הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מה אתם חושבים תנו תיאור

• פותח/ת השרשור 052750
  • פורסם בתאריך

052750

משתמש מתחיל
19
5
נק' מוניטין:
-20
19
5
IMG_20141119_205057.jpg
IMG_20141119_205057.jpg IMG_20141104_222852.jpg
IMG_20141119_205057.jpg
IMG_20141104_222852.jpg
IMG_20141119_205057.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה המטרות שלך?
בתאחלס אם זה חיטוב ופיטנס סטייל נראה כאילו אתה בדרך הנכונה.
במידה וזה משהו אחר אני מתאר לעצמי שלא היית שואל ונראה ככה כיום.

נ.ב
ההצבעה קצת FXP

בכל מקרה, אחלה גנטיקה

מסת שריר מכובדת ואחוז שומן נמוך

יש פונטציאל גדול

ותערוך את התמונות
העלית כמה פעמים כל תמונה וזה עושה כאב ראש קצת ולא מזמין אנשים באמת להסתכל. (בשבילך,אם אתה רוצה שהפוסט יניב ביקורת בונה)

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי זה לגדול ואני אוכל הרבה אבל אני לא רואה שנעלם לי החיטוב אני אוכל 5 6 הרוחות ביום תמיד אני מחוטב ..השאלה שלי זה עם אני גודל או שאני רק מחטב ( אני לוקח גיינר ) ולגבי התמונות אין לי מוסג איך זה איכפיל את עצמו
?
אה ודרך אגב אני מתאמן כבר חצי שנה

נראה מעולה.

בכל מקרה, אם אתה עולה במשקלי עבודה אז תיהיה בטוח שאתה גודל. אם לא אז משהו לא בסדר.

מסה מכובדת ואחוז שומן נמוך, כמו שנראה אתה טבעי ולהגיע לפיטנס כזה מצריך עבודה קשה..
גנטיקה פצצה.

בכל אופן,
סוס!

המטרה שלי זה לגדול ואני אוכל הרבה אבל אני לא רואה שנעלם לי החיטוב אני אוכל 5 6 הרוחות ביום תמיד אני מחוטב ..השאלה שלי זה עם אני גודל או שאני רק מחטב ( אני לוקח גיינר ) ולגבי התמונות אין לי מוסג איך זה איכפיל את עצמו
?
אה ודרך אגב אני מתאמן כבר חצי שנה
טוב מאוד לחצי שנה. אם המטרה שלך לגדול וותר לתקופה קצרה על הקוביות, הן כובלות אותך למסת שריר נמוכה.

ואו לגמרי מצוין לתקופה שאתה מתאמן! תמשיך לעשות מה שאתה עושה כי זה עובד ללא ספק.

אז הכוונה היא לאחוז שומן....לא לשריר עצמו
הכוונה היא שאי אפשר לצבור המון מסת שריר על אחוז שומן נמוך כי בסופו של דבר אתה עולה גם שומן, בנוסף לשריר, וזה בעצם מגביל אותך על אחוז שומן נמוך(קוביות).
לנושא: יופי של מסה, בהחלט נראה מצוין.
בהצלחה בהמשך. המון פוטנציאל טמון בך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית