נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
- פותח/ת השרשור
בטח רוב הזמן משהו בין 3-3.5שהיתה במסה כמה קלוריות היתה אוכל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח רוב הזמן משהו בין 3-3.5שהיתה במסה כמה קלוריות היתה אוכל?
moreשהיתה במסה כמה קלוריות היתה אוכל?
93 אני חושבהתמונה הראשונה מדהימה, אני באמת מתקשה להבין למה עשית לעצמך את מה שעשית עם כל השומן... כמה שקלת שם בערך?
בנצ' :
160X1 קל
170XF מתסכל
140X3 עצירה ארוכה
אחרי 6 שבועות של חיטוב מגעיל, יוצא לניטרלי.
LB :
הרחבתי עמידה לרוחב כתפיים שלמעשה זה עוד שינוי להתרגל אליו. מקווה שביסט יאשר את הטכניקה.
חשבתי שאם ילך מספיק סביר אעלה ל220 אבל היה קשה אז ויתרתי.
200X3
210X3
דדליפט :
220X4
הופיע כאב בטרפז לכן עבדתי לאט יחסית החל מאמצע הסט וגם ויתרתי על החמישית.
מקווה החל מהשבוע הבא להעיף הכל בחזרה ללמעלה ( חוץ ממשקל הגוף 😛 ).
פלור פרס עם 100 אחרי שלא הצלחתי לעשות עם זה פאוורקלין פרס ( אין לי מושג איך לבצע מבחינה טכנית, רק...
בטח רוב הזמן משהו בין 3-3.5
היו תקופות של יותר.קשה להאמין שניהית 120 קילו מ3-3.5 אלף קלוריות עם מסת שריר כמו שלך...
היו תקופות של יותר.
אבל בכל מקרה אף פעם לא היה לי חילוף חומרים טוב במיוחד והוא גם נדפק כנראה בגלל תזונה רעה
אני כרגע במצב שאם אני אוכל בעודף קלורי כשהרבה מתוכו זה סוכר ושומן, אני פשוט עף למעלה במשקל.
מעבר לזה עשיתי שני נזקים ממש גדולים בעניין הזה של ההשמנה בפעמיים שהתעסקתי עם 0 פחמימה. פעם אחת לשבוע ופעם אחת לחודש
מה שקרה אחרי זה- שישר נכנסתי לחיובי ועליתי משהו כמו 6 קילו ב6 שבועות בשני המקרים. למותר לציין שעליתי 80% שומן לכל הפחות 😃
חרא... אני בערך בגובה שלך ומעולם לא עברתי את ה-100kg.היו תקופות של יותר.
אבל בכל מקרה אף פעם לא היה לי חילוף חומרים טוב במיוחד והוא גם נדפק כנראה בגלל תזונה רעה
אני כרגע במצב שאם אני אוכל בעודף קלורי כשהרבה מתוכו זה סוכר ושומן, אני פשוט עף למעלה במשקל.
מעבר לזה עשיתי שני נזקים ממש גדולים בעניין הזה של ההשמנה בפעמיים שהתעסקתי עם 0 פחמימה. פעם אחת לשבוע ופעם אחת לחודש
מה שקרה אחרי זה- שישר נכנסתי לחיובי ועליתי משהו כמו 6 קילו ב6 שבועות בשני המקרים. למותר לציין שעליתי 80% שומן לכל הפחות 😃
המשקל שלי בלי אימונים הוא קרוב ל90 קילו על אחוז שומן נורמלי לחלוטין, זה שונה מנקודת הפתיחה של רוב האנשיםחרא... אני בערך בגובה שלך ומעולם לא עברתי את ה-100kg.
.
המשל שלי בלי אימונים הוא קרוב ל90 קילו על אחוז שומן נורמלי לחלוטין, זה שונה מנקודת הפתיחה של רוב האנשים
שלא תבין לא נכון, זה די ברור והגיוני. הייתי מעריך את עצמי ב-75Kg על א"ש נורמלי ללא אימונים....
המשקל שלי בלי אימונים הוא קרוב ל90 קילו על אחוז שומן נורמלי לחלוטין, זה שונה מנקודת הפתיחה של רוב האנשים
שלא תבין לא נכון, זה די ברור והגיוני. הייתי מעריך את עצמי ב-75Kg על א"ש נורמלי ללא אימונים...
איך אפשר "לשקול בסביבות הגובה"?... 😳אתה שוקל בסביבות הגובה שלך במצב רגיל, והוא שוקל סביב ה12 קילו יותר...
זה שונה בהחלט.
הוא מתכוון אחרי הנקודה. זו מטבע לשון נפוצהאיך אפשר "לשקול בסביבות הגובה"?... 😳
איך אפשר "לשקול בסביבות הגובה"?... 😳
הוא מתכוון אחרי הנקודה. זו מטבע לשון נפוצה
נניח 1.80 ששוקל 80 = שוקל כמו הגובה חחח
עריכה :
גם במקרה שאתה סטרונגמן
LB :
מקווה שמצאתי מיקום מספיק טוב למוט.
פחות כאב בגלל שהמוט לא יושב על העצם, אבל מצד שני נורא קשה לי להחזיק את המוט שם, מרגיש כמו טון.
185X4X5
בנצ' :
135X4X5
קשה לעשות בנצ' אחרי LB. חלק מהחזרות היו עם עצירה בשביל להקל על עצמי על ידי מנוחה בתחתית.
מתח :
9-8-5
והשלמת נפח במכון הצדיקים שבו ביקרתי בשביל שרוולי ברך ורצועות כף יד שהייתי צריך לקחת :
7-6-6
הסרטון עולה
מוזרק מאוד מה שנקרא.הבחור ההוא מוזרק?