הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם יש אנשים שיגדלו יותר דווקא עם אימוני כוח?

FASTING

משתמש מתחיל
56
2
נק' מוניטין:
2
56
2
אני כבר כמה חודשים במכון כושר עם תוכנית של פיתוח גוף ולאחרונה החלטתי לעבור לתוכנית כוח (עשיתי כבר אימון אחד), עברתי בעקרון בגלל שהמשקלים שלי לא משהו והייתי רוצה לבנות בסיס של כוח (חבל שלא עשיתי את זה קודם), בקיצור יכול להיות שבגלל המבנה הספציפי שלי אני יעלה דווקא יותר שריר בתוכנית כוח?

ואם כבר אפשר ביקורת על התוכנית (לא עושה דדליפט וסקוואט מסיבות של גמישות מנסה לעבוד על זה):

לג פרס - 5X5
בנץ פרס\שולדר פרס (לסרוגין) - 5X5
מתח בגרביטון (לא מצליח לבד) - 5X5
ואיזה אחיזה PULL UP או CHIN UP ולעשות רחב או רגיל? (רוצה לחזק את הגב כולו ולא להתמקד דווקא בלאטס)

אני צריך עזרה לגבי מנוחה, כמה זמן לנוח? בין סט לסט

נערך לאחרונה:
זה לא מצביע על ניסיון. לקחת תוכנית כללית בלי הרבה מחשבה ולקרוא לה תוכנית כוח/היפרטרופיה וליישם אותה על אנשים אקראיים שכביכול הרימו 3 שנים זה פשוט מצחיק. זה לא היה עובד על אף אחד עם ניסיון אמיתי באימונים. זה שזה עבד להם מצביע על כך שהם עשו שטויות במשך כל השנים האלה בחדר כושר. ועוד למדוד היפרטרופיה בביספס אחרי זה?

אני מניח שאתה קורא לזה "תוכנית כללית בלי הרבה מחשבה" כי לא נעשה שימוש בסכמות מתוחכמות ופריודיזיציה וכו' אבל זו נק' חוזק של תכנון נכון של המחקר עצמו, למצוא את המכנה המשותף הנמוך כדי לבודד את שאר המשתנים. הרי ברור, שאם היו משווים תכניות שונות לחלוטין עם שינויים בנפח\עצימות ודילואדים, זה רק היה מחליש את מסקנות המחקר.
נכון, כנראה שהקבוצות יכלו לגדול יותר\להתחזק יותר עם תכניות אחרות, אבל זאת לא הייתה המטרה נכון?

בתגובה הקודמת, ציטטתי את החוקר הראשי בתגובה ל"למה מדדו את הבייספ", ובנוסף, לא הייתה עבודה ישירה על הידיים באף אחת מהקבוצות.

לקבוצה עם החזרות הנמוכות לקח כ70 דק' בעוד לחזרות הבינוניות לקח כ17 דק'!
מה עוד, הקבוצה עם החזרות הנמוכות דיווחה על כאבים במפרקים ועייפות כללית (אני חושב שגם היה פציעה בקבוצה הזו) וזו למרות שעבדו בצמוד למדריך שדאג לביצוע נכון מבחינת הטכניקה, בעוד בקבוצה השניה הרגישו שיכלו להוסיף עוד נפח ולא היו פציעות וכו'.
הנק' האלו מצביעות בדיוק על החשיבות של תכנון נכון באימוני כח (ובפרט הצורך בדילואדים והפחתה בעצימות) ומנגד על כך שבילדרים יכולים להוסיף יותר נפח ועבודה מבודדת מבלי להוסיף עומס על מערכת העצבים והתאוששות בכלל.

נק' נוספת, ריפטו בדר"כ מגדיר נפח כמה שידוע יותר כtonnage (סטיםXחזרותXמשקל עבודה), וכאן הנפח הוגדר כסטיםXחזרות.
בעוד קיימת הנחת עבודה שיש סף גירוי מינמלי, כנראה באיזור ה65% RM1.
אנחנו לא יודעים אם עבודה בעצימות גבוהה יותר בהכרח תביא לגירוי גדול יותר, ואם כן, באיזה יחס...

נערך לאחרונה:
אני מניח שאתה קורא לזה "תוכנית כללית בלי הרבה מחשבה" כי לא נעשה שימוש בסכמות מתוחכמות ופריודיצה וכו' אבל זו נק' חוזק של תכנון נכון של המחקר עצמו, למצוא את המכנה המשותף הנמוך כדי לבודד את שאר המשתנים. הרי ברור, שאם היו משווים תכניות שונות לחלוטין עם שינויים בנפח\עצימות ודילואדים, זה רק היה מחליש את מסקנות המחקר.
נכון, כנראה שהקבוצות יכלו לגדול יותר\להתחזק יותר עם תכניות אחרות, אבל זאת לא הייתה המטרה נכון?

בתגובה הקודמת, ציטטתי את החוקר הראשי בתגובה ל"למה מדדו את הבייספ", ובנוסף, לא הייתה עבודה ישירה על הידיים באף אחת מהקבוצות.

לקבוצה עם החזרות הנמוכות לקח כ70 דק' בעוד לחזרות הבינוניות לקח כ17 דק'!
מה עוד, הקבוצה עם החזרות הנמוכות דיווחה על כאבים במפרקים ועייפות כללית (אני חושב שגם היה פציעה בקבוצה הזו) וזו למרות שעבדו בצמוד למדריך שדאג לביצוע נכון מבחינת הטכניקה, בעוד בקבוצה השניה הרגישו שיכלו להוסיף עוד נפח ולא היו פציעות וכו'.
הנק' האלו מצביעות בדיוק על החשיבות של תכנון נכון באימוני כח (ובפרט הצורך בדילואדים והפחתה בעצימות) ומנגד על כך שבילדרים יכולים להוסיף יותר נפח ועבודה מבודדת מבלי להוסיף עומס על מערכת העצבים והתאוששות בכלל.

נק' נוספת, ריפטו בדר"כ מגדיל נפח כמה שידוע יותר כtonnage (סטיםXחזרותXמשקל עבודה), וכאן הנפח הוגדר כסטיםXחזרות.
בעוד קיימת הנחת עבודה שיש סף גירוי מינמלי, כנראה באיזור ה65% RM1.
אנחנו לא יודעים אם עבודה בעצימות גבוהה יותר בהכרח תביא לגירוי גדול יותר, ואם כן, באיזה יחס...

הנקודה הייתה שאם הם היו מתאמנים מנוסים הם לא היו משתפרים בתוכנית כזו של 8 שבועות, לא בכוח ולא בהיפרטרופיה. בטח שלא היפרטרופיה בבייספס.

הכוונה היתה לעצימות האימון(פירשתי את עצמי לא נכון).
לא לכולם מתאים כח , בדיוק באותה מידה שלא לכולם מתאים "נפח". אתה צריך להוסיף מתחת לשם שלך : נזיר של ריפטו 😆

מה הקשר לעצימות האימון?

אני מבין שאתה נהנה מאנשי הקש שלך, אבל לא הזכרתי את ריפטו בשום מקום.

הנקודה הייתה שאם הם היו מתאמנים מנוסים הם לא היו משתפרים בתוכנית כזו של 8 שבועות, לא בכוח ולא בהיפרטרופיה. בטח שלא היפרטרופיה בבייספס.

"The average training experience of the subjects was 4.2 ± 2.4 years with a range of 1.5 to 10
years."

אני מבין מה שאתה אומר, אבל אין לנו דרך לדעת את זה ואני לא חושב שזו ביקורת עניינית כ"כ.
אם כבר, הנסיון הסובייקטיבי אומר שמתאמנים שעושים "שטויות" במכון ואז מגיעים לתכנית כח מתחזקים וגדלים, מה שמחליש את המסקנה לגבי ההיפרטרופיה בקבוצת ה"כח" כיוון שעדיין לעומתם הקבוצה השניה צברה את אותה מסה.
אגב, הסקוואט שלהם היה 110~ ובנץ' 100~ ק"ג בתחילת המחקר.

"The average training experience of the subjects was 4.2 ± 2.4 years with a range of 1.5 to 10
years."

אני מבין מה שאתה אומר, אבל אין לנו דרך לדעת את זה ואני לא חושב שזו ביקורת עניינית כ"כ.
אם כבר, הנסיון הסובייקטיבי אומר שמתאמנים שעושים "שטויות" במכון ואז מגיעים לתכנית כח מתחזקים וגדלים, מה שמחליש את המסקנה לגבי ההיפרטרופיה בקבוצת ה"כח" כיוון שעדיין לעומתם הקבוצה השניה צברה את אותה מסה.
אגב, הסקוואט שלהם היה 110~ ובנץ' 100~ ק"ג בתחילת המחקר.

תסתכל גם על הסטייה מהמשקלים שכתבת. שתי התוכניות היו גרועות. גם בחירת התרגילים גרועה. מה שגרוע בעיקר זה המדד לגדילה - הבייספס. וגם לפי המדד הזה, שתי התוכניות השיגו אותה היפרטרופיה, אז מה המחקר הזה אמור להוכיח?

תסתכל גם על הסטייה מהמשקלים שכתבת. שתי התוכניות היו גרועות. גם בחירת התרגילים גרועה. מה שגרוע בעיקר זה המדד לגדילה - הבייספס. וגם לפי המדד הזה, שתי התוכניות השיגו אותה היפרטרופיה, אז מה המחקר הזה אמור להוכיח?

המחקר בא לבדוק את ההבדלים בהיפרטרופיה בין אימון "פאוורליפטינג" לאימון "בילדינג", או ברדוקציה יותר מתאימה - ההבדלים בין עבודה ל3 חזרות לבין 10 חזרות כאשר משווים את נפח העבודה.

פאוורליפטרים ובילדרים יכולים להשתמש במחקר הזה לטובתם כדי לחזק את האמונות הפרטיות שלהם לגבי האימון המועדף עליהם.
אבל בתכל'ס למחקר יש הרבה משמעויות פרקטיות - שאת רובם ציינתי בתגובות הקודמות.

וגם תהיות מדעיות כמו האם מסף מסויים של מתח מכניסטי (כלומר מעצימות מסויימת) יש משמעות על ההיפרטרופיה, ואם כן איזה.
דעתי אגב, שהמשמעות זניחה והופכת להיות זניחה פחות ופחות ככל שמתקדמים בעקומה, אפשר לראות את זה גם אצל ספורטאי עלית שמרוויחים מעלייה בכח בספורט שלהם (פוטבול, אומנויות לחימה, הרמות אולימפיות וכו') עד רמה מסויימת שבה כבר אין שיפור משמעותי.
או שאולי העצימות באה על חשבון הmetabolic stress (שכן האימון של בילדרים דחוס יותר) ובכך הם מתאזנים, וכו' וכו'.

צחקתי לגבי שקי החול - מסתבר שקשה לזהות סרקזם בפורום.
מסכים איתך לגבי האינדיקציה של אימון יעיל.. זה הולך לשני הצדדים וההסטה נגד בילדינג מיותרת.
מכיר כמה חברה ששמו דגש על בנץ(1-3 חזרות) ונראים במקרה הטוב סתם שמנים. אותו דבר לגבי ליצני הפיצולים.

אתה יכול לדבר לקיר באותה מידה של הצלחה...אם לא תחשוב כמו קולדפיר בנוגע למה נכון ומה חשוב אין לך ברירה אלא לטעות.
אבל תמשיך, נראה שאתה נהנה מזה ולגביו אפילו לא היה ספק.

לא צריכים "איתגורים שלך", תעלה סרטון שלך באתגר פיט הזועם: https://www.lbs.co.il/threads/58921/
אהבתי לעשות גוניור סמולוב. ואני מאתגר אותך לעשות משהו אחר חוץ מתוכניות כח(למשל GVT ואז להגיד שפאמף זה דבר קל).
GVT לא מתקרבת בכלל לרמת הקושי של התוכניות שציינתי. בנתיים תוכניות הכוח שעשיצי הן SS ומתחיל בטקסס, הייתי עושה הרבה תוכניות פאמפ לפני שעבדתי "כוח" ואני יכול להגיד חד משמעית שלפחות יום הנפח שלי בטקסס הוא ברוטאלי יותר מכל תכנית "נפח" אחרת שעשיתי בחיים. פאמפ זה דבר קל.

GVT לא מתקרבת בכלל לרמת הקושי של התוכניות שציינתי. בנתיים תוכניות הכוח שעשיצי הן SS ומתחיל בטקסס, הייתי עושה הרבה תוכניות פאמפ לפני שעבדתי "כוח" ואני יכול להגיד חד משמעית שלפחות יום הנפח שלי בטקסס הוא ברוטאלי יותר מכל תכנית "נפח" אחרת שעשיתי בחיים. פאמפ זה דבר קל.
עשית GVT? או סמולוב\גוניור סמולוב? אין ממש מה להשוות כי בשניהם אחרי האימון אתה אומר פאקק איזה אימון היה לי(וביום הבא נעזר ברהיטים כדי לשבת בשירותים:)) תגדיר הרבה,ותגדיר תוכניות פאמפ. אצלך אולי המטרה היא משקל על המוט, אבל יש אנשים שרוצים מבנה או פרופורציה מסוימת ולהם משקל על המוט הוא לא מטרה אלא כלי ליעד.

עשית GVT? או סמולוב\גוניור סמולוב? אין ממש מה להשוות כי בשניהם אחרי האימון אתה אומר פאקק איזה אימון היה לי(וביום הבא נעזר ברהיטים כדי לשבת בשירותים:)) תגדיר הרבה,ותגדיר תוכניות פאמפ. אצלך אולי המטרה היא משקל על המוט, אבל יש אנשים שרוצים מבנה או פרופורציה מסוימת ולהם משקל על המוט הוא לא מטרה אלא כלי ליעד.
מספיק לי להסתכל על העצימות באחוזים (בקורטה האחוזים המשודרגים) והאובראול ווליום כדי להבין שאתה לא יכול להשוות את GVT לתוכניות הללו.

כי מדע הוא אמת אבסולוטית בתחום האימונים והתזונה 🤡
אגב הנה אחד מהאנשים החזקים בפורום עושה 10 סטים של 3.
https://www.lbs.co.il/threads/60829/
אוי מסתבר שטעית..
אם הוא עשה 3 חזרות לסטים זה הרבה סטים של RM3 עחי?

ועוד ככה לסתור אנשים בבטחון עם טענות לא נכונות בתחום שאתה לא מבין בו.

אם הוא עשה 3 חזרות לסטים זה הרבה סטים של RM3 עחי?

ועוד ככה לסתור אנשים בבטחון עם טענות לא נכונות בתחום שאתה לא מבין בו.
כבר אמרתי שלא התכוונתי לRM אלא לעצימות אלא בכיף תפרש איך שבא לך אם זה עושה לך את זה.
הבנה באה מניסיון ומהרבה שגיאות. אף אחד לא נולד בילדר או ליפטר(אלא אם נולדת מעל 4 קילו).
רגע אם הייתי בתחרות פווארליפטינג אני מבין עחי? ואם אני הכי חזק בלחיצות בח"כ עחי? ואם עשיתי 2 ספליטים של SS ,ביללסאטר 5 5, 5 3 1,טקסס מטוד,גוניור סמולוב וסמולוב - יש לי תעודה שרירן מוסמך? תעלה סרטון שלך עושה גוניור סמולוב או באתגר פיט הזועם ואז נדבר. בסוף עוד נגלה שאין לך 3 פלטות בבנץ.

כבר אמרתי שלא התכוונתי לRM אלא לעצימות אלא בכיף תפרש איך שבא לך אם זה עושה לך את זה.
הבנה באה מניסיון ומהרבה שגיאות. אף אחד לא נולד בילדר או ליפטר(אלא אם נולדת מעל 4 קילו).
רגע אם הייתי בתחרות פווארליפטינג אני מבין עחי? ואם אני הכי חזק בלחיצות בח"כ עחי? ואם עשיתי 2 ספליטים של SS ,ביללסאטר 5 5, 5 3 1,טקסס מטוד,גוניור סמולוב וסמולוב - יש לי תעודה שרירן מוסמך? תעלה סרטון שלך עושה גוניור סמולוב או באתגר פיט הזועם ואז נדבר. בסוף עוד נגלה שאין לך 3 פלטות בבנץ.
וואלה...
כתבת לקולדפייר "מסתבר שטעית" והבאת סרטון של מישהו עושה 10 סטים ל3
בוא תסביר לי במה הוא טעה ואיך סתרת אותו ואני חוזר בי

בוא תסביר לי איך מספר הפלטות על המוט קשור ליידע והבנה של בן אדם?
גם שייקו לא לוחץ 140.

וואלה...
כתבת לקולדפייר "מסתבר שטעית" והבאת סרטון של מישהו עושה 10 סטים ל3
בוא תסביר לי במה הוא טעה ואיך סתרת אותו ואני חוזר בי

בוא תסביר לי איך מספר הפלטות על המוט קשור ליידע והבנה של בן אדם?
גם שייקו לא לוחץ 140.
לא מראה על הבנה אלא על ותק\ניסיון. ניסיון צוברים על ערימת טעויות ופציעות(שאם הזמן לומדים לצמצם או לטפל בהם). הבנה לא באה רק מספרים,קורס ח"כ או ניסיון אלא מהמכלול של כולם.
בספק שהיית מקשיב למישהו שהותק שלו כמה חודשים או שנים בודדות,בן אדם חלש שנותן "עצות" או סימוכין על כח או בן אדם שמן שנותן טיפים מה לאכול.

בכל מקרה, אני משאר שאם לא אמרת כלום על האתגר, אתה לא ממש טוב במה שאתה עושה.
טעיתי למעלה כשכתבתי לקולד על זה שהוא טעה(ניסחתי את מה שהוא כתב בצורה אחרת, אם יותר במדויק אז 3 חזרות ל-10 סטים שמופיעים במחקר של הזיה , ואני כתבתי RM במקום "עצימות"). הוא פסל את המחקר בגלל שBICEP BRACHII אצלו זה לא אינדיקטור של כח(לא שהוא אצלי),פסל את העובדה שמרבית המתאמנים באו עם רקע בתחום,והתחילו ממשקלים ממוצעים פלוס. תמיד אפשר לפסול דעות ומחקרים של אחרים, רק אם אתה רוצה באמת ללמד מישהו\להראות שהוא טעה צריך קצת יותר סימוכין.

לא מראה על הבנה אלא על ותק\ניסיון. ניסיון צוברים על ערימת טעויות ופציעות(שאם הזמן לומדים לצמצם או לטפל בהם). הבנה לא באה רק מספרים,קורס ח"כ או ניסיון אלא מהמכלול של כולם.
בספק שהיית מקשיב למישהו שהותק שלו כמה חודשים או שנים בודדות,בן אדם חלש שנותן "עצות" או סימוכין על כח או בן אדם שמן שנותן טיפים מה לאכול.

טעיתי למעלה כשכתבתי לקולד על זה שהוא טעה(ניסחתי את מה שהוא כתב בצורה אחרת, אם יותר במדויק אז 3 חזרות ל-10 סטים שמופיעים במחקר של הזיה , ואני כתבתי RM במקום "עצימות"). הוא פסל את המחקר בגלל שBICEP BRACHII אצלו זה לא אינדיקטור של כח(לא שהוא אצלי),פסל את העובדה שמרבית המתאמנים באו עם רקע בתחום,והתחילו ממשקלים ממוצעים פלוס. תמיד אפשר לפסול דעות ומחקרים של אחרים, רק אם אתה רוצה באמת ללמד מישהו\להראות שהוא טעה צריך קצת יותר סימוכין.

יפה שאמרת שטעית דבר ראשון
דבר שני לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה עם האתגר? מה הכוונה לא טוב במה שאני עושה?
אם אני אעשה את האתגר אז אני כן טוב במה שאני עושה?

אני לא ממש טוב במה שאני עושה כי בתור ילד בן 15 אני לא לוחץ שתי פלטות בבנץ? אוקיי אני פורש.
אגב, זה שהשתתפת באיזה אתגר אינטרנטי לא הופך אותך לטוב במה שאתה עושה או הופך אותך לאוטוריטה כלשהי. צא מהסרט.

יפה שאמרת שטעית דבר ראשון
דבר שני לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה עם האתגר? מה הכוונה טוב במה שאני עושה?
אם אני אעשה את האתגר אז אני כן טוב במה שאני עושה?
אדם שאומר שאין על תוכניות כח, צריך לפחות לבסס את האמרה שלו על מציאות. אז לא צריך תמונה כי הבחור עושה ספליטים של כוח. אבל לשלול את GVT בגלל שזה נראה "קל"? הבחור זרק לי תיגר לעשות סמולוב(כאילו לא עשיתי), ואני אמרתי לו להראות בתחום "שלו" מה הוא שווה(אתגר פיט). מהסיבה הפשוטה שהוא לא יעשה גם GVT ופסל את כל תוכניות הנפח,מטודיקות האימונים בגלל שהוא עשה פעם "פאמפ" ולא גדל מזה.
אני לא יודע אם אתה מגדיר את עצמך "כליפטר", אם כן יש כמות פלטות מסוימת שצריכה להיות על המוט לפני שאתה מכפיש דברים שלא ניסית.
לא ניסיתי קרוספיט למשל- ובגלל זה אני עוד לא מביא דעה על הנושא. להגיד קרוספיט או תוכניות נפח זה חרטה כי אין מספיק עצימות.
אז תנסה תוכנית דומה שנקראת advanced german volume training, שיותר קשה(אני לא עשיתי) ועצימה יותר מהקודמת.
http://www.t-nation.com/free_online...g_performance/advanced_german_volume_training

אני יודע מעט בתחום "הכח" וניסיתי רק מספר בודד של תוכניות כח ובכל השירשור שלי לא פסלתי אותם, לעומת אנשים אחרים שפסלו "נפח" או פמפום ולא ניסו מספיק תוכניות מהסוג.
תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים. הקטע שבכל השירשור המיותר הזה, שמשווה בין כוח להיפוטרפיה, לא הסקתי משהו חדש..
אני לא ממש טוב במה שאני עושה כי בתור ילד בן 15 אני לא לוחץ שתי פלטות בבנץ? אוקיי אני פורש.
אגב, זה שהשתתפת באיזה אתגר אינטרנטי לא הופך אותך לטוב במה שאתה עושה או הופך אותך לאוטוריטה כלשהי. צא מהסרט.
פסלת תוכנית מצוינת שלא ניסית על סמך שפעם פימפת ולא גדלת. אמרת לי לנסות ג. סמולוב ,ניסיתי וזו התוכנית היחידה שאשכרה גרמה לי ללכת כאילו יש לי ז ענק. לעומתך לא פסלתי שום דבר.
אדם שאומר שאין על תוכניות כח, צריך לפחות לבסס את האמרה שלו על מציאות. אז לא צריך תמונה כי הבחור עושה ספליטים של כוח. אבל לשלול את GVT בגלל שזה נראה "קל"? הבחור זרק לי תיגר לעשות סמולוב(כאילו לא עשיתי), ואני אמרתי לו להראות בתחום "שלו" מה הוא שווה(אתגר פיט). מהסיבה הפשוטה שהוא לא יעשה גם GVT ופסל את כל תוכניות הנפח,מטודיקות האימונים בגלל שהוא עשה פעם "פאמפ" ולא גדל מזה.
אני לא יודע אם אתה מגדיר את עצמך "כליפטר", אם כן יש כמות פלטות מסוימת שצריכה להיות על המוט לפני שאתה מכפיש דברים שלא ניסית.
לא ניסיתי קרוספיט למשל- ובגלל זה אני עוד לא מביא דעה על הנושא. להגיד קרוספיט או תוכניות נפח זה חרטה כי אין מספיק עצימות.
אז תנסה תוכנית דומה שנקראת advanced german volume training, שיותר קשה(אני לא עשיתי) ועצימה יותר מהקודמת.
http://www.t-nation.com/free_online...g_performance/advanced_german_volume_training

אני יודע מעט בתחום "הכח" וניסיתי רק מספר בודד של תוכניות כח ובכל השירשור שלי לא פסלתי אותם, לעומת אנשים אחרים שפסלו "נפח" או פמפום ולא ניסו מספיק תוכניות מהסוג.
תמיד נחמד ללמוד דברים חדשים. הקטע שבכל השירשור המיותר הזה, שמשווה בין כוח להיפוטרפיה, לא הסקתי משהו חדש..

פסלת תוכנית מצוינת שלא ניסית על סמך שפעם פימפת ולא גדלת. אמרת לי לנסות ג. סמולוב ,ניסיתי וזו התוכנית היחידה שאשכרה גרמה לי ללכת כאילו יש לי ז ענק. לעומתך לא פסלתי שום דבר.

לא פסלתי את GVT אמרתי שהיא קלה ביחס לתוכניות שציינתי.
סמולוב ג'וניור יותר קלה מסמולוב.
ואתגר פיט לא מראה מה אני שווה. מה שמראה מה אני שווה זה הביצועים שלי ביחס לעצמי (השתפרות לאורך זמן) וההישגים שלי כנגד המתחרים שלי במידה ואני מתחרה. ולא אתגר חסר משמעות באינטרנט.

אני לא ליפטר כי אני לא מתחרה אבל אני מתאמן בתכניות כח בלבד כי אני נהנה יותר מהאימון

לא הכפשתי שום תכנית אבל כן סתרתי דברים שאמרת כי עובדתית אמרת דברים לא נכונים והרבה שטויות בלי קשר אם אתה בילדר או ליפטר כהגדרתך.

אני לא ליפטר כי אני לא מתחרה אבל אני מתאמן בתכניות כח בלבד כי אני נהנה יותר מהאימון

לא הכפשתי שום תכנית אבל כן סתרתי דברים שאמרת כי עובדתית אמרת דברים לא נכונים והרבה שטויות בלי קשר אם אתה בילדר או ליפטר כהגדרתך.

אגב שים לב למה אמרת

"לא אמרת שום דבר על האתגר וזה מראה למה אתה שווה"

-כעבור כמה דקות-

"ברור שאתגר פיט לא מראה כמה אני שווה"

בפעם הראשונה מישהו זרק לי תיגר לנסות מה שעשיתי אז אני זרקתי לו תיגר לעשות משהו שהוא לא עשה(לגיטימי?)
בפעם השניה הסכמתי עם מה שWEAKID רשם לגבי מה שבאמת חשוב:
"מה שמראה מה אני שווה זה הביצועים שלי ביחס לעצמי (השתפרות לאורך זמן) וההישגים שלי כנגד המתחרים שלי"

הוא ויתר על תוכנית יעילה(אפילו הייתי אומר מצוינת) למטרות גדילה בגלל שהיא לא "עצימה" מספיק לתוכניות כח. זה ישר הופך אותה כמו שקולד אמר לבולשיט?
איך בן אדם יכול להגיד שמשהו קל בלי לנסות אותו?
לגבי הסתירות, יש לי מספיק מהם, בן אדם מתוסבך(או שהסמים דפקו משהו) 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית