הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לקניית חגורה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אז אני מעוניין לקנות חגורה להרמות
האם חגורה של RDX אותו עובי לכל האורך תספיק או שכדאי באמת להשקיעה ב LONGHORN או BRAHMA ?
בנוסף רציתי לדעת האם יש הבדל בין 11 ממ או 13 ?

ההבדל במחיר הוא דיי משמעותי בין RDX ל 2 האחרים ולכן אני שואל.

אשמח להכוונה תודה.

מהניסיון שלי עם אינזר ו best belts, אינזר לוקחת בגדול.
גם מבחינתי אינזר לוקחת, אבל לא בהפרש משמעותי. לכן לא עברתי לבסט בלטס ונשארתי עם האינזר לבר שלי 😃

אפשר הסבר קצת יותר למה לדעתך אפשר להסתפק ב RDX ?
היא יושבת מספיק טוב ? מחזיקה הרבה זמן ? בכללי זה ניראה לי 2 הקרטריונים החשובים ביותר בשביל חגורה.
עם הRDX לא תקבל תמיכה כמו של חגורה של אינזר למשל, אבל היא תעשה את העבודה יפה במשך תקופה ארוכה. היא לא תהרס לך, מזה אל תדאג.
כמו שכתבתי, משהו מאוד שלילי (בעיניי) בחגורה של RDX זה הדאבל פרונג שמקשה עליך להוציא 100% מהחגורה כי זה מקשה עליך להדק חזק.

אין הרבה מה להרחיב - הRDX היא בסיסית, והאינזר / בסט בלטס זה למי שמתכנן להשאר בתחום. אם יש לך ספק לגביי ההתמדה שלך בעוד שנה, לך על הRDX - הכל בסדר, לא מתים ממנה. מבטיח 😃

גם מבחינתי אינזר לוקחת, אבל לא בהפרש משמעותי. לכן לא עברתי לבסט בלטס ונשארתי עם האינזר לבר שלי 😃

עם הRDX לא תקבל תמיכה כמו של חגורה של אינזר למשל, אבל היא תעשה את העבודה יפה במשך תקופה ארוכה. היא לא תהרס לך, מזה אל תדאג.
כמו שכתבתי, משהו מאוד שלילי (בעיניי) בחגורה של RDX זה הדאבל פרונג שמקשה עליך להוציא 100% מהחגורה כי זה מקשה עליך להדק חזק.
למה שתעבור לבסט בלטס אם יש לך אינזר לבר ...?

למה שתעבור לבסט בלטס אם יש לך אינזר לבר ...?
אם זה היה מרגיש לי יותר טוב, זה היה מצדיק מעבר.
זה כמו לשאול למה לעבור לאינזר אם כבר יש לך RDX? כי אינזר יותר טוב.

ניסיתי קצת את הבסט בלטס. למען האמת, מתוך אילוץ לוגיסטי קטן. והרגיש טוב, אבל לא הרגיש לי יותר טוב מהאינזר ---> נשארתי עם האינזר.

• פותח/ת השרשור

אין הרבה מה להרחיב - הRDX היא בסיסית, והאינזר / בסט בלטס זה למי שמתכנן להשאר בתחום. אם יש לך ספק לגביי ההתמדה שלך בעוד שנה, לך על הRDX - הכל בסדר, לא מתים ממנה. מבטיח 😃

אני ישאר בתחום עוד הרבה זמן אני מקווה, פשוט אני לא יהיה בתחרות ואני לא יגיעה למשקלים עצומים מבחינתי 200 קילו יהיה באמת מטרה.
בגלל זה מצד אחד אני חושב להשקיעה מצד שני לא יודע עד כמה כדאי להשקיעה אם אין כל כך הבדל משמעותי

מה אתה אומר על כזאת ? יוצא בערך 85 דולר כולל משלוח.
http://www.liftinglarge.com/Economy-1-Prong-Powerlifting-Belt

אני ישאר בתחום עוד הרבה זמן אני מקווה, פשוט אני לא יהיה בתחרות ואני לא יגיעה למשקלים עצומים מבחינתי 200 קילו יהיה באמת מטרה.
בגלל זה מצד אחד אני חושב להשקיעה מצד שני לא יודע עד כמה כדאי להשקיעה אם אין כל כך הבדל משמעותי

מה אתה אומר על כזאת ? יוצא בערך 85 דולר כולל משלוח.
http://www.liftinglarge.com/Economy-1-Prong-Powerlifting-Belt
אם כבר אקונומי, יש לך את של Elitefts שנראת סבבה לגמרי
http://goo.gl/x7e4pa

40 ומשהו דולר + משלוח שלה לארץ

הRDX מאוד בסיסית. עושה את העבודה. הבעייה העיקרית איתה זה שמאוד קשה לסגור אותה כמו שצריך על הגוף ושיהיה מספיק הדוק, כי היא double prong, כלומר שני פינים - שזה מאוד לא נוח ואני לא מבין למה עושים חגורות כאלה.

לי יש ניסיון עם אינזר ועם בסט בלטס (פין אחד, שניים והחגורה הספציפית שלי היא lever) ואני יכול להגיד שהחגורות של שתי החברות מרגישות מעולה, אבל באלה שניסיתי שהיו דאבל פרונג זה מאוד הקשה על הסגירה. מאוד לא ממליץ דאבל פרונג. בטח שלא אם אתה כבר משקיע 600 שקל. אם זה בשביל לשלם 170 במקום 600 עוד יש היגיון בזה.

השורה התחתונה היא שזה כנראה לא קריטי על איזו חברה תלך מבין הגדולות. הRDX היא הבחירה הבסיסית ולא בטוח בכלל שאתה צריך משהו מעבר לכך.

מבחינת עובי - חגורה ראשונה חד משמעי אמליץ על 10 מ"מ.

יש לי בסט בלטס 13 מ''מ דאבל פרונג
ומאוד קל לי לסגור ולפתוח.

מה שכן לRDX הייה לי יותר קשה להכנס מסיבה כלשהי...(יש מצב שהתחזקתי?)

אני עם RDX פשוטה שקיבלתי ומרוצה מאוד. 😛
לא ניסיתי שום חגורה אחרת, אבל היא עושה את העבודה ואני לא רואה שום סיבה להחליף אותה.
היא ישנה יחסית והיא לא מרגישה כאילו היא הולכת להתפרק בקרוב.😉
לך על הRDX לדעתי... עושה את העבודה כמו שצריך ובמחיר שפוי.

הייתה לי RDX, אחרי שנה ומשהו נשבר לה האבזם והיא יצאה משימוש כליל, אין ספק שמדובר במוצר נחות, ולא עמיד.
כיום יש לי אינזר 10 מ"מ דאבל פרונג ואני מאוד מרוצה.

יצא לי לנסות כמה וכמה חגורות. RDX לא הייתי ממליץ לרכוש בשום מצב, כי זה פשוט יהיה שלב ביניים לחגורה אחרת.
אם כבר, ההתלבטות צריכה להיות בין חגורת אקונומי לבין מותג.

יש לך יבואן של טיטאן בארץ עם מחירים טובים ואספקה מיידית, לרוב לוקח לחגורות המון זמן להגיע.

• פותח/ת השרשור
כנראה יקח מטיטאן, עכשיו השאלה איך אני יודע את המידה שלי ? איך מודדים את ההיקף ?

כנראה יקח מטיטאן, עכשיו השאלה איך אני יודע את המידה שלי ? איך מודדים את ההיקף ?
תמדוד את ההיקף של הבטן, איפה שהפופיק. אני לא יודע איך זה בחגורות של טיטאן, אבל האינזר שלי לקחתי L כשכתוב שזה 36-40 אינץ', ההיקף שלי הוא 40 אינץ' (אולי כבר טיפה יותר) ואני סוגר אותה בחור רביעי מתוך 9.

• פותח/ת השרשור
תמדוד את ההיקף של הבטן, איפה שהפופיק. אני לא יודע איך זה בחגורות של טיטאן, אבל האינזר שלי לקחתי L כשכתוב שזה 36-40 אינץ', ההיקף שלי הוא 40 אינץ' (אולי כבר טיפה יותר) ואני סוגר אותה בחור רביעי מתוך 9.
האם אני צריך למדוד אם בטן בפנים או רפוי ?
בטיטאן שלחו לי מה הגודל של החור המקסימלי והמינימלי. כנראה יקח M

האם אני צריך למדוד אם בטן בפנים או רפוי ?
בטיטאן שלחו לי מה הגודל של החור המקסימלי והמינימלי. כנראה יקח M
וואלה לא יודע, נראה לי תמדוד ככה וככה ותראה, אם זה גבולי אז עדיף תיקח גדול יותר. קח בחשבון גם אם אתה מתכוון לעלות במשקל אז היקף הבטן גם יגדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית