עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חלב אתה מתכוון מוצרי חלב כמו גבינות או חלב רגיל?שחכתי לציין את החלב.
הרוב יחזרו לחלב איך אפשר בלי
לא ממש סגור על זה, אבל אני חושב שבפליאו בכל וריאציה שלא תהיה, אורז (מלא, לא מעובד) זה בסדר.בסיס יהיה להפסיק עם כל הדגנים
נכון חלקית אבל בלי קשר אורז מלא הוא מגעיל אז לא רלוונטילא ממש סגור על זה, אבל אני חושב שבפליאו בכל וריאציה שלא תהיה, אורז (מלא, לא מעובד) זה בסדר.
אורז זה לא פליאולא ממש סגור על זה, אבל אני חושב שבפליאו בכל וריאציה שלא תהיה, אורז (מלא, לא מעובד) זה בסדר.
אורז מלא הוא אכן מגעיל,אבל אם משלבים אותו עם טונה וטחינה גולמית זה סוף הדרך:food-and-drink005-88:נכון חלקית אבל בלי קשר אורז מלא הוא מגעיל אז לא רלוונטי
לא "פליאו" אבל מומלץאורז זה לא פליאו
הסיבה העיקרית היא שמילארד וחצי סינים לא טועים... 😃אם כבר בפליאו ממליצים על אורז לבן מאשר אורז מלא.
האורז הלבן לא מכיל את כל החומצה פיטית ואוקסלית שנמצאות בקליפת האורז.
חוץ מזה אורז מלא מגעיל.
תלוי מה הם אוכלים
אני רק אומר שאנשים שהתחילו להרכיב את רוב התפריט שלהם מחלבון ושומן מן החי, ואנשים שלחלוטין הוציאו מהתפריט שלהם חלבון ושומן מן החי, מדווחים הרבה פעמים על אותה חיוניות "מתפרצת".תלוי מה הם אוכלים
דיאטת עתירת פחמימות וסוכרים לא תעשה אותם עירניים
למה החלטת שלעבור לפליאו זה לוותר לגמרי על פחמימות?הלוואי והייתי יכול לוותר על פחמימות לגמרי ולעבור לפליאו.
איך ההתרשמות שלך מאתגר ה 30 עד כה? קשה?
מרגיש שינוי לטובה? יש גם ירידה באחוזי השומן כמו שאומרים במקביל להתחזקות? (או שזאת סתם אמונה טפלה בנושא?)
@EliC
למה החלטת שלעבור לפליאו זה לוותר לגמרי על פחמימות?הלוואי והייתי יכול לוותר על פחמימות לגמרי ולעבור לפליאו.
מרגיש שינוי לטובה? יש גם ירידה באחוזי השומן כמו שאומרים במקביל להתחזקות? (או שזאת סתם אמונה טפלה בנושא?)
@EliC
למה החלטת שלעבור לפליאו זה לוותר לגמרי על פחמימות?
כתגתי פה בכמה תגובות..הלוואי והייתי יכול לוותר על פחמימות לגמרי ולעבור לפליאו.
לא קשה רק המיון במזונות קצת .. אין רעב או חשק למתוק .
מרגיש שינוי לטובה?
כן בהחלט. יש לי אנרגיות עירני יותר ובכלל לא רעב, גם לא מרגיש כאבי בטן או יציאות לא סדירות.
יש גם ירידה באחוזי השומן כמו שאומרים במקביל להתחזקות?
עוד לא יודע אם התחזקתי מבחינת תרגילים אבל אני יותר רענן ומרוכז.. מרגיש קשיחות ומניח שזה מהחוסר בנוזלים תת עוריים שבאים יחד עם קיצוץ הפחמימה.. ירידה בשומן מסיבית יותר אולי ארגיש עד כמה ימים .
(או שזאת סתם אמונה טפלה בנושא?)
@EliC
ואו, אני אחרי משמרת של 7.5 שעות באמת משמרת קשה הייתה לי היום ולא הפסקתי לזוז וגם עכשיו חזרתי הביתה פשוט קפצתיאת המדרגות, ואני ער מ8:30 בבוקר.. בחיים שלי לא הייתי כל כך מלא מרץ ועירני.