גם הוא לא, איזה קטעלא כולנו על אינסולין
2 כוסות חלב
70 גרם KPRO
50 גרם שיבולת שועל
20-30 גרם אוכמניות קפואות
קצת סוכרלוז נוזלי
@yanivgoft 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם הוא לא, איזה קטעלא כולנו על אינסולין
איפה אתה מוצא כאלה?20-30 גרם אוכמניות קפואות
בסופר חחחאיפה אתה מוצא כאלה?
😕יש גם בסופרים של רוסים
אתה כאילו לא הבנת מה זה אומר?
לא ממש ביקרתי בסופרים של רוסים בחיי, איך לעזאזל מוצאים סופרים של רוסים?? כאילו שואלים מישהו ברחוב "שומע, אתה יודע אולי איפה יש סופרים של רוסים באיזור??" או שפשוט מחפשים בוויז "סופרים של רוסים" והוא כבר מביא אותי לנקודה??אתה כאילו לא הבנת מה זה אומר?
גדול 😆🤣😆🤣😆🤣יש מלא.. לא יודע איך זה בירושלים..
יש גם רשתות..
סתם לציין עובדה מהנה ביותר,יש לי מתחת לתיכון שאני לומד חנות מפעל של רוסים,הם מעשנים בשרים כל יום ב12 וכל הבית ספר מריח כמו משחטה. 😆גדול 😆🤣😆🤣😆🤣
בדיוק הרגע אכלתי סטייק, עכשיו באלי עוד אחד בגללךסתם לציין עובדה מהנה ביותר,יש לי מתחת לתיכון שאני לומד חנות מפעל של רוסים,הם מעשנים בשרים כל יום ב12 וכל הבית ספר מריח כמו משחטה. 😆
עוד גיינז בישבילך עוד מצווה שעשיתי. 😁בדיוק הרגע אכלתי סטייק, עכשיו באלי עוד אחד בגללך
שייק דל חלבון, וכמות גדולה מידי של סוכר, בטח שהוא היה טעים 😛הת'רד הזה עשה לי חשק, אז עשיתי שייק מפלצתי (מבחינתי):
שליש מנגו, בננה
2 כוסות חלב
2 כפות גלידה (בן&ג'ריס קוקיז)
2 עוגיות לוטוס
קרח
כף שיבולת שועל
כף דבש
כף חמאת בוטנים
2 משולשים של טובלרון אגוזים (האריזה הגדולה, הירוקה)
1 סקופ חלבון כמובן
בדיעבד הייתי מוסיף עוד מים כדי לדלל מעט, ומוריד קובייה של שוקולד כי היה יותר מידי. אבל מאוד טעים!
תצטט אותי אם אתה רוצה שאני אראה ששאלת..אני מחפש שנים , עברתי כל חנות טבע שמצאתי וחיפשתי בקפואים כמו כלבלב שמחכה לעצם , מאיפה??
יש בשופרסל פירות יער קפואים תחפש בסופרים הגדולים שלהם ולא הקטנים הבייתיםלא ממש ביקרתי בסופרים של רוסים בחיי, איך לעזאזל מוצאים סופרים של רוסים?? כאילו שואלים מישהו ברחוב "שומע, אתה יודע אולי איפה יש סופרים של רוסים באיזור??" או שפשוט מחפשים בוויז "סופרים של רוסים" והוא כבר מביא אותי לנקודה??