עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח. כל המשיכות האלה הן מצוינות לחגורת הכתפיים, וזה תמיד דבר נחוץ.לירן, ברשותך אני אתפוס טרמפ על האשכול עם שאלה: יש יתרון בלעשות פאוורקלין למי שהמטרה שלו היא נטו פאוורליפטינג/כוח מירבי?
לאלירן, ברשותך אני אתפוס טרמפ על האשכול עם שאלה: יש יתרון בלעשות פאוורקלין למי שהמטרה שלו היא נטו פאוורליפטינג/כוח מירבי?
אתה מתחיל את הקפיצה בידיים כפופות. תראה את הסרטון של ריפטו על פאוורקלין. תנסה לעשות האנג שראגס, ואז להמשיך משם להאנג פאוורקלין.מה שוב משתמש עם הידיים?
תסבירו איך מתקנים יופי שאתם אומרים לי ככה וככה ולא אומרים איך לתקן
גם אם מאמן יגיד לי אותו דבר זה לא יעזור
אבל זה לא מה שיישפר אותו בפאוורליפטינג ספציפית, גם לעשות קורלס זה מעולה לבייספס אבל זה לא מה שיישפר אותו בליפטינג (עזוב עכשיו את הקטע שזה יכול לעזור בבנץ ולמנוע קריעה בבייספס)בטח. כל המשיכות האלה הן מצוינות לחגורת הכתפיים, וזה תמיד דבר נחוץ.
בוודאי שכן. חגורת כתפיים (דלתאות, טרפזים) חזקה לא עוזרת בבנץ'? לא עוזרת בדדליפט?אבל זה לא מה שיישפר אותו בפאוורליפטינג ספציפית, גם לעשות קורלס זה מעולה לבייספס אבל זה לא מה שיישפר אותו בליפטינג (עזוב עכשיו את הקטע שזה יכול לעזור בבנץ ולמנוע קריעה בבייספס)
כמובן שעוזרות אבל אין סיבה אמיתית לעשות דווקא פאוורקליןבוודאי שכן. חגורת כתפיים (דלתאות, טרפזים) חזקה לא עוזרת בבנץ'? לא עוזרת בדדליפט?
פאוור קלין בונה חגורת כתפיים חזקה - חגורת כתפיים חזקה עוזרת בדדליפט -> פאוורקלין עוזר לדדליפט.כמובן שעוזרות אבל אין סיבה אמיתית לעשות דווקא פאוורקלין
זה בדיוק למה שאני מתכוון, אין סיבה ספציפית לעשות פאוורקלין ולהתעכב ככ על הטכניקה, סבבה זה יעבור אבל זה יותר מידי זמן להתעקב על טכניקה במיוחד בלי מאמן אישי כשאתה יכול להחליף את זה בתרגיל אחרפאוור קלין בונה חגורת כתפיים חזקה - חגורת כתפיים חזקה עוזרת בדדליפט -> פאוורקלין עוזר לדדליפט.
רוצה במקום זה לעשות משיכות לפנים, שראגס, הרחקות לצדדים? החלטה שלך.
פאוור קלין בונה חגורת כתפיים חזקה - חגורת כתפיים חזקה עוזרת בדדליפט -> פאוורקלין עוזר לדדליפט.
רוצה במקום זה לעשות משיכות לפנים, שראגס, הרחקות לצדדים? החלטה שלך.
טוב אם הסיבה זה חיזוק חגורת הכתפיים אז אני נוטה להסכים עם majin buu.זה בדיוק למה שאני מתכוון, אין סיבה ספציפית לעשות פאוורקלין ולהתעכב ככ על הטכניקה, סבבה זה יעבור אבל זה יותר מידי זמן להתעקב על טכניקה במיוחד בלי מאמן אישי כשאתה יכול להחליף את זה בתרגיל אחר
חגורת כתפיים
על מה תרצה שאגיב?@MikeRozner תגיב כבר, אני עייפתי