הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מסה לחורף 2015

חח תשמע אני כבר לגמרי אקבל את זה אם לא יאמינו לי, אבל כן.

אם זה מעניין אותך יש גם מדדים -

למשל עבדתי עם טקסס מת'וד כבר מאיזור מרץ ( היו בזבוזי זמן על חיטובים באמצע, אחרת הייתי מסיים עם התכנית כבר לפני כמה חודשים)
הדדליפט שלי שבוע בדיוק אחרי התחרות באפריל היה 250X3, ונשאר כך עד היום, בגלל שמבחינת התכנית מיציתי את היכולת להתקדם בו.

לעומת זאת - הסקוואט התקדם מאז 40+ ק"ג. אם זאת הייתה תוצאה של שימוש בחומרים, השיפור היה כללי ( חומרים נותנים בוסט לכל ההרמות ) ולא מותאם לדברים שקוראים בד"כ בטקסס ( תקיעה יחסית מוקדמת בדדליפט ).

47+ במצב קר. האמת זה לא מי יודע מה אבל איכשהו הזרועות שלי נראות ממש גדולות

לא מתכוון לעשות חיטובים קלאסיים כי אין לי סבלנות לסבל הזה, וגם אחכ אני עולה הכל חזרה בגלל ריבאונד וקטע של פיצוי נפשי חח.
כן מתכוון לאכול נקי יותר
חח מאמין.. הייתי מביא מוניטין אבל אי אפשר כי כבר הבאתי
משוגע אחי

• פותח/ת השרשור
תפרט קצת היסטוריית אימונים? מסקרן אותי לדעת מתי לדעתך חווית את הכי הרבה עליה במסת שריר (לא משקל גוף) או שזה היה הדרגתי יותר?
התאמנתי כנער עד גיל 19 בתכניות ABC וכדומה ( עד אמצע 2009 נניח ), שם סיימתי במשקל 94 בשיא, ועם בנצ' יותר חזק מהסקוואט והדדליפט.
מבחינת עלייה במסת שריר לא יכולתי להתקדם עוד אז לדעתי, כי לא ידעתי להתאמן, ואי אפשר לגדול בצורה רצינית ממאה סקוואט.

לאחר מכן הפסקתי להתאמן בגדול כשנתיים.
יצא לי פה ושם להתאמן, אם זה קצת שכיבות שמיכה לפעמים, ואם זה למשל בצבא שתקופה קצרה התאמנתי במכון של הבסיס שהיו בו רק מכשירים, אבל 95% מהשנתיים האלה היו בלי אימונים ובטח שלא משהו משמעותי.

חזרתי להתאמן בצורה רצינית במאי 2012 כשהמטרה שלי הייתה פשוט להיראות טוב.
לאחר חיטוב מסיבי של חודשיים, חיפשתי מטרה במסגרת האימונים אבל שלא תגרום לי לגדילה, ולכן מצאתי את הפתרון המושלם : ליפטינג.
ידעתי שכוח זה עד 5 חזרות ושזה רק מחזק ולא גדלים מזה.

בניתי לעצמי תכנית AB בדומה לSS שבה החלוקה הייתה :

בנצ' דדליפט/ סקוואט פרס מתח עם משקל 3X3 בהכל.

סיימתי את החיטוב על 87 ק"ג ~ ואיזור ה12%
תוך חודש וחצי שבהם אכלתי כמה שבא לי, עליתי ל94 על אחו"ש 14 לדעתי ( התקופה של תמונת המשתמש שיש לי פה )

הצלחתי להגיע בלי ריסט בתכנית הזאת ל :

150X3X3 HB לא שובר ( לא ידעתי מה זה כ"כ )

140X3 בנצ'

180X3X3 דדליפט

שאלתי לגבי התכנית הזאת ואמרו לי שהיא גרועה ולעבור לטקסס.
עשיתי טקסס שבועיים אל תוך חיטוב שהתחלתי, ואחרי שבועיים החלטתי שאני חלש מידי מכדי להתעסק עם חיטובים.

התחלתי לקרוא על SS והחלטתי שיש מצב שאני יכול להתקדם בתכנית.

נכנסתי לSS עם פציעה בכתף ככה שרוב SS היו 0 לחיצות אשכרה, והפלג העליון די התחרבן.
לקראת סופה חזרתי ללחוץ לאחר שביצעתי פרוטוקול פציעות שהיה יעיל מאוד.

התחלתי אותה במשקל 93~

סיימתי אותה עם :

180X5 LB

140X5 בנצ'

217X5 דדליפט

107~ משקל גוף.

משם בזבזתי המון המון זמן בנסיונות חיטוב כושלים, או בהתעקשות להשאר על ניטרלי ולא לעשות מסה לפני שאני יורד ל12%.
תכניות שעשיתי בתקופות האלה היו לינארית ו531, שלא ביצעתי לפי הספר בכלל, וגם לא הייתה אכילה מספיקה בשביל להתקדם ממש.
עוד דבר שהיה בעוכריי במשך קרוב לשנה, זה פציעה באיליו פסואס שמנעה ממני סקוואט ( כל פעם הייתי מנסה עד שהכאבים היו בלתי אפשריים, וזה היה קורה תוך אימונים ספורים, וזו הסיבה שהתחלתי עם HB סקוואט גם ).

בסופו של דבר הצלחתי לרדת ל100 ק"ג, ומשם לאט לאט התחלתי לעלות במשקל כי אכלתי בצורה די פרועה.
חשבתי להתחרות (אפריל האחרון ) אז התחלתי טקסס, שפשוט העיפה אותי במשקלים בקצב מסחרר.

משם היו שוב נסיונות חיטוב של חודש פה וחודש שם, שגרמו לי גם להשמין עוד יותר זמן קצר לאחר החיטוב, וגם גזלו ממני זמן לריסטים מחדש אל תוך טקסס.

טקסס הסתיימה לא מזמן עם 245X3, 165X3 250X3 ( אתה יכול להכנס ללוג החדש שלי ליתר פירוט ).

היה ניסיון בחודש האחרון לוריאציה שלה שגרמה לי לעומס יתר.

לגבי עלייה במסת שריר :

אני מאמין שיחסית לפרק זמן , העלייה הכי מטורפת הייתה של 6-7 קילו בחודש וחצי, בלי לעלות באחוז שומן בצורה רצינית מ87-94
בSS עשיתי קפיצה די גדולה בעלייה במסה, אם כי זה היה 80% ברגליים, וכמובן שרובה של העלייה הייתה בשומן.

טקסס לקחה אותי עוד כברת דרך, אבל השינוי הוא פחות רציני, והעלייה בשומן מטורפת (ריבאונדים ותזונה נוראית ).
מה שכן מה שקרה בתכנית לרגליים בפרט ולקוואד בכלל , זה לא נורמלי.

נערך לאחרונה:
התאמנתי כנער עד גיל 19 בתכניות ABC וכדומה ( עד אמצע 2009 נניח ), שם סיימתי במשקל 94 בשיא, ועם בנצ' יותר חזק מהסקוואט והדדליפט.
מבחינת עלייה במסת שריר לא יכולתי להתקדם עוד אז לדעתי, כי לא ידעתי להתאמן, ואי אפשר לגדול בצורה רצינית ממאה סקוואט.

לאחר מכן הפסקתי להתאמן בגדול כשנתיים.
יצא לי פה ושם להתאמן, אם זה קצת שכיבות שמיכה לפעמים, ואם זה למשל בצבא שתקופה קצרה התאמנתי במכון של הבסיס שהיו בו רק מכשירים, אבל 95% מהשנתיים האלה היו בלי אימונים ובטח שלא משהו משמעותי.

חזרתי להתאמן בצורה רצינית במאי 2012 כשהמטרה שלי הייתה פשוט להיראות טוב.
לאחר חיטוב מסיבי של חודשיים, חיפשתי מטרה במסגרת האימונים אבל שלא תגרום לי לגדילה, ולכן מצאתי את הפתרון המושלם : ליפטינג.
ידעתי שכוח זה עד 5 חזרות ושזה רק מחזק ולא גדלים מזה.

בניתי לעצמי תכנית AB בדומה לSS שבה החלוקה הייתה :

בנצ' דדליפט/ סקוואט פרס מתח עם משקל 3X3 בהכל.

סיימתי את החיטוב על 87 ק"ג ~ ואיזור ה12%
תוך חודש וחצי שבהם אכלתי כמה שבא לי, עליתי ל94 על אחו"ש 14 לדעתי ( התקופה של תמונת המשתמש שיש לי פה )

הצלחתי להגיע בלי ריסט בתכנית הזאת ל :

150X3X3 HB לא שובר ( לא ידעתי מה זה כ"כ )

140X3 בנצ'

180X3X3 דדליפט

שאלתי לגבי התכנית הזאת ואמרו לי שהיא גרועה ולעבור לטקסס.
עשיתי טקסס שבועיים אל תוך חיטוב שהתחלתי, ואחרי שבועיים החלטתי שאני חלש מידי מכדי להתעסק עם חיטובים.

התחלתי לקרוא על SS והחלטתי שיש מצב שאני יכול להתקדם בתכנית.

נכנסתי לSS עם פציעה בכתף ככה שרוב SS היו 0 לחיצות אשכרה, והפלג העליון די התחרבן.
לקראת סופה חזרתי ללחוץ לאחר שביצעתי פרוטוקול פציעות שהיה יעיל מאוד.

התחלתי אותה במשקל 93~

סיימתי אותה עם :

180X5 LB

140X5 בנצ'

217X5 דדליפט

107~ משקל גוף.

משם בזבזתי המון המון זמן בנסיונות חיטוב כושלים, או בהתעקשות להשאר על ניטרלי ולא לעשות מסה לפני שאני יורד ל12%.
תכניות שעשיתי בתקופות האלה היו לינארית ו531, שלא ביצעתי לפי הספר בכלל, וגם לא הייתה אכילה מספיקה בשביל להתקדם ממש.
עוד דבר שהיה בעוכריי במשך קרוב לשנה, זה פציעה באיליו פסואס שמנעה ממני סקוואט ( כל פעם הייתי מנסה עד שהכאבים היו בלתי אפשריים, וזה היה קורה תוך אימונים ספורים, וזו הסיבה שהתחלתי עם HB סקוואט גם ).

בסופו של דבר הצלחתי לרדת ל100 ק"ג, ומשם לאט לאט התחלתי לעלות במשקל כי אכלתי בצורה די פרועה.
חשבתי להתחרות (אפריל האחרון ) אז התחלתי טקסס, שפשוט העיפה אותי במשקלים בקצב מסחרר.

משם היו שוב נסיונות חיטוב של חודש פה וחודש שם, שגרמו לי גם להשמין עוד יותר זמן קצר לאחר החיטוב, וגם גזלו ממני זמן לריסטים מחדש אל תוך טקסס.

טקסס הסתיימה לא מזמן עם 245X3, 165X3 250X3 ( אתה יכול להכנס ללוג החדש שלי ליתר פירוט ).

היה ניסיון בחודש האחרון לוריאציה שלה שגרמה לי לעומס יתר.

לגבי עלייה במסת שריר :

אני מאמין שיחסית לפרק זמן , העלייה הכי מטורפת הייתה של 6-7 קילו בחודש וחצי, בלי לעלות באחוז שומן בצורה רצינית מ87-94
בSS עשיתי קפיצה די גדולה בעלייה במסה, אם כי זה היה 80% ברגליים, וכמובן שרובה של העלייה הייתה בשומן.

טקסס לקחה אותי עוד כברת דרך, אבל השינוי הוא פחות רציני, והעלייה בשומן מטורפת (ריבאונדים ותזונה נוראית ).
מה שכן מה שקרה בתכנית לרגליים בפרט ולקוואד בכלל , זה לא נורמלי.

תודה על התגובה. אין הרבה מה לומר, חוץ מכל הכבוד על ההישגים.
קל יהיה להסתכל על התמונות והנתונים ולחשוב שזה "הכל גנטיקה" וכו' וכו', מעניין לקרוא על הדרך הארוכה שלקחה אותך לשם.

TL;DR
"אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה."

כל הכבוד, מסה מכובדת.
נראה גדול וחזק ומה יותר טוב מזה? 🤩
חיטוב תמיד תוכל לעשות.. תמשיך בעבודה הטובה, י'ס1ס!
🕴

חיטוב מצוין. מוניטין.
עכשיו לך לאכול משהו, אתה נראה גווע מרעב.

אני לא צוחק פשוט הוא אמר 11-12% וכפי שאתה רואה בתמונה הזאת הוא לא 11-12%
10Percent.jpg

אההאוקי חשבתי שהוא התכוון שאני צחקתי.
בקיצור אין מצב שזה תוצאה של פווארליפטינג.
עשית 12-14 חזרות בתוכנית שלך נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית