת השרשור
בשבוע תעשה נזק לכבד? מה אתה, leaving las vegas?

חוסר תיאבון זה דבר שקורה, יש תקופות כאלה. תדחף בכוח אוכל, עם הרבה קלוריות יחסית. לא חסרות דוגמאות.
זה לא שבוע זה כבר תקופה של חודש בערך של שתייה מוגזמת מאוד

אני דוחף בכוח אבל סובל ממש וגם לא מצליח תמיד להגיע לקלוריות שאני רוצה ונתקע במשקלים והדובדבן שבקצפת נגמרה לי האבקת חלבון חח

נתתי פה איפשהוא רעיון הכי פשוט לכמות גבוהה של קלוריות:
תקציף שמנת מתוקה 38 אחוז עם 20 גרם חמאה מומסת, תוסיף לזה 2-3 סקופים של חלבון, וקיבלת קצפת טעימה, שמגיעה לאיזה 1300-1500 קלוריות, כמעט כולן מחלבון או שומן, וקל מאד לאכול אותה.

• פותח/ת השרשור
נתתי פה איפשהוא רעיון הכי פשוט לכמות גבוהה של קלוריות:
תקציף שמנת מתוקה 38 אחוז עם 20 גרם חמאה מומסת, תוסיף לזה 2-3 סקופים של חלבון, וקיבלת קצפת טעימה, שמגיעה לאיזה 1300-1500 קלוריות, כמעט כולן מחלבון או שומן, וקל מאד לאכול אותה.
נשמע טוב אני אנסה..
אבל סופו של דבר זאת דרך להתמודד עם הבעיה אני מחפש פתרון לבעיה כי ברגיל יש לי תאבון ובכיף אני מכניס 3500 קלוריות ביום אפילו בצורה של אורז וחזה עוף

האם יש איזה תוסף או דרך שעבדה למישהו להגברת/החזרת תאבון

נשמע טוב אני אנסה..
אבל סופו של דבר זאת דרך להתמודד עם הבעיה אני מחפש פתרון לבעיה כי ברגיל יש לי תאבון ובכיף אני מכניס 3500 קלוריות ביום אפילו בצורה של אורז וחזה עוף

תעשה על האש. כל פעם שאין לי תאבון ואני מריח על האש זה פותח לי את האמא של התאבון. ואגב אם שתית הרבה זה כן יכול ליצור מצב של חוסר תאבון, כשאני שותה יום אחרי זה אני בקושי אוכל מאמין שיש לזה השפעה כלשהי.

נשמע טוב אני אנסה..

תעבור ל 🚬🤪🚬
;)

• פותח/ת השרשור
תעבור ל 🚬🤪🚬
;)
חחח לא עושה לי את זה

תעשה על האש. כל פעם שאין לי תאבון ואני מריח על האש זה פותח לי את האמא של התאבון. ואגב אם שתית הרבה זה כן יכול ליצור מצב של חוסר תאבון, כשאני שותה יום אחרי זה אני בקושי אוכל מאמין שיש לזה השפעה כלשהי.
צודק על האש תמיד מביא תאבון חחח

דווקא ביומיים האחרונים נראה שהמצב משתפר מעט אני כמעט בטוח שיש קשר לאלכוהול לא שתיתי כבר 5 ימים מיום שישי אבל עדיין אני לא מסוגל לסיים יותר מפיתה אחת טוב אני מאמין שזה יעבור אם לא יהיה לי חיטוב קל:37mv:

חחח לא עושה לי את זה

צודק על האש תמיד מביא תאבון חחח

דווקא ביומיים האחרונים נראה שהמצב משתפר מעט אני כמעט בטוח שיש קשר לאלכוהול לא שתיתי כבר 5 ימים מיום שישי אבל עדיין אני לא מסוגל לסיים יותר מפיתה אחת טוב אני מאמין שזה יעבור אם לא יהיה לי חיטוב קל:37mv:

תנסה לאכול כמה שיותר מהר, ככה מכניסים יותר אוכל לגוף (זה עובד אצלי)

נשמע טוב אני אנסה..

למה למען השם אתה לוקח את זה כאיזושהיא בעיה גדולה שצריך לפתור? אין לך תאבון, ביג דיל, זאת תקופה כזאת. כמו שיש תקופות שסתם רע לך או טוב לך, גם זה יעבור. בינתיים תשתמש בפתרונות הקלים של מזונות עתירי קלוריות כמו הקצפת הנהדרת - מניסיון! - שהצעתי לך.

אני זוכר שגם לי בתקופות ששתיתי באופן תכוף לא היה לי תיאבון, יכול להיות שזה הגיוני X:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית