הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה קפאין מומלץ לצרוך ליפני אימון

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
עד עכשיו הייתי לוקח 200 מלגרם אבל מפרה וורקאוט שתכלס משפיע עלי רבע כוח עכשיו הזמנתי קפאין של Prolab שבכל כדור יש 200 יהיה מוגזם לקחת 2 כדורים? כיאילו 400 שוקל 90 עם זה משנה S:

עד עכשיו הייתי לוקח 200 מלגרם אבל מפרה וורקאוט שתכלס משפיע עלי רבע כוח עכשיו הזמנתי קפאין של Prolab שבכל כדור יש 200 יהיה מוגזם לקחת 2 כדורים? כיאילו 400 שוקל 90 עם זה משנה S:

אתה יכול לקחת 400, אבל קח בחשבון שאם אתה לוקח בערב.. זה די יהרוס לך את השינה..זה יכול להחזיק אותך ער יותר מ10 שעות.
כדור של 200 מחזיק אותי ערני 7 שעות..

מה שכן, מניסיון שלי..
ההבדל בין 200 ל 400 לא משמעותי באופן ניכר,
פשוט קח קפאין עם L-Tyrosin והאפקט של הקפאין יימשך לך כעוד חצי שעה בערך..

סליחה עכשיו קראתי את ההודעה הראשונה עוד פעם וראיתי שכתבת 90.
מממ, למה שלא תנסה להוסיף קפה שחור לפני האימון? אם לא ילך תעבור לכדורים
בכל מקרה, ממליץ לך לעשות סייקלים בכמות גדולה של קפאין (400 מ"ג), גם ב-200 צריך, אבל פחות.

• פותח/ת השרשור
סליחה עכשיו קראתי את ההודעה הראשונה עוד פעם וראיתי שכתבת 90.
מממ, למה שלא תנסה להוסיף קפה שחור לפני האימון? אם לא ילך תעבור לכדורים
בכל מקרה, ממליץ לך לעשות סייקלים בכמות גדולה של קפאין (400 מ"ג), גם ב-200 צריך, אבל פחות.
שונא קפה שחור
ואפשר הסבר קצר או איזה כתבה שמסבירה מזה סייקל [=

שונא קפה שחור
ואפשר הסבר קצר או איזה כתבה שמסבירה מזה סייקל [=
סייקל זה מחזור שאתה עושה, למשל לקחת קפאין למשך שבוע ולאחר מכן למשך שלושה ימים לא לגעת בכלל בכל מה שיש בו קפאין.
הזמנים של הסייקל משתנים בין אדם לאדם ותלויים בכל מיני דברים

סייקל זה מחזור שאתה עושה, למשל לקחת קפאין למשך שבוע ולאחר מכן למשך שלושה ימים לא לגעת בכלל בכל מה שיש בו קפאין.
הזמנים של הסייקל משתנים בין אדם לאדם ותלויים בכל מיני דברים
זאת אומרת שאני מרגיש שזה כבר לא משפיע עלי אז לעשות הפסקה? או כל פרק זמן מסויים שמשתנה מבן אדם אחד לשני?

זאת אומרת שאני מרגיש שזה כבר לא משפיע עלי אז לעשות הפסקה? או כל פרק זמן מסויים שמשתנה מבן אדם אחד לשני?

זה משתנה מאדם לאדם, אבל ברמת העיקרון כשאתה מרגיש שזה לא משפיע עליך כל כך כדאי לעשות הפסקה מקפאין.
בד"כ אם צרכת חודש תעשה הפסקה לשבועיים, אם צרכת חודשיים הפסקה לחודש.
צרכת שבוע- הפסקה ל 3.
הבנת את הרעיון.

אני לא עושה סייקל.. והקפאין נותן לי בשילוב עם L-Tyrosin מספיק אנרגיה וריכוז לתרגיל או 2 התרגילים הראשונים שלי בתוכנית שעליהם אני עובד בעצימות גבוהה, אז ככה אני לא צריך לוותר על הקפה השחור בבוקר בעבודה 🙄

זה משתנה מאדם לאדם, אבל ברמת העיקרון כשאתה מרגיש שזה לא משפיע עליך כל כך כדאי לעשות הפסקה מקפאין.
בד"כ אם צרכת חודש תעשה הפסקה לשבועיים, אם צרכת חודשיים הפסקה לחודש.
צרכת שבוע- הפסקה ל 3.
הבנת את הרעיון.

אני לא עושה סייקל.. והקפאין נותן לי בשילוב עם L-Tyrosin מספיק אנרגיה וריכוז לתרגיל או 2 התרגילים הראשונים שלי בתוכנית שעליהם אני עובד בעצימות גבוהה, אז ככה אני לא צריך לוותר על הקפה השחור בבוקר בעבודה 🙄
הבנתי.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית