הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה שייק אנאבולי

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
:81zq:טוב אז ככה, מאז שעברתי לניטרלי בערך אני כמעט בכל יום מכין לי שייק ( חולה על זה ), אז היום אני אציג לכם מתכון קל, טעים בטירוף ומפוצץ בקלוריות, אה ואפילו שכבר אמרתי, טעים בטירוף.
אני הכנתי את השייק הזה בלי יותר מדי יחס לחלבון, מי שרוצה להפוך את זה לשייק חלבון, הסבר בהמשך.

מצרכים:

100 גרם שיבולת שועל - מומלץ לכתוש קודם במכתש ועלי כדי שלא ישארו חתיכות מעצבנות, בנוסף אפשר לשחק עם הכמות לפי צריכה קלורית.
כוס פלסטיק חלב ( 150 מיל' בערך ).
2-3 כוסות פלסטיק מים ( תלוי כמה סמיך אתם רוצים שזה יהיה, אני אישית שם מים כי שהכל חלב זה נהיה לי פחות טעים ויותר מדי כבד ).
1-2 בננות ( תלוי כמה טעם אתם רוצים מהבננה, אפשרי להחליף בכל פרי ).
2-3 תמרים / 4 כפיות גדושות סילאן ( תלוי מה יש לכם / מה אתם מעדיפים, ככה תבחרו כמה מתוק אתם רוצים את השייק ).
1-2 כפיות חמאת בוטנים ( תלוי כמה סמיך בא לכם שהשייק יהיה ).
זה הבסיס לכל השייק, ומכאן עוברים לקלוריות.
לוקחים חופן של שקדים, בוטנים, אגוזים ( מה שבא לכם וטעים לכם ) וטוחנים במכתש ועלי עד כדי אבקה חלקה ואחידה, אם יש לכם אבקת חלבון תוסיפו לאבקת שהכנתם ותערבבו עד שהכל אחיד ומחובר, ותכניסו לשייק, יכול להיות שתצטרכו להוסיף עוד קצת נוזל.
מפה, אם לא שמתם אבקת חלבון יש לכם מזל, הטעם לבחירתכם ואתם יכולים להוסיף מה שאתם רוצים שייתן טעם ( קפה / קקאו מומלצים, אני אישית רציתי להגיע לטעם של הקרם עוגיות אז לקחתי 3 עוגיות שהיו לי בבית והרגישו כאילו הטעם שלהם דומה לאבקת חלבון עם קרם עוגיות, שברתי לחתיכות קטנות ושמתי בפנים, יצא מעולה ממש כמו קרם עוגיות רק טעים יותר.
דבר שאני אוהב לעשות זה להכין את השייק, להוסיף כמה אגוזי מלך ואז לטחון שוב בגלל שזה נותן ארומה מטורפת לשייק ( אני יודע שאני נשמע כמו פוץ אבל אין עוד איך לתאר את זה ).
קצת סטיתי מהנושא, אז נמשיך, מה לעשות אם בא לי שהשייק יהיה שייק חלבון אבל אין לי אבקת חלבון ( הצילו ! ).
אוקיי אז מכאן יש משהו שעוד לא ניסיתי אבל אני משתוקק לנסות.
לקחת את הבלנדר, לשים גבינה לבנה / קוטג' ( עדיפות לגבינה לבנה כיוון שהיא בעלת מרקם אחיד ), להוסיף לה מעט מים ולהכין בבלנדר עד שיצא נוזלי ( שימו מים לפי הצורך ).
אחרי שהגעתם למרקם שרציתם, תוסיפו מעט סטיביה / סוכר חום / סילאן / סוכר ענבים / כל דבר שהוא לא סוכר לבן ושהוא לא זבל ותמשיכו להכין בבלנדר.
אחר כך קיבלתם את הבסיס הנוזלי לשייק לכם, אבל הבעיה היא שאתם צריכים גם לטחון את שאר הדברים ואני לא יודע איך זה יעבוד לכם מבחינת זה שתוסיפו את הדברים היבשים לאחר מכן ועד כמה הכל יהיה אחיד, ובגלל זה אני אמליץ לכם לחזור למכתש ועלי שהשתמשתם בו מקודם, לשים את כל המרכיבים היבשים ופשוט לטחון הכל עד כדי אבקה, לאחר מכן להכניס הכל לבלנדר שהגבינה כבר נמצאת בו, להוסיף את הדברים הרטובים ולהכין עד שהכל יהיה אחיד.

אני אנסה את השייק עם הגבינה כנראה השבוע ( נצטרך למצוא יום שאמא לא בבית 🤯).
בכל מקרה, אם יש לכם בבית ואתם לא רוצים להסתכן בינתיים עם הגבינה, תשמשו ביוגורט כלשהו ( רק שיהיה עם ערכים טובים ).

תזכרו דבר אחד, זה הכל תלוי במה שתשימו, אם תגוונו, השייק יהיה מגוון, אם לא אז תשתו את אותו השייק כל יום ופשוט יימאס לכם, בגלל זה אני אוהב לגוון ולהכין שייקים, יותר טעים, יותר בריא, יותר כיפי, יותר טעים, יותר טעים, ולפני שאני שוכח, יותר טעים.

מעולה. כל הכבוד על ההשקעה.

Back
למעלה תחתית