עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ענית לי על השאלה , אם עדיף 4X8 או 3X6מה לגביו?
למה שיקחו אותי אחורה ? ושאלתי אותו לגבי הפרס , לא לגבי הבנץ. אני לא כזה מתחיל , אני מתאמן כבר שנה וחצי ומשקלי עבודה הם:הוא אמר לך ש-5X5 זאת שיטה מצוינת, אז אתה שואל על 8 או 6? אל תוסיף סטים, תוריד את השטויות, תעבוד בסיסי וכבד, ותאכל נכון. אין שום דגשים או פיגורים אצל מתאמן מתחיל, והפרפר והשיפוע שאתה מוסיף רק יקחו אותך אחורה.
העובדה שאני עובד AB לא מאפשרת לעשות מיליטרי יום לאחר בנץ.פרס במרווח יום מנוחה מבנץ', 3x5, מספיק טוב וחשוב מאוד. כפי שציינתי, הוסף גם חתירות אם הן כלל לא מופיעות באימון. כפי שצויין, לפחות 80% מאימון החזה שלך צריך להיות ממוקד בבנץ' בשלב זה וחשוב מכל, לאכול הרבה.
אבל אני לא חורג מהכמות סטים המקסימלית , איזו סיבה יש להפרעה בהתאוששות ?אתה מתחיל. אל תיפגע או משהו, זה לא מילת גנאי. רחוק מזה. אם היית עושה SS היית מתקדם הרבה מעבר למשקלים האלה.
ולמה שיקח אותך אחורה? כי ככה זה עובד. תרגילים מיותרים רק מזיקים ומפריעים להתאוששות.
אני אשמח אם תציע לי תכנית אחרת.. אני לא מרגיש שאני תפוס או עייף לקראת אימון.אתה לא חורג? אתה חורג בהרבה. מה בכלל המשמעות של הפרס, אחרי בנץ', אינקליין ופרפר? הכתף שלך כבר גמורה, שלא לדבר על הטרייספס. ואז אתה מוסיף גם מקבילים ופשיטה. מה נשאר מהטרייספס שלך בשלב הזה? אתה באמת חושב שהשרירים המסכנים שלך יצליחו להתאושש עד האימון הבא, ברוטינה כזאת?
אני פתוח לדברים חדשים. תודה 😃זה לא קשור לתפוס או עייף.
אם אני אציע לך תוכנית של 12-15 סטים לאימון, תקבל אותה? יש טעם לנסות? מנסיוני, בנאדם שעובד בנפח כזה לא יתלהב לשנות בצורה כזאת דרסטית.
הוא בילדר, למה שהוא יעשה טקסס או תכניות כוח אחרות? אתה באמת חושב שהוא יגדל בהן יותר טוב מתכניות בילדינג או שזה יוציא אותו מהבעיה של פיגור בחזה?אחלה. אז למה שלא תקרא בפורטל על הליניארית, טקסס מתוד, ו-5/3/1. לכולן אפשר להוסיף תרגילי עזר בשביל להוסיף קצת נפח. הדגש הוא על קצת.
כן. אני מאמין שתוכנית כוח יכולה לעשות הכל, כולל להנחית אדם על המאדים. הכל תלוי בתרגילי העזר שמרכיבים לה, במשקלים, באחוזים, בחזרות, בקיצור בקסטומיזציה ובהתאמה.הוא בילדר, למה שהוא יעשה טקסס או תכניות כוח אחרות? אתה באמת חושב שהוא יגדל בהן יותר טוב מתכניות בילדינג או שזה יוציא אותו מהבעיה של פיגור בחזה?
אתה בעצם טוען שתכנית כוח תגדיל אותך יותר מתכנית בילדינג?כן. אני מאמין שתוכנית כוח יכולה לעשות הכל, כולל להנחית אדם על המאדים. הכל תלוי בתרגילי העזר שמרכיבים לה, במשקלים, באחוזים, בחזרות, בקיצור בקסטומיזציה ובהתאמה.
אני טוען שתוכנית בילדינג לבנאדם טבעי לא עושה כלום פרט ללבזבז את הזמן. אז לשאלה שלך - כן.אתה בעצם טוען שתכנית כוח תגדיל אותך יותר מתכנית בילדינג?
אתה בעצם טוען שתכנית כוח תגדיל אותך יותר מתכנית בילדינג?
דווקא???? 😃