כמה דקות בשבוע?אני עושה אימון אירובי פעם -פעמיים בשבוע
ריצה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה דקות בשבוע?אני עושה אימון אירובי פעם -פעמיים בשבוע
בבצפר יש לי אימון ספורט של שעה בדיוק. (ותאמינו לי זה לא חארטה כמו של שאר בתי הספר) זה אימון אינטנסיבי כמעט ללא הפסקות. ההפסקה הכי ארוכה היא של דקה וחצי.כמה דקות בשבוע?
ריצה?
היום זה היום השלישי שאני משתמש בתפריט שאין בו ג'אנק וזה הערכים הסופיים שלו:אני לא יודעת כמה אתה חושב שאתה שורף באימוני כוח שלך אבל להערכתי לא יותר מ100-150 קלוריות באימון.
גרעון קלורי יוצרים באמצעות תזונה ואימונים אירוביים. אימוני הכוח בחיטוב נועדו בעיקר כדי לא לאבד מסת שריר בזמן החיטוב.
מציעה לך להוסיף אימונים אירוביים. לפחות שלוש שעות בשבוע בעצימות בינונית-גבוהה, ריצה/אינטרוולים
ותתחיל לשקול ולרשום כל מה שאתה אוכל.
בהצלחה
אנשים אשכרה מאמנים את אותן קבוצות שרירים פעמיים בשבוע? אף פעם לא שמעתי את זה. תמיד חשבתי שמאמנים קבוצת שרירים פעם בשבוע וזהו.אנשים פה לוקחים מזמנם לענות לך ולעזור לך ואתה עונה לא לבלבל בשכל,גישה מאוד מזלזלת כלפי אנשים עם ניסיון רב משלך.
אני אעשה את זה פשוט כדי שלא תסתבך ותגיד לי שאני סתם מדבר:
1.הנפח באימונים שלך מוגזם ומטומטם,אין צורך לעשות יום לשריר.שריר מקבל גירוי פעם בשבוע וזה אפילו לא מגרד לו.
עדיף לך 3/4 אימונים בשבוע שכל שריר פועל פעמיים-שלוש(אני מעדיף FBW אבל אפשר גם AB)
2.אתה לא במאזן קלורי שלילי.אין פה שום סוד או קסם,אתה עולה במשקל=אתה לא במאזן שלילי ואתה לא מחשב נכון.
עלית 2 קילו בשבוע מה שאומר שאתה אוכל משמעותית יותר.
3.אימון חדר כושר לא שורף 300,במיוחד לא אימון כמו שתיארת.
שלך שורף באזור ה150.
היום זה היום השלישי שאני משתמש בתפריט שאין בו ג'אנק וזה הערכים הסופיים שלו:
חלבון - 148 גרם
שומן - 74 גרם
פחמימות - 100 גרם
קלוריות - 1700
זה לא אמור להיות תפריט דל פחמימה אלא מופחת בפחמימה מהרגיל. כי לא בא לי לעשות העמסות ודברים כאלה כי זה דופק לי הכל מניסיון. אסור לי לעשות העמסות.
אנשים אשכרה מאמנים את אותן קבוצות שרירים פעמיים בשבוע? אף פעם לא שמעתי את זה. תמיד חשבתי שמאמנים קבוצת שרירים פעם בשבוע וזהו.
אבל אין לי בעיה של איבוד שריר ודברים כאלה בכלל. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל זו האמת. גם כשהורדתי 20 קילו המסת שרירי שלי בקושי ירדה אם ירדה בכלל. אני רואה את זה על הגוף שלי ועל הביצועים שלי...אני אישית מעדיף 3 פעמים בשבוע לעשות FBW-שבו אתה מאמן כל שריר בגוף.
אבל אפשר לעשות AB לפעמיים בשבוע כל שריר ואז זה יראה ABXABXX(הX זה יום מנוחה,A זה אימון A מן הסתם וB זה B)
או סוף סוף תגובה מושלמת.איבוד מסת שריר בחיטוב היא לא פונקציה של נטיה גנטית אלא דרך של הגוף לחסוך אנרגיה. תא שריר עולה לגוף יותר אנרגיה ולכן כאשר הגוף בתנאי חוסר קלורי הוא מעדיף לפרק אותו. אין חיטוב בלי איבוד מסת שריר!
המטרה שלך היא לשדר לגוף שהשריר נחוץ לך ליומיום ובכך למנוע פרוק. הדרך העדיפה לעשות זאת היא להפעיל כל קבוצת שריר לפחות פעמיים בשבוע ועדיף שלוש. FBW x3 בשבוע עדיפה בעיני לחיטוב ארוך כמו שלך.
מומלץ לך להוסיף כ-2-3 שעות אירובי במקביל בהתאם לקצב הירידה.
מסה זה לא סוג אימון אלא מצב שבו מתאמן רוצה להעלות מסת שריר. במקרה כזה חייב להיות במאזן קלורי חיובי.
התפריט נשמע טוב. בסוף השבוע לפי השקילה תתאים אותו שוב.
חדשות טובות: עברו 6 ימים מאז שהתחלתי את הדיאטה הזו. הורדתי כבר 2.5 קילו ועכשיו אני שוקל כמעט 84 (תודה לפאקינג אל!)איבוד מסת שריר בחיטוב היא לא פונקציה של נטיה גנטית אלא דרך של הגוף לחסוך אנרגיה. תא שריר עולה לגוף יותר אנרגיה ולכן כאשר הגוף בתנאי חוסר קלורי הוא מעדיף לפרק אותו. אין חיטוב בלי איבוד מסת שריר!
המטרה שלך היא לשדר לגוף שהשריר נחוץ לך ליומיום ובכך למנוע פרוק. הדרך העדיפה לעשות זאת היא להפעיל כל קבוצת שריר לפחות פעמיים בשבוע ועדיף שלוש. FBW x3 בשבוע עדיפה בעיני לחיטוב ארוך כמו שלך.
מומלץ לך להוסיף כ-2-3 שעות אירובי במקביל בהתאם לקצב הירידה.
מסה זה לא סוג אימון אלא מצב שבו מתאמן רוצה להעלות מסת שריר. במקרה כזה חייב להיות במאזן קלורי חיובי.
התפריט נשמע טוב. בסוף השבוע לפי השקילה תתאים אותו שוב.
כמובן , תרשה לעצמך אפילו יותר מ 2.5 ליטר . יותר מים לא שווה יותר נוזלי , ההפך .אבל יש לי שאלה: גם אני אני שותה 2.5 ליטר מים כל יום, אני עדיין ייאבד יותר נוזלים משומן עד שאני יגיע למשקל הקודם שלי 77 קילו?
כאילו אם אני שותה יותר מים אז ככה הגוף שלי ייאבד פחות נוזלים?הבעיה העיקרית שלך, היא שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה מחשב את הקלוריות שלך בצורה מדויקת .
ניחא , נתעלם מהבחירות הנוראיות של המזונות שמרכיבים את התפריט שלך ביום יום , אבל החישוב הקלורי שלך לא נכון בעליל .
נסה להיכנס לתפריט , נסה לאכול נקי לשם שינוי . וופלים וציפס לא הייתי מרשה לעצמי בחיטוב אם הייתי במצב של תקיעה במשקל .
כמובן , תרשה לעצמך אפילו יותר מ 2.5 ליטר . יותר מים לא שווה יותר נוזלי , ההפך .
התודה צריכה להיות ל"פאקינג" חוקי המתמטיקה אם כבר.תודה לפאקינג אל!
לא יודעת מאיפה אתה מביא את זה.כאילו אם אני שותה יותר מים אז ככה הגוף שלי ייאבד פחות נוזלים?
ומה עם שומן? מתי הוא פונה לשומן?
בסדר זה ירידה ראשונה אחרי עלייה ועוד עלייה של נוזלים בעיקר כמו שאת אמרת. בטח שבוע הבא עם אותו תפריט זה יהיה קילו.התודה צריכה להיות ל"פאקינג" חוקי המתמטיקה אם כבר.
דרך אגב ירידה של 2.5 ק"ג בשישה ימים היא מהירה מידי. יכול להיות שחלק מהירידה היא של נוזלים אבל אם הקצב הזה נשאר גם בשבועות הבאים אתה בגרעון קלורי גדול מידי.
לא יודעת מאיפה אתה מביא את זה.
מה שמשפיע על כמות הנוזלים זה התזונה שלך ולא כמה שאתה שותה.
ממליצה לך להתחיל לקרוא קצת באתר -
https://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
לדעתי הדיון הזה כמה קלוריות אתה אוכל הוא שטותי לחלוטין.. השאלה האמיתית היא, מאין באות הקלוריות הללו. קלוריות שמקורן בפחמימות מעלות אינסולין שבסופו של דבר מעלה את מסת השריר והשומן. קלוריות שמקורן בחלבון לא תורמות רבות לעליית מסת שומן בעקבות העובדה שאכילה שלהן גורמת להפרשה סימולטאנית של אינסולין וגלוקגון שהם הורמונים בעלי פעולה מנוגדת אחד לשני. אכילת שומן (לא משנה איזה חוץ מטראנס שהוא רעיל) גם לא תורמת לעלייה במשקל וזאת משום שהשומן הוא נייטראלי (לפי מחקרים נוכחיים) באופן שבו הוא משפיע על הפרשת הורמון האינסולין (הוא לא גורם להפרשה שלו). מה שכן, אם אתה אוכל ארוחה מרובת שומנים ופחמימות, הדבר יוביל לאגירת שומן מואצת וזאת משום שהפחמימות גורמות להפרשת אינסולין אשר יגרום לשומן להאגר בתאי השומן שלך במקום לעבור תהליכי מטאבוליזציה בכבד.
זה למה אגב, דיאטה סטייל אטקינס (אפילו אטקינס טבעונית) גורמת לירידה גדולה באחוזי השומן בזמן קצר; זאת משום שגם אם תאכל 3000 קלוריות שרובן מגיעות משומן, הגוף שלך יהיה במצב שבו האינסולין שלך נמוך ולכן השומן לא יאגר, אלא "יישרף". הכל בסופו של דבר תלוי ברמות האינסולין שלך (וגם הלפטין אבל זה נושא יותר מורכב).
כמובן שגם לא כל הפחמימות שוות. פחמימה מכיכר לחם גורמת לעלייה גדולה יותר של רמות האינסולין שלך מאשר פחמימה שמקורה בפסטה. אני ממליץ להסתכל על הטבלה של האינדקס האינסוליני ולא הגליקמי.
איזה קשקוש מטורף.
תלמד ביוכימיה ואז תדבר