הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר המלצה למוט אולימפי איכותי. בעיקר לבנץ' ודדליפט.

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

כרגע יש לי מוט אחד שאיתו אני מבצע סקאווט. הבעיה בו היא שהוא ממש עבה מהרגיל, דבר שמשפיע על הלחיצות והדדליפט בצורה רצינית. לסקאווט הוא מעולה.

עד עכשיו את הדדליפט והלחיצות אני מבצע במוט 'הלא עבה' אבל הוא שבור, עקום ומה לא...

השגתי אישור מה'מנהל' של ה'חדר כושר' לקניה של מוט נורמלי. אשמח לשמוע המלצות למוט איכותי וטוב שבעיקר ישמש אותי לדדליפט ולחיצות. אשמח שיהיה במחיר סביר.

תודה

בסרטון שהבאת עם ה200 זה בהחלט כמה ס"מ, וזה רק 200.
אם היית עושה RM1 המשקל היה גבוה ב~10%, והמוט היה מתעקם עוד יותר.

אושר היחיד שאמר משהו עם הגיון.

אין לי טעם להתווכח על דברים סובייקטיביים שאנשים חסרי נסיון מסיקים, מוט דדליפט זו רמאות, צריך להריo אקסל באר ורק אז זה נחשב.

במוט גמיש גם לא מקבלים את המשקל ב"בום" אחד, זה גם אח.

זה פשוט לא דופק טכניקה!
בופטי תסתכל על סרטונים שלך מהמכון שלך ומהפאוורהאוס ותשווה ביניהם.
שים לב שבפאוורהאוס קל יותר לשמור את הישבן למטה ולשמור חזה מורם.

זה פשוט לא דופק טכניקה!
בופטי תסתכל על סרטונים שלך מהמכון שלך ומהפאוורהאוס ותשווה ביניהם.
שים לב שבפאוורהאוס קל יותר לשמור את הישבן למטה ולשמור חזה מורם.
בוודאי חביבי

לא עמדתי עם סרגל, אבל זה לא נראה לי כמו כמה ס"מ.

בסרטון שהבאת עם ה200 זה בהחלט כמה ס"מ, וזה רק 200.
אם היית עושה RM1 המשקל היה גבוה ב~10%, והמוט היה מתעקם עוד יותר.

deadliftbar.png

משמאל - המוט במצב מנוחה.
מימין - המוט כשהפלטות עדיין לא התנתקו מהרצפה (יכול להיות שהוא עולה עוד קצת לפני הניתוק).

בהנחת 27 מ"מ קוטר מוט ההבדל בגובה המוט בין שתי התמונות הוא כ-4.4~ ס"מ (8 פיקסלים = 27 מ"מ, המוט עלה 13 פיקסלים).

כמה זה מוסיף למשקל העבודה? לא יודע, אבל הייתי שמח לבדוק.

צפה בקובץ המצורף 21854

משמאל - המוט במצב מנוחה.
מימין - המוט כשהפלטות עדיין לא התנתקו מהרצפה (יכול להיות שהוא עולה עוד קצת לפני הניתוק).

בהנחת 27 מ"מ קוטר מוט ההבדל בגובה המוט בין שתי התמונות הוא כ-4.4~ ס"מ (8 פיקסלים = 27 מ"מ, המוט עלה 13 פיקסלים).

כמה זה מוסיף למשקל העבודה? לא יודע, אבל הייתי שמח לבדוק.

אחי, אבל האם עלית על במה?

האמת שמעתי שיש מוט אליקו לבייספס. ברמת העקרון יש איגוד עם כפיפת מרפקים ובטח יש מוט ספציפי לזה (מוט w מכוייל עם קוטר x וכו')

האמת שמעתי שיש מוט אליקו לבייספס. ברמת העקרון יש איגוד עם כפיפת מרפקים ובטח יש מוט ספציפי לזה (מוט w מכוייל עם קוטר x וכו')
מעריץ1 אם צריך דוגמן אני מוכן עבור סכום סימלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית