הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה מה שייק המסה שלכם?

אני מחפש שנים , עברתי כל חנות טבע שמצאתי וחיפשתי בקפואים כמו כלבלב שמחכה לעצם , מאיפה??

כמעט בכל החנויות טבע,במחלקת קפואים של הסופרים. לא חסר..
יש גם בסופרים של רוסים.

200 מ"ל מים
בננה וחצי
הרבה סילאן וטחינה
הרבה גרנולה ואגוזים
3 סקופים
ומנגו.

אתה כאילו לא הבנת מה זה אומר?
לא ממש ביקרתי בסופרים של רוסים בחיי, איך לעזאזל מוצאים סופרים של רוסים?? כאילו שואלים מישהו ברחוב "שומע, אתה יודע אולי איפה יש סופרים של רוסים באיזור??" או שפשוט מחפשים בוויז "סופרים של רוסים" והוא כבר מביא אותי לנקודה??

יש מלא.. לא יודע איך זה בירושלים..
יש גם רשתות..

סתם לציין עובדה מהנה ביותר,יש לי מתחת לתיכון שאני לומד חנות מפעל של רוסים,הם מעשנים בשרים כל יום ב12 וכל הבית ספר מריח כמו משחטה. 😆
בדיוק הרגע אכלתי סטייק, עכשיו באלי עוד אחד בגללך

הת'רד הזה עשה לי חשק, אז עשיתי שייק מפלצתי (מבחינתי):

שליש מנגו, בננה
2 כוסות חלב
2 כפות גלידה (בן&ג'ריס קוקיז)
2 עוגיות לוטוס
קרח
כף שיבולת שועל
כף דבש
כף חמאת בוטנים
2 משולשים של טובלרון אגוזים (האריזה הגדולה, הירוקה)
1 סקופ חלבון כמובן

בדיעבד הייתי מוסיף עוד מים כדי לדלל מעט, ומוריד קובייה של שוקולד כי היה יותר מידי. אבל מאוד טעים!

הת'רד הזה עשה לי חשק, אז עשיתי שייק מפלצתי (מבחינתי):

שליש מנגו, בננה
2 כוסות חלב
2 כפות גלידה (בן&ג'ריס קוקיז)
2 עוגיות לוטוס
קרח
כף שיבולת שועל
כף דבש
כף חמאת בוטנים
2 משולשים של טובלרון אגוזים (האריזה הגדולה, הירוקה)
1 סקופ חלבון כמובן

בדיעבד הייתי מוסיף עוד מים כדי לדלל מעט, ומוריד קובייה של שוקולד כי היה יותר מידי. אבל מאוד טעים!
שייק דל חלבון, וכמות גדולה מידי של סוכר, בטח שהוא היה טעים 😛

שייק חלבון על בסיס מים

לא ממש ביקרתי בסופרים של רוסים בחיי, איך לעזאזל מוצאים סופרים של רוסים?? כאילו שואלים מישהו ברחוב "שומע, אתה יודע אולי איפה יש סופרים של רוסים באיזור??" או שפשוט מחפשים בוויז "סופרים של רוסים" והוא כבר מביא אותי לנקודה??
יש בשופרסל פירות יער קפואים תחפש בסופרים הגדולים שלהם ולא הקטנים הבייתים

Back
למעלה תחתית