הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
פנקייק משיל שומן

פנקייק משיל שומן

לא עשית שום דבר מיוחד.. ואתה פשוט מקבל דלקת?
מאיפה לך? 😃 אפשר להיפצע גם מחוץ לחדר הכושר, במקרה שלי זה גם כנראה מה שקרה.
והאמת היא שגם לא הייתי מתפלא אם הייתה נגרמת לי איזו פציעה רק בגלל האימונים. אחרי הכל אני בגרעון קלורי כבר קרוב לשנה, משקל הגוף שלי ירד ב15% ומשקלי העבודה שלי לא השתנו בכלל. תוסיף לזה מחלות, תזונה לקויה מפעם לפעם וכמה לילות בלי שינה וקיבלת מתכון כמעט בטוח לנזק.

מאיפה לך? 😃 אפשר להיפצע גם מחוץ לחדר הכושר, במקרה שלי זה גם כנראה מה שקרה.
והאמת היא שגם לא הייתי מתפלא אם הייתה נגרמת לי איזו פציעה רק בגלל האימונים. אחרי הכל אני בגרעון קלורי כבר קרוב לשנה, משקל הגוף שלי ירד ב15% ומשקלי העבודה שלי לא השתנו בכלל. תוסיף לזה מחלות, תזונה לקויה מפעם לפעם וכמה לילות בלי שינה וקיבלת מתכון כמעט בטוח לנזק.
לא מתווכח...
ולמה החיטוב כולכך ארוך?

לא מתווכח...
ולמה החיטוב כולכך ארוך?
קודם כל כי אין לחץ.
מעבר לזה, מדובר בהרבה קילוגרמים עודפים (מעל 25..) ולוקח זמן להוריד אותם גם אם הקצב הוא לא איטי.
כמובן שמתוך רצון למזער איבוד שריר, לא לגווע ברעב ולהחזיק שגרת עבודה ונסיעות כמו שלי, שמרתי על קצב נוח.

קודם כל כי אין לחץ.
מעבר לזה, מדובר בהרבה קילוגרמים עודפים (מעל 25..) ולוקח זמן להוריד אותם גם אם הקצב הוא לא איטי.
כמובן שמתוך רצון למזער איבוד שריר, לא לגווע ברעב ולהחזיק שגרת עבודה ונסיעות כמו שלי, שמרתי על קצב נוח.
הבנתי.
מה המשקל הרצוי?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית