ייעוץ הגעה לכשל

@Beast and cheat מה עדיף לדעתך לוותר על חזרה מראש אם אתה חושב שלא תצליח או לנסות ולהכשל בביצוע (עזרה מהספוטר, זריקת המוט וכד')
לנסות. תמיד. בשני המקרים אתה נכשל בלבצע את האימון, ככה שזה לא באמת משנה. והמון פעמים אתה תופתע ותצליח.

לנסות. תמיד. בשני המקרים אתה נכשל בלבצע את האימון, ככה שזה לא באמת משנה. והמון פעמים אתה תופתע ותצליח.
ואם תכשל? ותתיש עוד יותר את המערכת העצבית ואת השרירים ןההתאוששות תקח יותר זמן?

אם לא נכשל....איך נצליח?

כשל זה חלק בלתי נפרד מהתחום. איך נדע איפה עובר הגבול?
אני בשאיפה להגיע למקסימום יכולת באימון...כמובן שהכוונה שלי לאימוני עצימות.
הגוף בסטרס...? יש אימון התאוששות בשביל זה...

ממה אתה כל כך מפחד? תכננת את התוכנעת כך שתוכל להתאושש אפילו אח היית עושה חזרה שלמה ולא רק חצי.

ממה אתה כל כך מפחד? תכננת את התוכנעת כך שתוכל להתאושש אפילו אח היית עושה חזרה שלמה ולא רק חצי.

עד כמה שהבנתי, כשל בתרגילי הבסיס (סקוואט ודדליפט בעיקר) בטווח חזרות נמוך מתיש מאוד את המערכת העצבית ומאט את ההתאוששות. יותר מאם כן הייתי מצליח את החזרה הזו.

מה זה לוותר על חזרה? עושים את מספר החזרות שצריך לעשות. אין שום קשר לכשל.
עד כמה שהבנתי, כשל בתרגילי הבסיס (סקוואט ודדליפט בעיקר) בטווח חזרות נמוך מתיש מאוד את המערכת העצבית ומאט את ההתאוששות. יותר מאם כן הייתי מצליח את החזרה הזו.

לא באמת.

זה לא אותו דבר. כשאתה מצליח את החזרה אתה בדרך כלל נלחם בה פחות ממה שנלחמת בחזרה שנכשלת בה, בהנחה שלא הרמת ידיים איך שהרגשת את הכשל.

כן, זה מזכיר לי שהייתה תקופה שהייתי יכול לבוא למכון ולשים איזו מוזיקה שבא לי 😭
אתה יכול לבוא למכון שלי ולשמוע VH1 עם קליפים בלופ ולירות לעצמך בראש, כמו שאני מתכנן כבר כמה אימונים.

בתכלס, לענין - חזרה כמו שהעלית היא מאד נדירה. אין הרבה מוצלחות כאלה, רק חזרות של "אני איתך אחי!".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית