עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הגעת לשליטה טובה בתרגילי הבסיס ואתה מתאמן חדשכתוב שם למי התכנית מתאימה ואני לא עונה אל אף אחד מהקריטריונים האלה דרך אגב כמה לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים אתה עושה?
תגיד כדאי לעשות
כדאי לעשות לג דרייב?ובעיקרון אני לא מנסה לעלות כי תמיד בחזרה האחרונה אני כבר בקושי מצליח אז אני אומר אם עשיתי בקושי עכשיו אז אם היתי מעלה משקל לא היתי מצליח
אז אתה לא אוכל טוב כנראה או לא ישן טוב.כתוב שם למי התכנית מתאימה ואני לא עונה אל אף אחד מהקריטריונים האלה דרך אגב כמה לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים אתה עושה?
תגיד כדאי לעשות
כדאי לעשות לג דרייב?ובעיקרון אני לא מנסה לעלות כי תמיד בחזרה האחרונה אני כבר בקושי מצליח אז אני אומר אם עשיתי בקושי עכשיו אז אם היתי מעלה משקל לא היתי מצליח
אבל אני עושה את התרגיל טוב הבעיה במשקל ואני לא חדשלא הגעת לשליטה טובה בתרגילי הבסיס ואתה מתאמן חדש
אתה לא עושה טוב סקוואט.אבל אני עושה את התרגיל טוב הבעיה במשקל ואני לא חדש
אני מעל לשנה וסקוואט מישהו שגם בחיים לא התאמן יכול לעשות את התנועה זה לא קשור פשוט לא מצליח אבל תענה רגע כדאי לעשות לג דרייב בבנץ?אתה לא עושה טוב סקוואט.
אתה מתחת לשנה, אתה חדש. גם מי שמעל שנה נחשב מתחיל, זה תלוי ביכולת התקדמות..
זה בגלל שאתה חצי אוגר-חצי אריהיש לי חזה לא רע
יש לך חזה מגנטיקה טובה אל תזיין לי תשכלאוקיי קראתי חלק מהתגובות פה ואנסה לעשות לך סדר בראש.
SS מתאימה למתאמן מתחיל,דבר שאתה עדיין כזה.מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקלים ולהתאושש מאימון לאימון.
החזה יגדל בSS,יש לי חזה לא רע שגדל בעיקר בSS ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהעלתי 10 קילו בבנץ בחודש וגם זה לאחר דילואד.
תלמד סקוואט ותתרכז בתרגילים מורכבים עם מטרה להעלות משקלים מאימון לאימון או משבוע לשבוע.(סקוואט,דד בנץ ופרס).
זה בגלל שאתה חצי אוגר-חצי אריה
יש לך חזה מגנטיקה טובה אל תזיין לי תשכל