הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שעות שינה

מתאמן מתמיד

משתמש מתחיל
75
0
נק' מוניטין:
0
75
0
אני מתאמן ab כבר כמה חודשים 1.73 שוקל 67 ביום טוב ואני מכיר את העניין של תישן כמה שיותר ואם תרגיש שאתה (הגוף) לא מצליח להתאושש וזה לא מספיק תישן יותר, העניין שאני לא מצליח להבין אם אני ישן מספיק או לא ולא רוצה שזה מה שייפגע לי בהתקדמות אז האם שינה של בין 7 וחצי ל8 שעות בלילה היא סבירה לבנאדם ממוצע? כמו שאמרתי אני לא מתאמן לתחרות או משהו.
אם יש משהו אחר שחשוב לציין תגידו אני פשוט לא חושב על עוד משהו רלוונטי.

תישן כמה שיותר ואם תרגיש שאתה (הגוף) לא מצליח להתאושש וזה לא מספיק תישן יותר
סתם קשקוש.

האם שינה של בין 7 וחצי ל8 שעות בלילה היא סבירה לבנאדם ממוצע?
בהחלט.

אממה, יש תוכניות נפח רצחניות כמו ה GVT שבהחלט מצריכות גם יותר זמן שינה.
אבל אנחנו מדברים כאן על הממוצע והרצוי.

האם שינה של בין 7 וחצי ל8 שעות בלילה היא סבירה לבנאדם ממוצע?
כן, אבל מי אמר לך שאתה "בן אדם ממוצע" מהבחינה הזאת? יש אנשים שמספיק להם גם פחות מזה ויש מי שצריך יותר (שלא לדבר על כך שזה משתנה עם הגיל ולא כתבת בן כמה אתה).

• פותח/ת השרשור
אז כמו שאמרתי לא ידעתי אם רלוונטי, בכל מקרה בן 20.
אני לא יודע אם אני ממוצע יש אפשרות לדעת? תאכלס בסופש לרוב אני קם אחרי 8 שעות יקיצה טבעית (תלוי באלכוהול יום לפני) ביום יום אני לא באמת קם לבד אחרי 8 שעות (אני מתעורר בשעה הרבה יותר מוקדמת מאשר בסופש).
יש דרך לדעת בערך כמובן לא מדע מדויק לכמה שעות שינה אני "זקוק"? או שפשוט להניח ש7 וחצי 8 זה בסדר

• פותח/ת השרשור
ומה לגביי השלמת שעות שינה בצהריים, נגיד בסופשים הייתי צריך לקום מוקדם ואני משלים שעתיים שינה זה אפקטיבי באותה מידה?

ומה לגביי השלמת שעות שינה בצהריים, נגיד בסופשים הייתי צריך לקום מוקדם ואני משלים שעתיים שינה זה אפקטיבי באותה מידה?

לא למיטב ידיעתי.
הגוף מתחיל להפריש GH רק לאחר כשעתיים של שינה ולרוב זה בסביבות ה-5 שעות, אני לא חושב שאפקטיבי לישון 4 שעות נגיד ולהשלים עוד 3 שעות בצהריים.

אבל אולי אני טועה ואחרים ישכילו אותי.

7 וחצי - 8 זה בסדר גמור. אם זה מה שאתה ישן, זה לא מה שמגביל אותך באימונים. אל תנסה לסבך את מה שלא צריך. השינה שלך מספיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית