הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
שומן זה השטן

שומן זה השטן

רק עכשיו ראיתי את התמונות ששמת, משום מה לא קיבלתי את התיוג.

התמונה הראשונה מדהימה, אני באמת מתקשה להבין למה עשית לעצמך את מה שעשית עם כל השומן... כמה שקלת שם בערך?

התמונה הראשונה מדהימה, אני באמת מתקשה להבין למה עשית לעצמך את מה שעשית עם כל השומן... כמה שקלת שם בערך?
93 אני חושב
שמע התיאבון של הליפטינג, חוסר הבנה בתזונה, וחוסר תשומת לב לגוף..

the Raccoon עדכן/ה את הלוג ״חיטוב בלוק 1/3״:

שבוע #6 עצימות

אחרי 6 שבועות של חיטוב מגעיל, יוצא לניטרלי.

LB :

הרחבתי עמידה לרוחב כתפיים שלמעשה זה עוד שינוי להתרגל אליו. מקווה שביסט יאשר את הטכניקה.

חשבתי שאם ילך מספיק סביר אעלה ל220 אבל היה קשה אז ויתרתי.

200X3

210X3

דדליפט :

220X4

הופיע כאב בטרפז לכן עבדתי לאט יחסית החל מאמצע הסט וגם ויתרתי על החמישית.

מקווה החל מהשבוע הבא להעיף הכל בחזרה ללמעלה ( חוץ ממשקל הגוף 😛 ).

פלור פרס עם 100 אחרי שלא הצלחתי לעשות עם זה פאוורקלין פרס ( אין לי מושג איך לבצע מבחינה טכנית, רק...

קרא את שאר עדכון הלוג...

קשה להאמין שניהית 120 קילו מ3-3.5 אלף קלוריות עם מסת שריר כמו שלך...
היו תקופות של יותר.
אבל בכל מקרה אף פעם לא היה לי חילוף חומרים טוב במיוחד והוא גם נדפק כנראה בגלל תזונה רעה
אני כרגע במצב שאם אני אוכל בעודף קלורי כשהרבה מתוכו זה סוכר ושומן, אני פשוט עף למעלה במשקל.

מעבר לזה עשיתי שני נזקים ממש גדולים בעניין הזה של ההשמנה בפעמיים שהתעסקתי עם 0 פחמימה. פעם אחת לשבוע ופעם אחת לחודש
מה שקרה אחרי זה- שישר נכנסתי לחיובי ועליתי משהו כמו 6 קילו ב6 שבועות בשני המקרים. למותר לציין שעליתי 80% שומן לכל הפחות 😃

היו תקופות של יותר.
אבל בכל מקרה אף פעם לא היה לי חילוף חומרים טוב במיוחד והוא גם נדפק כנראה בגלל תזונה רעה
אני כרגע במצב שאם אני אוכל בעודף קלורי כשהרבה מתוכו זה סוכר ושומן, אני פשוט עף למעלה במשקל.

מעבר לזה עשיתי שני נזקים ממש גדולים בעניין הזה של ההשמנה בפעמיים שהתעסקתי עם 0 פחמימה. פעם אחת לשבוע ופעם אחת לחודש
מה שקרה אחרי זה- שישר נכנסתי לחיובי ועליתי משהו כמו 6 קילו ב6 שבועות בשני המקרים. למותר לציין שעליתי 80% שומן לכל הפחות 😃

טעות כבדה מאוד אחרי דל פחמימה להתחיל לדחוף אוכל...
בכל מקרה יש לך מסה מטורפת וזה רק עניין של זמן עד שתרד ... לדעתי באמת לך עד הסוף ואל תפסיק לפני 12-13.

היו תקופות של יותר.

חרא... אני בערך בגובה שלך ומעולם לא עברתי את ה-100kg.

.
חרא... אני בערך בגובה שלך ומעולם לא עברתי את ה-100kg.
המשקל שלי בלי אימונים הוא קרוב ל90 קילו על אחוז שומן נורמלי לחלוטין, זה שונה מנקודת הפתיחה של רוב האנשים

.
המשקל שלי בלי אימונים הוא קרוב ל90 קילו על אחוז שומן נורמלי לחלוטין, זה שונה מנקודת הפתיחה של רוב האנשים
שלא תבין לא נכון, זה די ברור והגיוני. הייתי מעריך את עצמי ב-75Kg על א"ש נורמלי ללא אימונים...

שלא תבין לא נכון, זה די ברור והגיוני. הייתי מעריך את עצמי ב-75Kg על א"ש נורמלי ללא אימונים...

אתה שוקל בסביבות הגובה שלך במצב רגיל, והוא שוקל סביב ה12 קילו יותר...
זה שונה בהחלט.

איך אפשר "לשקול בסביבות הגובה"?... 😳
הוא מתכוון אחרי הנקודה. זו מטבע לשון נפוצה
נניח 1.80 ששוקל 80 = שוקל כמו הגובה חחח

עריכה :

גם במקרה שאתה סטרונגמן

איך אפשר "לשקול בסביבות הגובה"?... 😳

טעות שלי.
התכוונתי למה שהרקון רשם.

הוא מתכוון אחרי הנקודה. זו מטבע לשון נפוצה
נניח 1.80 ששוקל 80 = שוקל כמו הגובה חחח

עריכה :

גם במקרה שאתה סטרונגמן

חח וכן הבנת את הכוונה...
בכל אופן יוצא לי להכיר אנשים ששוקלים המון ביחס למה שהם נראים... אין ספק שמבני עצמות ומשקלן כנראה מכריעה... על אף שאין לי הוכחה להסתמך עליה.

איך מתקדם החיטוב בנתיים ?

the Raccoon עדכן/ה את הלוג ״שומן זה השטן״:

ריסט שבוע #1 נפח מאוחד

LB :

מקווה שמצאתי מיקום מספיק טוב למוט.
פחות כאב בגלל שהמוט לא יושב על העצם, אבל מצד שני נורא קשה לי להחזיק את המוט שם, מרגיש כמו טון.

185X4X5

בנצ' :

135X4X5

קשה לעשות בנצ' אחרי LB. חלק מהחזרות היו עם עצירה בשביל להקל על עצמי על ידי מנוחה בתחתית.

מתח :

9-8-5

והשלמת נפח במכון הצדיקים שבו ביקרתי בשביל שרוולי ברך ורצועות כף יד שהייתי צריך לקחת :

7-6-6

הסרטון עולה

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבחור ההוא מוזרק?
מוזרק מאוד מה שנקרא.

שמע הם לא מנצלים תחומר בכלל.
הוא על 95 ק"ג נתן 180X3 בנצ' בלי שהוא עובד באחוזים גבוהים בכלל, או באיזו רצינות במשהו.
למשל בסקוואט הוא מגיע בסוף אימון לעשות חצי סקוואט עם 100 קילו.
יש עוד בחור שמתחרה בבילדינג ושוקל אמנם 105-110, אבל גם נתן 180X3 ובהתאם הרגליים מוזנחות ( מאוד ניכר ויזואלית ).
אני מאמין שאם האימונים שלהם היו מבוססים על איזשהו סדר ורציונל והסקוואט היה נגיד 250X3, הכל היה ברמה אחרת לגמרי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית