עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה טוב אבל אם אעלה רק בחזה ל12 סטים החזה יגדל מהר יותר?תוודא שאתה עושה את התרגילים בטכניקה טובה
זה לא יעזור רק אם תקפיד על טכניקה נכונה ועל מאזן קלורי חיוביאני עושה טוב אבל אם אעלה רק בחזה ל12 סטים החזה יגדל מהר יותר?
אז למה אם עושים abc זה כן עוזר?זה לא יעזור רק אם תקפיד על טכניקה נכונה ועל מאזן קלורי חיובי
אם הטכניקה שלך טובה והמאזן קלורי שלך חיובי (מסה) החזה וכל שאר הגוף שלך יגדלואז למה אם עושים abc זה כן עוזר?
בנץ, לחיצת חזה בשיפוע חיובי ופרפר חופשימה אתה עושה לחזה?
בנץ, לחיצת חזה בשיפוע חיובי ופרפר חופשי
מה מספיק 2 תרגילים? אני לא מתאמן חודש אני מתאמן יותר משנה ובנץ אני עושה ראשון אני עושה כמה משקל שאני מסוגל זה לא תלוי בילא החזה לא יגדל יותר אם תעשה 24 סטים בשבוע .
מלא נפח מיותר .
תתרכז קודם כל בבנץ פרס , תכניס בו עוד משקל , אחרכך תרגיל 1 לחזרות גבוהות וזה מספיק בטח לרמה הזאת
במי זה תלוי בספוטר?מה מספיק 2 תרגילים? אני לא מתאמן חודש אני מתאמן יותר משנה ובנץ אני עושה ראשון אני עושה כמה משקל שאני מסוגל זה לא תלוי בי
מקבילים זה יד אחורית בכלל ובבנץ אני עושה כמו המשרל גוף שלי וכדאי לי להשתמש בבנץ באיזה טכניקה להעלת המשקל?מה המשקלי עבודה שלך בבנצ' פרס?
האם אתה עושה מקבילים עם משקל?
פרפר?
18 סטים שבועיים לחזה לדעתי זה מעולה.
לא צריך יותר מזה.
הכי חשוב להתקדם במשקלי העבודה ולא לדרוך במקום.
הכוונה למקבילים רחב שעובד יותר על החזה ופחות על יד אחורית.מקבילים זה יד אחורית בכלל ובבנץ אני עושה כמו המשרל גוף שלי וכדאי לי להשתמש בבנץ באיזה טכניקה להעלת המשקל?
לפעמים אני עושה מקבילים אבל קצר לא שמעתי בחיים על רחב ולהוסיף אותואו לעשות במקום משהו?הכוונה למקבילים רחב שעובד יותר על החזה ופחות על יד אחורית.
במקום חזה עליון ביום שאתה עובד בנצ' רגיללפעמים אני עושה מקבילים אבל קצר לא שמעתי בחיים על רחב ולהוסיף אותואו לעשות במקום משהו?
שמע אני עושה ab אז אני חייב 3 תרגילים לשריר גדול ואולי עדיף לעשות מקבילים במקום הפרפר?במקום חזה עליון ביום שאתה עובד בנצ' רגיל
ולעשות עם משקל עליך כמובן.
בנצ' פרסשמע אני עושה ab אז אני חייב 3 תרגילים לשריר גדול ואולי עדיף לעשות מקבילים במקום הפרפר?