הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך היה המאזן הקלורי שלכם בטקסס מטוד ?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

תמיד טוענים שבSS צריך לטחון אוכל כמו מטורף 😃
רציתי לדעת איך הטקסס מבחינת תזונה?

לא יכול להגיד על המאזן אבל בכל טקסס עליתי פחות מקילו, סביב החצי ושבוע שעבר אפילו ירדתי.

• פותח/ת השרשור
לא יכול להגיד על המאזן אבל בכל טקסס עליתי פחות מקילו, סביב החצי ושבוע שעבר אפילו ירדתי.

ונשארת באותו תפריט של הSS, כלומר הטקסס בתכלס דורשת מאמץ יותר גדול של הגוף ?

תשאף לעלות כל חודש 1.5 ק"ג~. כמה פלוס קלורי זה משתנה בין אדם לאדם.

סתכל מה רשמתי למעלה.

ונשארת באותו תפריט של הSS, כלומר הטקסס בתכלס דורשת מאמץ יותר גדול של הגוף ?
לא נשארתי בדיוק אותו דבר, הורדתי את כמות החלב שהייתי שותה ועברתי מתפריט של שומן גבוהה, חלבון בינוני, פחמימה בנינות לתפריט של חלבון גבוהה, פחמימה גבוהה-בינונית, שומן נמוך.

אני אישית אכלתי בערך את אותה הכמות כמו בסיום הSS , טקסס תוכנית תובענית לא פחות מSS לדעתי , בעיקר אימון הנפח ידרוש ממך הרבה אוכל כדי להתאושש כמו שצריך

זה אינדבידואלי , אני עליתי בטקסס שעשיתי בערך 4-5 קילו בחודשיים-חודשיים וחצי , לא הייתי הולך על ההצעה כמו שאמרו לך בהתחלה של לעלות משקל גוף מסויים , אלא הייתי ממליץ לך לאכול כמה שצריך כדי להתאושש , עם הזמן אתה תלמד את הגוף שלך וכמה אתה צריך לאכול כדי להתאושש כמו שצריך

עזוב כמה זה אידיאלי להעלאה בשריר, זה שטויות שיכולות לגם לתקוע לך את התוכנית אם הקלוריות לא יספיקו להתקדמות טובה.
המטרה בתכנית היא להתקדם כמה שאפשר, אז לא חייב לאכול כמו משוגע, אבל מה שכן, תאכל כמה שאתה צריך להתקדם, אם אתה נתקע, תוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית