נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהערות בלתי פוסקות גם ממתאמנים, גם ממאמנים
שהרעש מפריע להם בעיקר.כמו מה למשל
שהרעש מפריע להם בעיקר.
תכלס גם ככה באימון יש בי כ"כ הרבה אלימות גם בלי שיציקו לי, ששם הרבה פעמים הייתי קרוב לחלק מכות.
פעם אחת אחרי דדליפט כבד הגיעה אליי אישה וצעקה עליי כאילו שאני חייב לכושלאמא שלה משו, אז עשיתי דרופ סט עם 180 ודפקתי תמשקל ברצפה בכל הכוח בכל חזרה 😆
תמצא את הכעס, בכולם הוא קייםהלוואי עלי רייג' כזה בדדליפט. אני יותר מדי רגוע
תמצא את הכעס, בכולם הוא קיים
אצלי פשוט לא צריך לחפש אותו lol
לא, הוא סתם משקר בלי בושה (והוא לא היחיד שם שעושה את זה). פעם אחרת ביקשתי ממנו לשמור עליי בבנץ' ואני מרגיש שהמשקל ממש קל אז אמרתי לו אל תיגע למה אתה עוזר, הוא אומר לי "לא נגעתי" (ולא היה אף ספוטר נורמלי שמבין מה זה לא לגעת במוט:🤦♂️:)אולי התכוון לגיינז מהאימון ועל משקל הגוף שמתכנן לעתיד
מה???פעם אחת אחרי דדליפט כבד הגיעה אליי אישה וצעקה עליי
בזה אתה צודק, אבל מצד שני אתה נותן לאנשים יותר מידי קרדיט לגבי הבנה ותפיסה.אני מנחש שהיא הייתה די מבוגרת
טוב אז אולי לא תמיד בגלל הגיל הם מרשים לעצמם להתנהג ככה:)בזה אתה צודק, אבל מצד שני אתה נותן לאנשים יותר מידי קרדיט לגבי הבנה ותפיסה.
רוב הזמן אלו לא היו אנשים מבוגרים במיוחד
העיפו אותי לא הרבה אחרי זה.. חחח
ככה מנצלים את החליפת חלל יותר טוב
בכל הולמס פלייס זה ככה?טוב עם מה שהערבים המוזרקים עושים שם בשעות הערב לא גורם להעפה שלהם, אני לא אעוף גם עם 300 קילו.
מסתבר חחאז זו תופעה בכל מכון? חשבתי שרק לאוניברסיטת תל אביב יש מחצבים עשירים של ערבים מוזרקים עם beats
🥷באיזה כפר שהתאמנתי בו
תומר לא באמת סמולני יפה נפש, הוא גזען מסריח.אז זו תופעה בכל מכון? חשבתי שרק לאוניברסיטת תל אביב יש מחצבים עשירים של ערבים מוזרקים עם beats