הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון התנהגות ראויה באימון

בהערות בלתי פוסקות גם ממתאמנים, גם ממאמנים

מתאמנים? WTF!? כמו מה למשל?

הסיפור שלי בגו-אקטיב דומה.
זה התחיל מ"המגנזיום מלכלך ואנשים מתלוננים" והמשיך ל-"זה לא המקום לסוג האימון שלך (ואנשים מתלוננים: על המשקלים, אתה תופס את הראק וזה מפחיד אנשים וכו'...)

• פותח/ת השרשור
כמו מה למשל
שהרעש מפריע להם בעיקר.
תכלס גם ככה באימון יש בי כ"כ הרבה אלימות גם בלי שיציקו לי, ששם הרבה פעמים הייתי קרוב לחלק מכות.
פעם אחת אחרי דדליפט כבד הגיעה אליי אישה וצעקה עליי כאילו שאני חייב לכושלאמא שלה משו, אז עשיתי דרופ סט עם 180 ודפקתי תמשקל ברצפה בכל הכוח בכל חזרה 😆

שהרעש מפריע להם בעיקר.
תכלס גם ככה באימון יש בי כ"כ הרבה אלימות גם בלי שיציקו לי, ששם הרבה פעמים הייתי קרוב לחלק מכות.
פעם אחת אחרי דדליפט כבד הגיעה אליי אישה וצעקה עליי כאילו שאני חייב לכושלאמא שלה משו, אז עשיתי דרופ סט עם 180 ודפקתי תמשקל ברצפה בכל הכוח בכל חזרה 😆

הלוואי עלי רייג' כזה בדדליפט. אני יותר מדי רגוע

תמצא את הכעס, בכולם הוא קיים
אצלי פשוט לא צריך לחפש אותו lol
rocket_raccoon_by_theloner4life-d7818sk.png

אולי התכוון לגיינז מהאימון ועל משקל הגוף שמתכנן לעתיד
לא, הוא סתם משקר בלי בושה (והוא לא היחיד שם שעושה את זה). פעם אחרת ביקשתי ממנו לשמור עליי בבנץ' ואני מרגיש שהמשקל ממש קל אז אמרתי לו אל תיגע למה אתה עוזר, הוא אומר לי "לא נגעתי" (ולא היה אף ספוטר נורמלי שמבין מה זה לא לגעת במוט:🤦‍♂️:)
פעם אחת אחרי דדליפט כבד הגיעה אליי אישה וצעקה עליי
מה???
אני מנחש שהיא הייתה די מבוגרת, שמתי לב שיש אנשים שחושבים שעצם זה שהם נמצאים בעולם הזה כמה עשורים יותר ממך נותן להם זכות להתנהג איך שהם רוצים 🤢

• פותח/ת השרשור
אני מנחש שהיא הייתה די מבוגרת
בזה אתה צודק, אבל מצד שני אתה נותן לאנשים יותר מידי קרדיט לגבי הבנה ותפיסה.
רוב הזמן אלו לא היו אנשים מבוגרים במיוחד

בזה אתה צודק, אבל מצד שני אתה נותן לאנשים יותר מידי קרדיט לגבי הבנה ותפיסה.
רוב הזמן אלו לא היו אנשים מבוגרים במיוחד
טוב אז אולי לא תמיד בגלל הגיל הם מרשים לעצמם להתנהג ככה:)
פשוט כשקראתי על האישה שצעקה עליך נזכרתי בכמה זקנים (זקנות יותר) מגעילים שנתקלתי בהם בבריכה (הייתי בא לשם די הרבה לפני כמה שנים)

טוב עם מה שהערבים המוזרקים עושים שם בשעות הערב לא גורם להעפה שלהם, אני לא אעוף גם עם 300 קילו.
בכל הולמס פלייס זה ככה?
זה כאילו 70% מהמתאמנים בערב הם ערבים מוזרקים

אז זו תופעה בכל מכון? חשבתי שרק לאוניברסיטת תל אביב יש מחצבים עשירים של ערבים מוזרקים עם beats
מסתבר חח
גם אצלי זה ככה.

באיזה כפר שהתאמנתי בו
🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית