לא, אבל סתם תקפיץ אינסולין בצורה גבוהה ללא צורך
רוצה לדון על זה ?
לא מבין בקטע של אינסולין כי אני לא חולה סכרת , מה הבעיה עם המאכלים האלה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, אבל סתם תקפיץ אינסולין בצורה גבוהה ללא צורך
אין לי בעיה לדון איתך על זה, זה גורם לאגירת שומן [פחמימה מהירה (פשוטה) + שומן) ובחיטוב מקשה על שריפת שומן.רוצה לדון על זה ?
לא מבין בקטע של אינסולין כי אני לא חולה סכרת , מה הבעיה עם המאכלים האלה ?
אין לי בעיה לדון איתך על זה, זה גורם לאגירת שומן [פחמימה מהירה (פשוטה) + שומן) ובחיטוב מקשה על שריפת שומן.
יש לך מחקר או משהו שיוכיח את זה?אין לי בעיה לדון איתך על זה, זה גורם לאגירת שומן [פחמימה מהירה (פשוטה) + שומן) ובחיטוב מקשה על שריפת שומן.
יש לו מאמן שיוכיח את זה.יש לך מחקר או משהו שיוכיח את זה?
לא, אתה מוזמן להסתכל בגוגל ולראות בעצמךיש לו מאמן שיוכיח את זה.
לא, אתה מוזמן להסתכל בגוגל ולראות בעצמך
תחפש מחקרים בגוגל ותראהגוגל למד בוינגייט עחי הוא לא יודע כלום
תחפש מחקרים בגוגל ותראה
תמשיך לאכול מה שאתה רוצה במסה ובחיטוב בהצלחהיש לי משהו יותר טוב בשבילך , Ynet
שפיצים ! מאמרים מטורפים ונכונים , מומלץ בחום
תחפש מחקרים בגוגל ותראה
תקרא מה זה עמידות לאינסולין וממה הוא נגרם ומה זה גורםשומע גבר חיפשתי , לא רואה איפה כתוב שפחממה פשוטה גורמת לאגירת שומן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת אותישומע גבר חיפשתי , לא רואה איפה כתוב שפחממה פשוטה גורמת לאגירת שומן
שמע חבר, עם כל הכבוד ואני מאמין שאני מדבר בשום חלק נכבד אם לא רוב הפורום, נמאסת.תקרא מה זה עמידות לאינסולין וממה הוא נגרם ומה זה גורם
שמע חבר, עם כל הכבוד ואני מאמין שאני מדבר בשום חלק נכבד אם לא רוב הפורום, נמאסת.
בכל אשכול אתה זורק פצצת אטום וכששואלים אותך "למה, כמה, איך?", אתה מגיב "חפש בעצמך".
אם אתה רוצה להעביר לכאן דברים ששמעת מהמנטור שלך, אין בעיה. רק כדי שיהיה לזה גיבוי מחקרי. עד אז, אתה ליצן החצר מבחינתי.
אני לא מבין למה אתה מצפה מילד שגולש ב FXP
אני כבר התייאשתי ממנו אחרי ה"דיון" הסוער שהיה לי איתו על זה שאחרי אימון אוכלים רק תפוחי אדמה וחס וחלילה תמרים או כל גלוקוז\פרוקטוז\חרוקטוז אחר.
חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לאמת את זה מול טל שטרית, עחי.
אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.שמע חבר, עם כל הכבוד ואני מאמין שאני מדבר בשום חלק נכבד אם לא רוב הפורום, נמאסת.
בכל אשכול אתה זורק פצצת אטום וכששואלים אותך "למה, כמה, איך?", אתה מגיב "חפש בעצמך".
אם אתה רוצה להעביר לכאן דברים ששמעת מהמנטור שלך, אין בעיה. רק כדי שיהיה לזה גיבוי מחקרי. עד אז, אתה ליצן החצר מבחינתי.
אחפש*יחפש
תינוקות*תינוקים
כל אחד כאן שטוען משהו לרוב מביא גם משהו שמבסס את הטענה שלו, או שלפחות מודה שזה ניחוש מושכל שלו או שהוא לא בטוח במאה אחוז בכך.להביא לכם הכל עד הפה
ערך גלימוקלי של פחמימות הולך לפח ברגע שיש לך בתפריט שומן וסיבים תזונתיים.תקרא מה זה עמידות לאינסולין וממה הוא נגרם ומה זה גורם
הרעיון נשמע הגיוני בדיעבד, אבל בפועל הדברים לא הולכים ככה.אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.