הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פריקים גנטיים - למה?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
בהשראת הדיון על בולט, איך זה שלחלק מהאנשים יש גנטיקה כמו שלו ולחלק אחר גנטיקה של זבל? על פי מה זה נקבע? מה הם אוכלים שם בקריביים? :<

גנטיקה זה נושא רחב ועדיין נחקר ולדעתי יחקר כל הזמן.
זה תלוי בהמון גורמים, הורמונים, סיבי שריר, מבנה ואורך השרירים, אפילו דבר "שולי" כמו מבנה עצמות ואפשר להמשיך אין סוף.
כבר שנים טוענים שלאנשים כהים - שחורים יש גנטיקה טובה יותר עקב המבנה הפעיל של השושלת שהייתה לפני שהם נולדו.
בכל מקרה גנטיקה יכול להשתנות ולהיקבע לרוב גם בגיל ההבתגרות, אך תלוי במה מתייחסים לגנטיקה כי הדבר מרכיב אין ספור פרמטרים.

• פותח/ת השרשור
אז הגנטיקה הכביכול יותר טובה של כושים התפתחה עם השנים בגלל שהם עבדו בעבודות פיזיות?

לא בהכרח אבל בין היתר, אם אני זוכר נכון היה מחקר שהוכיח שיש להם גם גן מסויים שאין לאנשים לבנים אם אני אמצא את זה אני אפרסם.

אז הגנטיקה הכביכול יותר טובה של כושים התפתחה עם השנים בגלל שהם עבדו בעבודות פיזיות?

זה לא שהגנטיקה התפתחה, פשוט אלו שהיו להם את הגנים הכי טובים הצליחו לשרוד את התנאים הקשים והאחרים מתו ואיתם הגנים הפחות טובים, כך שנשארו אנשים עם גנים חזקים.

זה לא שהגנטיקה התפתחה, פשוט אלו שהיו להם את הגנים הכי טובים הצליחו לשרוד את התנאים הקשים והאחרים מתו ואיתם הגנים הפחות טובים, כך שנשארו אנשים עם גנים חזקים.
כל אלה הם רק חלק מהסברות אני לא חושב שיהיה אפשר להוכיח את זה באופן חד משמעי מתישהו. אבל בעיקרון השורדים הם אלו שהסביבה היתה הכי מתאימה להם, גנים טובים זה לא בהכרח קשור לכוח לפעמים דווקא המין החלש יותר שהיה צריך פחות מזון היה זה ששרד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית