הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ,תזונה טבעונית

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
אני חוגג בקרוב שלוש שנות טבעונות.
כל מי שהכרתי, אמר בהתחלה, שאאבד את כל הכוח שלי,
אהיה צנום ושדוף....
אני, שמטבעי קטן אמונה, אמרתי ננסה.
כיום אני שוקל בדיוק כמו בעבר,
חזק יותר, מהיר יותר, ומרגיש קליל יותר (רק שמנים באופי מבינים מה זה להרגיש קליל)
החלטתי לכתוב פה, ולהסביר איך יוצרים תפריט טבעוני, עשיר בחלבון, בריא וטעים.

מידי פעם אחשוף מתכון (עוד תחביב קטן)
או מוצר חדש שנתקלנו בו בניכר....

המוצר היום - לחם חלבון של חברת VYOMAX.
מדובר בלחם במרקם המזכיר את הפומפרניקל מהארץ. כל פרוסה מכילה 130 קלוריות, 10 גרם של חלבון, 7 גרם פחממה, 5 גרם סיבים תזונתיים. 5.5 גרם שומן.
http://www.vyomaxnutrition.com/vyomax-protein-bread-9-slices-1999-p.asp

אני גם ראיתי/קראתי משהו בסגנון
פעם היו לנו ציפורניים יותר גדולות ויותר שער גוף, נאמר שם שכנראה גם הגובה של בני האדם יקטן והראש יגדל. כולם יהיו מכוערים 😃
בתור נמוך אני חושב שכולם יהיו יפים, אך נטוליי גישה לצנצנות

אז הבולשיט החדש הוא שצמחוניים הם צמחוניים כדי למנוע זיהום והכחדת האנושות? תודה שאתם מקריבים את עצמכם.

זה לא "בולשיט חדש". כנראה שאתה פשוט לא מעודכן.
והטיעון הזה הגיע בעקבות אנשים שטוענים פה שללא בשר האנושות הייתה נכחדת. בגלל שהם כל כך "דואגים" לעתיד שלהם פה על כדור הארץ הטיעון התבקש.

אבולוציה מבוססת על ברירה טבעית. כיום, אני כבר לא יודע כמה זה נכון שדברים יעלמו וישתנו בצורה כזאת משמעותית.

אבולוציה מבוססת על ברירה טבעית. כיום, אני כבר לא יודע כמה זה נכון שדברים יעלמו וישתנו בצורה כזאת משמעותית.
לא רק שינוי שעוזר להישרדות ישמר, גם שינוי שאינו מפריע להישרדות יכול להישמר

לא רק שינוי שעוזר להישרדות ישמר, גם שינוי שאינו מפריע להישרדות יכול להישמר
בדיוק. לכן משפט כמו "כולם יהיו נמוכים" או "כולם יהיו בלי ציפורניים" פשוט לא נכון. גם אם יהיה פגם גנטי כזה, הוא לא ישתלט וימחק את השונה ממנו.

בדיוק. לכן משפט כמו "כולם יהיו נמוכים" או "כולם יהיו בלי ציפורניים" פשוט לא נכון. גם אם יהיה פגם גנטי כזה, הוא לא ישתלט וימחק את השונה ממנו.

אתה קורא לגמדים פגם גנטי?

game-of-thrones-imp-meme1.jpg

לא טענתי כך 😃
טענתי שזה עשוי להגיע לכך, בטווח המאוד רחוק.

אגב, לפעמים אנשים נולדים עם זנב, אותו עקרון.

טבעונים מתחלקים לכמה קבוצות:

1. אלה שמתעסקים רק בעצמם.
2. אלה שמנסים להטיף לאחרים.
3. אלה שמנסים להטיף לאחרים ומשוכנעים שלטבעונות יש רק יתרונות ואין שום סיכוי שבעולם שיש משהו שיכול להיות חסרון, כל מאמר לטובת הטבעונות הוא מבורך וכל מאמר שסותר את טענות הטבעונים עובר דה לגיטימציה.

שורה תחתונה - אין לי בעיה עם טבעונים, אבל מכל הטבעונים שהכרתי אני יכול לומר שאני רוכש כבוד רק לאחד מכל ה6.
כל ה 5 האחרים רק גרמו לי לפתח אנטגוניזם לטבעונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית