ייעוץ הצעות לפחמימות בחיטוב

רוצה לדון על זה ?
לא מבין בקטע של אינסולין כי אני לא חולה סכרת , מה הבעיה עם המאכלים האלה ?
אין לי בעיה לדון איתך על זה, זה גורם לאגירת שומן [פחמימה מהירה (פשוטה) + שומן) ובחיטוב מקשה על שריפת שומן.

קבצים מצורפים

• מחקרים.png
    מחקרים.png
    KB 73.6 · צפיות: 131
שומע גבר חיפשתי , לא רואה איפה כתוב שפחממה פשוטה גורמת לאגירת שומן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת אותי

תקרא מה זה עמידות לאינסולין וממה הוא נגרם ומה זה גורם
שמע חבר, עם כל הכבוד ואני מאמין שאני מדבר בשום חלק נכבד אם לא רוב הפורום, נמאסת.
בכל אשכול אתה זורק פצצת אטום וכששואלים אותך "למה, כמה, איך?", אתה מגיב "חפש בעצמך".
אם אתה רוצה להעביר לכאן דברים ששמעת מהמנטור שלך, אין בעיה. רק כדי שיהיה לזה גיבוי מחקרי. עד אז, אתה ליצן החצר מבחינתי.

שמע חבר, עם כל הכבוד ואני מאמין שאני מדבר בשום חלק נכבד אם לא רוב הפורום, נמאסת.
בכל אשכול אתה זורק פצצת אטום וכששואלים אותך "למה, כמה, איך?", אתה מגיב "חפש בעצמך".
אם אתה רוצה להעביר לכאן דברים ששמעת מהמנטור שלך, אין בעיה. רק כדי שיהיה לזה גיבוי מחקרי. עד אז, אתה ליצן החצר מבחינתי.

אני לא מבין למה אתה מצפה מילד שגולש ב FXP
אני כבר התייאשתי ממנו אחרי ה"דיון" הסוער שהיה לי איתו על זה שאחרי אימון אוכלים רק תפוחי אדמה וחס וחלילה תמרים או כל גלוקוז\פרוקטוז\חרוקטוז אחר.

חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לאמת את זה מול טל שטרית, עחי.

אני לא מבין למה אתה מצפה מילד שגולש ב FXP
אני כבר התייאשתי ממנו אחרי ה"דיון" הסוער שהיה לי איתו על זה שאחרי אימון אוכלים רק תפוחי אדמה וחס וחלילה תמרים או כל גלוקוז\פרוקטוז\חרוקטוז אחר.

חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לאמת את זה מול טל שטרית, עחי.
אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.

אחפש*

תינוקות*

להביא לכם הכל עד הפה
כל אחד כאן שטוען משהו לרוב מביא גם משהו שמבסס את הטענה שלו, או שלפחות מודה שזה ניחוש מושכל שלו או שהוא לא בטוח במאה אחוז בכך.
עד כה, חוץ מהעובדה שאתה מתאמן של טל שטרית לא ראינו שום דבר שקשור לטענות האינסולין 😃

יש לי אחות קטנה , וואלה הכי כיף לה , מביאים לה הכל עד הפה , כולל מחקרים
מקנא1

אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.
הרעיון נשמע הגיוני בדיעבד, אבל בפועל הדברים לא הולכים ככה.
שוב בדיעבד, הקפצה של האינסולין רק בשמנים שבהם הגוף עובר תהליכים אנאבולים ובעצם לנצל את האינסולין אך ורק לשם סיוע בהעברת מזון לתאים ולמקסם את התוצאות היא מחשבה הגיונית, אבל שוב בפועל הגוף נמצא בתהליכים אנאבוליים כל הזמן ולכן האינסולין הוא לא בהכרח דבר רע לחברה שמתאמנים באופן קבוע, בזמנים בהם הם לא מתאמנים.

Back
למעלה תחתית