הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה בפיגור

Barak1423

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
18
27
2
ספארטה
שלום לכולם , החזה שלי בפיגור ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זאת התכנית:
בנץ: 5X5
בנץ בשיפוע חיובי בדאמבלים: 3X8
פרפר: 1X12

עובד AB
69 קילו על 1.74

מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים.

הוא אמר לך ש-5X5 זאת שיטה מצוינת, אז אתה שואל על 8 או 6? אל תוסיף סטים, תוריד את השטויות, תעבוד בסיסי וכבד, ותאכל נכון. אין שום דגשים או פיגורים אצל מתאמן מתחיל, והפרפר והשיפוע שאתה מוסיף רק יקחו אותך אחורה.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לך ש-5X5 זאת שיטה מצוינת, אז אתה שואל על 8 או 6? אל תוסיף סטים, תוריד את השטויות, תעבוד בסיסי וכבד, ותאכל נכון. אין שום דגשים או פיגורים אצל מתאמן מתחיל, והפרפר והשיפוע שאתה מוסיף רק יקחו אותך אחורה.
למה שיקחו אותי אחורה ? ושאלתי אותו לגבי הפרס , לא לגבי הבנץ. אני לא כזה מתחיל , אני מתאמן כבר שנה וחצי ומשקלי עבודה הם:
בנץ 82.5 לחמישייה
פרס 45 לחמישייה
סקוואט 110 לחמישייה
דדליפט 100 לחמישייה
זה לא כזה מתחיל..

אתה מתחיל. אל תיפגע או משהו, זה לא מילת גנאי. רחוק מזה. אם היית עושה SS היית מתקדם הרבה מעבר למשקלים האלה.

ולמה שיקח אותך אחורה? כי ככה זה עובד. תרגילים מיותרים רק מזיקים ומפריעים להתאוששות.

פרס במרווח יום מנוחה מבנץ', 3x5, מספיק טוב וחשוב מאוד. כפי שציינתי, הוסף גם חתירות אם הן כלל לא מופיעות באימון. כפי שצויין, לפחות 80% מאימון החזה שלך צריך להיות ממוקד בבנץ' בשלב זה וחשוב מכל, לאכול הרבה.

• פותח/ת השרשור
פרס במרווח יום מנוחה מבנץ', 3x5, מספיק טוב וחשוב מאוד. כפי שציינתי, הוסף גם חתירות אם הן כלל לא מופיעות באימון. כפי שצויין, לפחות 80% מאימון החזה שלך צריך להיות ממוקד בבנץ' בשלב זה וחשוב מכל, לאכול הרבה.
העובדה שאני עובד AB לא מאפשרת לעשות מיליטרי יום לאחר בנץ.
אני חושב שיש צורך לפרסם את התכנית שלי. אני עובד AB בשיטה הזו: ABXABXX
זאת התכנית:
תכנית אימונים AB :
A - חזה , כתפיים , יד אחורית:
בנץ פרס - 5X5
אינקליין בנץ פרס בדאמבלים - 3X8
פרפר בדאמבלים - 3X10
מיליטרי פרס - 3X6
הרחקה לצדדים - 3X8
מקבילים צר עם משקל - 3X6-8
פשיטה בחבל - 2X8

B - רגליים , גב , יד קידמית:
סקוואט - 3X6
דדליפט - 3X6
לאנגים/לג פרס - 3X8
מתח רחב עם משקל - 3X8
חתירה במוט משולש עם משקל חופשי 3X6
חתירה במוט משולש בכאבלים - 3X10
בייספס בעמידה עם מוט ישר - 3X8
בשיפוע 70-80 מעלות בייספס בסיבוב - 2X10

אתה מתחיל. אל תיפגע או משהו, זה לא מילת גנאי. רחוק מזה. אם היית עושה SS היית מתקדם הרבה מעבר למשקלים האלה.

ולמה שיקח אותך אחורה? כי ככה זה עובד. תרגילים מיותרים רק מזיקים ומפריעים להתאוששות.
אבל אני לא חורג מהכמות סטים המקסימלית , איזו סיבה יש להפרעה בהתאוששות ?

אתה לא חורג? אתה חורג בהרבה. מה בכלל המשמעות של הפרס, אחרי בנץ', אינקליין ופרפר? הכתף שלך כבר גמורה, שלא לדבר על הטרייספס. ואז אתה מוסיף גם מקבילים ופשיטה. מה נשאר מהטרייספס שלך בשלב הזה? אתה באמת חושב שהשרירים המסכנים שלך יצליחו להתאושש עד האימון הבא, ברוטינה כזאת?

• פותח/ת השרשור
אתה לא חורג? אתה חורג בהרבה. מה בכלל המשמעות של הפרס, אחרי בנץ', אינקליין ופרפר? הכתף שלך כבר גמורה, שלא לדבר על הטרייספס. ואז אתה מוסיף גם מקבילים ופשיטה. מה נשאר מהטרייספס שלך בשלב הזה? אתה באמת חושב שהשרירים המסכנים שלך יצליחו להתאושש עד האימון הבא, ברוטינה כזאת?
אני אשמח אם תציע לי תכנית אחרת.. אני לא מרגיש שאני תפוס או עייף לקראת אימון.

זה לא קשור לתפוס או עייף.
אם אני אציע לך תוכנית של 12-15 סטים לאימון, תקבל אותה? יש טעם לנסות? מנסיוני, בנאדם שעובד בנפח כזה לא יתלהב לשנות בצורה כזאת דרסטית.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לתפוס או עייף.
אם אני אציע לך תוכנית של 12-15 סטים לאימון, תקבל אותה? יש טעם לנסות? מנסיוני, בנאדם שעובד בנפח כזה לא יתלהב לשנות בצורה כזאת דרסטית.
אני פתוח לדברים חדשים. תודה 😃

אחלה. אז למה שלא תקרא בפורטל על הליניארית, טקסס מתוד, ו-5/3/1. לכולן אפשר להוסיף תרגילי עזר בשביל להוסיף קצת נפח. הדגש הוא על קצת.

אתה גם יכול פשוט לא לעשות פרס ביום שאתה עושה בנצ', ולעשות תרגיל אחר לכתפיים בנפח גבוה
וההיפך ביום שבו אתה עובד על פרס בעצימות לעשות תרגיל כמו דחיקת חזה עם דאמבלים בנפח גבוה יותר..ופרפר וזהו.
לא צריך יותר מ 2 תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ב AB, כל שאר התרגילים תעלה את הנפח בהם.
אם אתה רוצה כתרגיל אחרון לעשות בייספס או טרייספס אז תעשה אותו בסוף בנפח של 12 חזרות ו 4 סטים.
אין צורך ביותר מתרגיל אחד על השרירים הקטנים לדעתי

אחלה. אז למה שלא תקרא בפורטל על הליניארית, טקסס מתוד, ו-5/3/1. לכולן אפשר להוסיף תרגילי עזר בשביל להוסיף קצת נפח. הדגש הוא על קצת.
הוא בילדר, למה שהוא יעשה טקסס או תכניות כוח אחרות? אתה באמת חושב שהוא יגדל בהן יותר טוב מתכניות בילדינג או שזה יוציא אותו מהבעיה של פיגור בחזה?

לדעתי הוא במשקלי עבודה לגובה והמשקל שלו שהוא יכול להתחיל לעבוד על בניית מסת שריר בשילוב של עצימות+נפח

הוא בילדר, למה שהוא יעשה טקסס או תכניות כוח אחרות? אתה באמת חושב שהוא יגדל בהן יותר טוב מתכניות בילדינג או שזה יוציא אותו מהבעיה של פיגור בחזה?
כן. אני מאמין שתוכנית כוח יכולה לעשות הכל, כולל להנחית אדם על המאדים. הכל תלוי בתרגילי העזר שמרכיבים לה, במשקלים, באחוזים, בחזרות, בקיצור בקסטומיזציה ובהתאמה.

כן. אני מאמין שתוכנית כוח יכולה לעשות הכל, כולל להנחית אדם על המאדים. הכל תלוי בתרגילי העזר שמרכיבים לה, במשקלים, באחוזים, בחזרות, בקיצור בקסטומיזציה ובהתאמה.
אתה בעצם טוען שתכנית כוח תגדיל אותך יותר מתכנית בילדינג?

אתה בעצם טוען שתכנית כוח תגדיל אותך יותר מתכנית בילדינג?

שמע..
כוח=מסה
בין אם בצורה יפה או לא, היא גודלת.
יש תרגילים שצריך לעבוד עליהם כבד וחזק.. שאין מקום לעיצובים.

אני דווקא עם סטיץ' בקטע של ההתאמה האישית של תוכניות הכוח כך שיכילו גם תרגילי עזר בנפח גבוה שיתרמו ל"היפרטרופיה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית