עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב מאוד לחצי שנה. אם המטרה שלך לגדול וותר לתקופה קצרה על הקוביות, הן כובלות אותך למסת שריר נמוכה.המטרה שלי זה לגדול ואני אוכל הרבה אבל אני לא רואה שנעלם לי החיטוב אני אוכל 5 6 הרוחות ביום תמיד אני מחוטב ..השאלה שלי זה עם אני גודל או שאני רק מחטב ( אני לוקח גיינר ) ולגבי התמונות אין לי מוסג איך זה איכפיל את עצמו
?
אה ודרך אגב אני מתאמן כבר חצי שנה
טוב מאוד לחצי שנה. אם המטרה שלך לגדול וותר לתקופה קצרה על הקוביות, הן כובלות אותך למסת שריר נמוכה.
מה הכוונה? איך הקוביות כובלות למסת שריר נמוכה?טוב מאוד לחצי שנה. אם המטרה שלך לגדול וותר לתקופה קצרה על הקוביות, הן כובלות אותך למסת שריר נמוכה.
כי קשה מאוד לשמור על אחוז שומן נמוך בזמן מאסה אלא אם כן יש לך גנטיקה אלוהית. צריך לאכול המון אם רוצים לגדול אין מה לעשות.מה הכוונה? איך הקוביות כובלות למסת שריר נמוכה?
הכוונה היא שאי אפשר לצבור המון מסת שריר על אחוז שומן נמוך כי בסופו של דבר אתה עולה גם שומן, בנוסף לשריר, וזה בעצם מגביל אותך על אחוז שומן נמוך(קוביות).אז הכוונה היא לאחוז שומן....לא לשריר עצמו
תחשוב...מה הכוונה? איך הקוביות כובלות למסת שריר נמוכה?
מתקרב...אז הכוונה היא לאחוז שומן....לא לשריר עצמו