נק' מוניטין:
-15
- 25
- 2
השאלה שלי אם אני יעשה אותו פרק זמן מסה נקייה ומסה מלוכלכת, באיזה מהם אני יעלה ביותר שריר? ומה החסרון של המסה המלוכלכת?שבחיטוב יקח לי פשוט יותר זמן להוריד את אחוזי השומן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליתי כבר 10 ק"ג מאז תחילת המסה ורוב העלייה "יחסית" נקייה, וזה למרות הפלוס הקלורי 500-700.
לאכול "מלוכלך" לא מזיק בכלל, אפילו תורם לתהליך.
גם וגם.איך מדדת שהעלייה שלך נקייה? עפ"י מראה עיניים או משהו אחר?
המושג מלוכלך מעט מבלבל
האם אתה מתכוון לאוכל שמכיל פחמימות פשוטות ושומן רווי (במילים אחרות ג'אנק פוד)
או שמא אתה מתכוון לכך השהתפריט יהיה בפלוס קלורי גדול (מעל 500 נגיד)?
אם ככה אתה מגדיר מסה מלוכלכת - אז אין דבר כזה מסה מלוכלכת.המבורגרים במסעדה, פיצה בפיצרייה טובה.. ג'אנק מהסוג הזה.
לא מקדונלדס או גלידות.
לפחות זה מה שאני מעדיף בג'אנק.
אם ככה אתה מגדיר מסה מלוכלכת - אז אין דבר כזה מסה מלוכלכת.
זה התחביב שלי. אתה רוצה שאני יאבד טעם בחיים??? 😡עד מתי יוסי יחפש אותי בקטנות..... 😭
זה התחביב שלי. אתה רוצה שאני יאבד טעם בחיים??? 😡
המבורגרים במסעדה, פיצה בפיצרייה טובה
הפיצריה האהובה עליך
בקיצור עשיתם לי עכשיו חשק למשהו טעים ו"משמין" בזמן שאני אוכל ש"ש עם קוטג' וביצים :/אוכל "ג'אנק"
יאבד
ש"ש עם קוטג' וביצים :/
אכן כן... יש לי כאן ארוחה של 1000 קלוריות שמורכבת מקוטג', ביצים, וש"שseriously ?????
🤢🤢🤢
אכן כן... יש לי כאן ארוחה של 1000 קלוריות שמורכבת מקוטג', ביצים, וש"ש
דווקא זה לא רע, פשוט הגזמתי עם הכמות אז אני מתקשה לסיים, אבל מה לעשות לא זורקים לפח 😃מעדן 😵
דווקא זה לא רע, פשוט הגזמתי עם הכמות אז אני מתקשה לסיים, אבל מה לעשות לא זורקים לפח 😃
אבל אני אפצה על זה עוד כמה שעות עם כמה המבורגרים ביתיים עסיסיים וספגטי:saliva:
1+1??? איך זה הולך, כל היום? בלב המפרץ?בלאק ל 1+1
1+1??? איך זה הולך, כל היום? בלב המפרץ?
כן, קראתי עכשיו באתר, זה כל יום ראשון בשעות 17:00-22:00כל יום ראשון בלב המפרץ יש 1+1 לחברי מועדון
אני חושב שכל היום.
גם ב BBB יש אגב.
חחחח סבבהכן, קראתי עכשיו באתר, זה כל יום ראשון בשעות 17:00-22:00
יש סיכוי שתראה אותי שם היום 🤣
רעיון טוב, רק לא יהיה מישהו בחיטוב באותו זמן שיבוא ויזמין סלט (בלי שמן ורוטב כמובן)😁חחחח סבבה
צריכים לקבוע פעם מפגש של כל חברי הפורום הצפוניים לאיזו זלילה דומה בסגנון 😆
רעיון טוב, רק לא יהיה מישהו בחיטוב באותו זמן שיבוא ויזמין סלט (בלי שמן ורוטב כמובן)😁