עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעשות צ'ין אפס ביום של פרס כתרגיל עיקרי ומתח רגיל כתרגיל עזר ביום דדליפט? לא רואה סיבה למה לאאם אעשה הפוך,
רק כי בצ'ין אפס יותר קל לי לעבוד בעצימות גבוהה יותר,
יש מניעה לדעתך? 😃
כשעשיתי SS גדלתי בכל הגוף, כולל הידיים שגדלו בכמה סנטימטר (כן, הבייספס גדלו בSS)
כן, איך אפשר לגדול בכל הגוף בלי לעלות במשקל? 😃זכור לי שאמרת שעלית משמעותית במשקל גוף באותה תקופה, לא?
גדלו אבל לא ברמה שאמורים לגדול(לפחות אצלי)כשעשיתי SS גדלתי בכל הגוף, כולל הידיים שגדלו בכמה סנטימטר (כן, הבייספס גדלו בSS)
לא ברמה שאמורים לגדול(לפחות אצלי)
אין אמורים כל אדם לגופו רק איך שלא תהפוך את זה בss אתה לא תגדל משמעותית אולי רק בשרירים הגדולים וגם זה פחות מתוכניות אחרותבכמה אמורים לגדול?
השכל אותנו
אני לא הכרתי אישית הרבה מתאמנים שעשו SS אבל יש מספיק כאלה בפורום.גדלו אבל לא ברמה שאמורים לגדול(לפחות אצלי)
הכרתי הרבה מתאמנים שהתחילו עם הss לא ראיתי מתאמן אחד שהעלה מסה רצינית עם התכנית הזאת
גדלו אבל לא ברמה שאמורים
תחליט 😃אין אמורים כל אדם לגופו
אין אמורים כל אדם לגופו רק איך שלא תהפוך את זה בss אתה לא תגדל משמעותית אולי רק בשרירים הגדולים וגם זה פחות מתוכניות אחרות
כן, איך אפשר לגדול בכל הגוף בלי לעלות במשקל? 😃
התכוונתי שבמקרה שלי לא ראיתי חוסר פרופורציה לטובת הרגליים בניגוד למה שהבחור אמר
אתה צריך בסיס מסויים.
מתאמן מתחיל שיתחיל עם AB קלאסי או ABC וכן הלאה, תצורת 3x10 אני מבטיח לך שלא יראה תוצאות מרנינות.
לעומת זאת - קח את אותו מתאמן ותן לו SS עם תרגילי עזר לאחר חודש וחצי-חודשיים ונראה אחרי חצי שנה איפה הוא עומד.
מבטיח לך שיהיה שינוי מהותי יותר מתוכנית הבילדינג השנייה, שכלל לא מתאימה למתאמנים מתחילים עם משקלים נמוכים.
אין ניגוד בין שני המשפטיםאני לא הכרתי אישית הרבה מתאמנים שעשו SS אבל יש מספיק כאלה בפורום.
אני מדבר עליי אישית, עליתי בתכנית יותר מסה ממה שעליתי בשנים של תוכניות "בילדינג" למיניהן. כמובן שזה קשור באוכל באותה מידה אם לא יותר, אבל זה לא נכון להגיד שבSS לא עולים במסה
תחליט 😃
יש לך רפרנסים למחקרים הללו?רוב המחקרים קובעים כי 6-12 חזרות הוא טווח אופטימלי למסה גם אצל מתחילים
התקדמות במשקלי העבודה בטווחי חזרות גבוהים תיהיה קשה יותר מכיוון שברוב תוכניות ה AB המתאמנים מגיעים מהר מאוד לאימון יתר או שלא מספיקים להתאושש עד לאימון הבא ולכן כנראה שיהיו תקועים באותו המשקל.תן לי ללמד אותך משהו הגוף שלך לא יודע כמה קילו הוא מרים אם לי יהיה קשה 10 קילו ולך יהיה קשה 50 קילו זה לא אומר שתגדל יותר ממני.
יש לך רפרנסים למחקרים הללו?
התקדמות במשקלי העבודה בטווחי חזרות גבוהים תיהיה קשה יותר מכיוון שברוב תוכניות ה AB המתאמנים מגיעים מהר מאוד לאימון יתר או שלא מספיקים להתאושש עד לאימון הבא ולכן כנראה שיהיו תקועים באותו המשקל.
כמו כן,
ההתקדמות בטווחי החזרות הגבוהים תיהיה איטית יותר גם אם תיהיה מבוקרת מאשר בטווחי חזרות קצרים.
אז מתאמן מתחיל בזמן הקצר שבו יתחיל להתאמן יפתח מסת שריר כמובן מכל תרגיל שיעשה, אבל הוא פחות או יותר ייעצר די מהר.
בעוד התקדמות ליניארית או שבועית\יומית תספק התקמדות מהירה יותר.
וצר לי לאכזב אותך אבל אם אשה מרימה סקוואט של 80 ק"ג ואתה רק 50 ק"ג (לצורך העניין) מסת השריר שלה תיהיה עבה יותר וחזקה יותר משלך.
פוטנציאל הגדילה משתנה מאחד לאחד, זה לא נקשר אל התוכנית ברמה הזאת.
מעולם לא טענתי את זה.אז בעצם עם הליפטרים הטובים בעולם עושים חיטוב הם לוקחים מר אולימפיה ?
מעולם לא טענתי את זה.
פיטנס זה פיטנס וזה עולם אחר לגמרי..
כמובן שמי שנמצא באולימפיה הוא לא טבעי ובודאי שהגנטיקה שלו מוצלחת ביותר.
אבל לא חסרים ליפטרים שאחרי חיטוב נראים פיצוץ.
אני לא מדבר על שמנים.. אלה לא מעוניינים בגוף יפה 😃
נכון אבל בעצם כל בילדר טבעי גדול מהם איך זה ? הרי תכניות כח הן התכניות האופטימליות למסה ?
נכון אבל בעצם כל בילדר טבעי גדול מהם איך זה ? הרי תכניות כח הן התכניות האופטימליות למסה ?
נכון על מתאמנים מתחילים ושוב על סמך מארק ריפטו אתה מבסס את הטענה שלך מצטער אבל הוא כבר לא עדכנילא האופטימליות בכללי.
יש ויש.
אנחנו לא דנים על מתאמנים מתחילים?
איבדתי אותך.
הבילדרים גדולים יותר בגלל שהם לא צריכים לשמור על קטגוריית משקל כמו הליפטרים
נכון על מתאמנים מתחילים ושוב על סמך מארק ריפטו אתה מבסס את הטענה שלך מצטער אבל הוא כבר לא עדכני
הגיוני יכול להיות אבל אם זה ככה למה שבילדר לא יתאמן בתכניות כח הרי המטרה שלו היא לצבור כמה שיותר מסה
מה מה ?