נק' מוניטין:
33
- 217
- 12
עד עכשיו הייתי לוקח 200 מלגרם אבל מפרה וורקאוט שתכלס משפיע עלי רבע כוח עכשיו הזמנתי קפאין של Prolab שבכל כדור יש 200 יהיה מוגזם לקחת 2 כדורים? כיאילו 400 שוקל 90 עם זה משנה S:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד עכשיו הייתי לוקח 200 מלגרם אבל מפרה וורקאוט שתכלס משפיע עלי רבע כוח עכשיו הזמנתי קפאין של Prolab שבכל כדור יש 200 יהיה מוגזם לקחת 2 כדורים? כיאילו 400 שוקל 90 עם זה משנה S:
כמה אתה שוקל?
לא חושב שיש טעם בלקחת 400 מ"ג קפאין
סליחה עכשיו קראתי את ההודעה הראשונה עוד פעם וראיתי שכתבת 90.
שונא קפה שחורסליחה עכשיו קראתי את ההודעה הראשונה עוד פעם וראיתי שכתבת 90.
מממ, למה שלא תנסה להוסיף קפה שחור לפני האימון? אם לא ילך תעבור לכדורים
בכל מקרה, ממליץ לך לעשות סייקלים בכמות גדולה של קפאין (400 מ"ג), גם ב-200 צריך, אבל פחות.
סייקל זה מחזור שאתה עושה, למשל לקחת קפאין למשך שבוע ולאחר מכן למשך שלושה ימים לא לגעת בכלל בכל מה שיש בו קפאין.שונא קפה שחור
ואפשר הסבר קצר או איזה כתבה שמסבירה מזה סייקל [=
זאת אומרת שאני מרגיש שזה כבר לא משפיע עלי אז לעשות הפסקה? או כל פרק זמן מסויים שמשתנה מבן אדם אחד לשני?סייקל זה מחזור שאתה עושה, למשל לקחת קפאין למשך שבוע ולאחר מכן למשך שלושה ימים לא לגעת בכלל בכל מה שיש בו קפאין.
הזמנים של הסייקל משתנים בין אדם לאדם ותלויים בכל מיני דברים
זאת אומרת שאני מרגיש שזה כבר לא משפיע עלי אז לעשות הפסקה? או כל פרק זמן מסויים שמשתנה מבן אדם אחד לשני?
הבנתי.זה משתנה מאדם לאדם, אבל ברמת העיקרון כשאתה מרגיש שזה לא משפיע עליך כל כך כדאי לעשות הפסקה מקפאין.
בד"כ אם צרכת חודש תעשה הפסקה לשבועיים, אם צרכת חודשיים הפסקה לחודש.
צרכת שבוע- הפסקה ל 3.
הבנת את הרעיון.
אני לא עושה סייקל.. והקפאין נותן לי בשילוב עם L-Tyrosin מספיק אנרגיה וריכוז לתרגיל או 2 התרגילים הראשונים שלי בתוכנית שעליהם אני עובד בעצימות גבוהה, אז ככה אני לא צריך לוותר על הקפה השחור בבוקר בעבודה 🙄