עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
RIPC= Ripptoe club?לדעתי 22%-23%...
אני אומר זאת בתור מר קריות לגילאי 15-16 בעד 100 RIPC כמובן
רואים שאתה לא בRIPC.RIPC= Ripptoe club?
למה שארצה לרדת מ9% שומן ?אני באמת חושב שזו הדרך הנכונה עבור ליפטרים להתחטב
אמת. תודה שהזכרת, אני מקווה שאפשר להעביר 20 ש"ח דרך האינטרנט 😆אגב, אתה חייב לסופטי חטיף חלבון.
סטרואידים מסוכנים בהרבה מdnp, clen ואפדריןלמה שארצה לרדת מ9% שומן ?
וברצינות- אני נגד חומרים בכללי ברמה האישית. אם כבר הייתי משתמש אז הייתי לוקח סייקל חיטוב או משהו, אבל לא, תודה.
אמת. תודה שהזכרת, אני מקווה שאפשר להעביר 20 ש"ח דרך האינטרנט 😆
בשביל להתחטב בלי להיחלש וכו'סייקל לחיטוב למה?
קצת מפתיעה אותי ההשוואה בין קלן ואפדרין לdnpסטרואידים מסוכנים בהרבה מdnp, clen ואפדרין
כן... חחבשביל להתחטב בלי להיחלש וכו'
קצת מפתיעה אותי ההשוואה בין קלן ואפדרין לdnp
אני זוכר שהמאמר פה באתר גם בעל גישה מאוד שלילית לחומרבפועל רוב השטויות שאומרים על dnp מגיעות מכסילים מהבילים שלא פתחו ספר בחייהם ושמעו שמועות.
קרא את הלוג שלי ואת התגובות של משה שם, הוא מסכים איתי.אני זוכר שהמאמר פה באתר גם בעל גישה מאוד שלילית לחומר
נשמע כמו שאלה מילוליות אחושרמוטהאוקיי בואו נעשה סדר בדברים. אני דיברתי עם מר ישראל בבודי בילדינג והוא רק עובד בטווחים של 12-14 חזרות אני לא מוצא תמונות שלו כרגע. הוא גם טוען שהוא לא נוגע באבקות חלבון ולא מזריק, אתם אומרים שהוא משקר סבבה יכול להיות הוא משקר אבל יש עוד כמה מנופחים שחוזרים על אותה גירסא הם עובדים בטווחים 12-14, לא יכול להיות שכולם משקרים.
שוב אני אומר ברור שמי שעובד בפווארליפטינג(1-5 חזרות) יהיה חזק מבודיבילדינג(10-14) וירים יותר משקל על הפלטות,אבל מי יראה יותר מנופח ואסתטי? הבחור של ה12-14! לזה התכוונתי וכנראה לא הבנתם אותם אותי נכון.
ומאיפה הגעת למסקנה הזאת? בוא ניקח דוגמא :שני אחים תאומים בעלי אותו מבנה גוף וגנטיקה ומתאמנים 3 פעמים בשבוע.
לאח הראשון קוראים יוסי במשקל 60 לאח השני קוראים יעקב גם באותו משקל
יוסי עובד בטווח של 5-3 חזרות כנראה שלא יהיה לו כוח לעשות ים תרגילים והוא יסיים את האימון עם 5 תרגילים מורכבים 3 סטים בכל אחד מהתרגילים
יעקב לעומת זאת שעובד בטווח חזרות של 8-12 יוכל לעשות את אותם תרגילים מורכבים שיוסי עשה וינוח פחות וגם יוכל להוסיף תרגילי עזר ולסיים עם 10 תרגילים את האימון.
נגיח ששני הבחורים עקבו אחרי ההמלצות ואכלו 2 גרם חלבון על כל קילו ממשקל גופם והעלו 2 קילו בחודש 12 קילו בחצי שנה. למי מהאנשים יצבר יותר מסת שריר בעלייה הזאת?
אני הבנתי שיש שני סוגי של מסת שריר, אחד היפרטרופיה מיופיברילית(1-5 חזרות) ואחד היפרטרופיה סרקופלאזמית(8-12)
איזה מהם אני צריך באמת בשביל שהשריר יהיה יותר מנופח והעלייה במשקל תלך כמה שפחות לשומן(הרי ברור שאי אפשר להמנע מצבירת שומן לגמרי בתקופת המסה)