אז שלם רק ע להאוכל, ותקח מפיות בעצמך, תקח רטבים בעצמך, תביא מגבון בעצמך וקיסם בעצמך, אחכ אל תזיין את השכל על שירות.
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז שלם רק ע להאוכל, ותקח מפיות בעצמך, תקח רטבים בעצמך, תביא מגבון בעצמך וקיסם בעצמך, אחכ אל תזיין את השכל על שירות.
זה הבעיה שלך- אתה חושב שאתה יותר טוב מאחרים.. בגלל..? שאתה מרים! אה לא. אולי כי סתם כל החיים הם מגש על כסף.לא צוחק
ומי שמזלזל מוזמן לעבור חמש משמרות או אפילו לקבל הקרנה מהמוח שלי של משמרת אחת כדי להבין..
גם לשים נייר טואלט בשירותים או לפתוח מסעדה ולהזיז שולחנות וספות זו אמורה להיות עבודה של הויאטנמי ניגרי סודני למיניהם
אני טוב מהרבה אנשים, זה אני יודע.זה הבעיה שלך- אתה חושב שאתה יותר טוב מאחרים.. בגלל..? שאתה מרים! אה לא. אולי כי סתם כל החיים הם מגש על כסף.
אז מה סודנים יכולים לנקות שולחנות ושירותים ואתה לא? אולי הם מקבלים מינימום כי מרביתם מטומטמים אבל לפחות הם לא תופסים מעצמם. אם היית פעם שרברב או מנקה בשירותים- אתה גם תשאיר להם טיפים? ואם לא לפחות תנקה את החרא מהקירות אם אתה בא בשיח על שירותים?
אם תמשיך להרים את האף ולחשוב שאתה יותר טוב מאחרים - תגמור מובטל, יקח קצת זמן אבל לא נורא בשביל זה יש הורים לא?
לדעת את הערך שלך זה דבר אחד- אבל להגיד שאתה יותר מדי טוב בשביל משהו זה כבר סנוביות ואף אחד לא אוהב סנובים.
המשכורת והנוחות שיש לי לשלב עבודה עם הצבא כדי לחיות.אז מי מחזיק אותך בעבודה שלך ?
הפסדת בקלפים או משהו?
לך להיות מהנדס או פרופסור או סמנכ"ל בהי-טק.
לא צוחק
ומי שמזלזל מוזמן לעבור חמש משמרות או אפילו לקבל הקרנה מהמוח שלי של משמרת אחת כדי להבין..
גם לשים נייר טואלט בשירותים או לפתוח מסעדה ולהזיז שולחנות וספות זו אמורה להיות עבודה של הויאטנמי ניגרי סודני למיניהם
הסקתי מצורת הדיבור שלך שלא עבדת בהרבה עבודות אחרות. הן פיזיות והן מנטליות. כן יש לחץ במלצרות, לא תמיד משאירים טיפים(שוב למה להשאיר?),אין ממש תנאים וגם לפעמים אין זמן לאכול בעבודה. מה ההתרונות? עבודה יחידה שמרשה לעובדים בה לדרוש טיפים כאילו הם מיוחדים,משמרות קצרות,גמישות,בלי ניסיון קודם,יופי(או ציצי רק מוסיף),כסף טוב לרוב,עבודה בצוות ועבודה עם נשים ויש שירותים!!!אני טוב מהרבה אנשים, זה אני יודע.
אבל זה בכלל לא משהו שמתחבר עם העבודה,
האמת שלפעמים אני מעדיף לקרוע את התחת בפינויים והגשות (ראנר מה שנקרא) ולא להתמודד עם לקוחות שולחנות וחשבונות, פשוט בגלל היחס ש להישראלים, ואתה ביניהם.
וכן, דבר איתי על חיים על מגש של כסף כשאתה מכיר אותי
הסקתי מצורת הדיבור שלך שלא עבדת בהרבה עבודות אחרות. הן פיזיות והן מנטליות. כן יש לחץ במלצרות, לא תמיד משאירים טיפים(שוב למה להשאיר?),אין ממש תנאים וגם לפעמים אין זמן לאכול בעבודה. מה ההתרונות? עבודה יחידה שמרשה לעובדים בה לדרוש טיפים כאילו הם מיוחדים,משמרות קצרות,גמישות,בלי ניסיון קודם,יופי(או ציצי רק מוסיף),כסף טוב לרוב,עבודה בצוות ועבודה עם נשים ויש שירותים!!!
פייר הלוואי בבניין יהיו לי כאלה תנאים, חוץ מהיתרון של כסף וטיפ פעם ב.. יש את החסרונות של פציעות,אין ביטוח,עבודה בשחור,אין בנות אבל יש ערבים,אין תנאים אבל יש דיסק ומקדחה,מרימים שקי חול מלט ואבנים כל היום. וכמובן תזונה עשירה ב-6 8 כוסות שחור כדי להישאר בראבק,מקרה שלי גם עבודה בלי מסכה או כפפות פלוס מחרבן בשטח ממש תענוג.
לא אמרתי שאני עובד יותר קשה ממך.הסקתי מצורת הדיבור שלך שלא עבדת בהרבה עבודות אחרות. הן פיזיות והן מנטליות. כן יש לחץ במלצרות, לא תמיד משאירים טיפים(שוב למה להשאיר?),אין ממש תנאים וגם לפעמים אין זמן לאכול בעבודה. מה ההתרונות? עבודה יחידה שמרשה לעובדים בה לדרוש טיפים כאילו הם מיוחדים,משמרות קצרות,גמישות,בלי ניסיון קודם,יופי(או ציצי רק מוסיף),כסף טוב לרוב,עבודה בצוות ועבודה עם נשים ויש שירותים!!!
פייר הלוואי בבניין יהיו לי כאלה תנאים, חוץ מהיתרון של כסף וטיפ פעם ב.. יש את החסרונות של פציעות,אין ביטוח,עבודה בשחור,אין בנות אבל יש ערבים,אין תנאים אבל יש דיסק ומקדחה,מרימים שקי חול מלט ואבנים כל היום. וכמובן תזונה עשירה ב-6 8 כוסות שחור כדי להישאר בראבק,מקרה שלי גם עבודה בלי מסכה או כפפות פלוס מחרבן בשטח ממש תענוג.
אבל היי! יש ישראלים בני זונות שלא משאירים טיפים! אכן עבודה קשה.
הסקתי מצורת הדיבור שלך שלא עבדת בהרבה עבודות אחרות. הן פיזיות והן מנטליות. כן יש לחץ במלצרות, לא תמיד משאירים טיפים(שוב למה להשאיר?),אין ממש תנאים וגם לפעמים אין זמן לאכול בעבודה. מה ההתרונות? עבודה יחידה שמרשה לעובדים בה לדרוש טיפים כאילו הם מיוחדים,משמרות קצרות,גמישות,בלי ניסיון קודם,יופי(או ציצי רק מוסיף),כסף טוב לרוב,עבודה בצוות ועבודה עם נשים ויש שירותים!!!
אבל היי! יש ישראלים בני זונות שלא משאירים טיפים! אכן עבודה קשה.
מלצר איפה?עבדתי בתור מלצר עד לפני חודש.
כמו שאמרו פה זו לא העבודה הכי קלה אבל טיפ צריך להיות רשות! נכון שאתה מתמודד עם ישראלים חארות אבל בינינו אחי למי אכפת.. אתה מסיים משמרת חוזר הביתה ואתה שוכח מזה.
ובמקרה הכי גרוע.... וואלה זה כולה מלצרות.
בשנייה אתה מוצא משהו אחר. זה הדבר היחידי שאהבתי בעבודה, שכל יום נכנסתי בתחושה של מילה אחת לא במקום, ואני אלך לעבוד במקום ליד.
כמו שאמרתי, אני לא חושב שטיפ צריך להיות חובה, אבל אני לא זוכר פעם שלא שמתי טיפ.
מי שנותן לי את השירות זה חבר'ה פחות או יותר בגיל שלי שמנסים להתחיל את החיים.. אם יש לי כסף לצאת ולקבל שירות אז למה לא?