נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחיי שאני לא מבין איך אפשר להבין את זה אחרת.
This is the most difficult sequence to learn: traps, then arms. If your arms bend too soon, you won’t have them available to provide the final, critical pop at the finish
הסדר הוא טרפזים, ואז ידיים. אם הידיים יתכופפו קודם, הן לא יהיו זמינות למכה האחרונה. איך אפשר להבין ש"הן" (או הם) זה הטרפזים?
ואני ממש לא מבין איך הציטוט שהבאת מוכיח או מצביע על משהו.
כן, הוכחת את זה יפה! 😡
מה פתאום! הטרפזים בסוף? בסוף?? הטרפזים זה המכה הראשונה, מקסימום אתה יכול להתייחס אל זה כמכה שניה אחרי התנופה של הדדליפט!אל תגרום לי לחפש את הספר! אין שום סיכוי בחיים שביל סטאר מתייחס לידיים כמשהו שעושה את ה "critical pop at the finish״, כי זה התפקיד של הטרפזים. בכל מקום אחר הוא מזכיר שהטרפזים עושים את זה. הוא משקולן, והדבר האחרון שהוא רוצה זה למשוך עם הידיים בהרמת משקולות. פשוט אין סיכוי.
The clean high-pull is identical to the clean pull with the exception of a continued upward pull of the bar with the arms following the extension of the body
Technically, if the arms are engaged and pulling following the extension of the body in the pull, the exercise is considered a high-pull.
but with the added training of the mechanics and strength of the arms that will be used in the third pull
אלכס, גם אותי לימדו (ואני מדבר על מכבי ת"א משקולות) שבHigh Pull הסיומת היא בהחלט גם מהידיים.הטרפזים תמיד מסיימים את המשיכה, אחרי triple extension. אם אתה רוצה למשוך עוד קצת אחרי זה עם הידיים, תהנה. אני עדיין חושב שזה מטופש, אבל זה עדיין לא מה שביל סטאר מתכוון אליו כשהוא אומר "critical pop at the finish״.
אלכס, גם אותי לימדו (ואני מדבר על מכבי ת"א משקולות) שבHigh Pull הסיומת היא בהחלט גם מהידיים.
בקלין וסנאצ' פול רגיל - לא צריכה להיות משיכה מהידיים בכלל כמובן
נו, ודעתך לגבי המשך המשיכה עם הידיים?רק למען הרקורד ממקודם יש המון הבדל בין למשוך גבוה לבין להכנס. אני מושך גבוהה בערך 5-10 קילו יותר מהשיאים שלי בהרמות , לחזרות...
זה שמשכת גבוה לא אומר שתצליח להכנס. לכניסה יש הרבה אלמנטים שונים של כוח מהירות וטכניקה כדי שזה יצליח והמוט לא ייפול
נו, ודעתך לגבי המשך המשיכה עם הידיים?
עם זה אני לא מסכים וכבר אמרתי כמה פעמים בשרשור פה. זה תרגיל מאד שלם, מאד מקיף ומאד מחזק. לא פחות משאר התרגילים המורכבים.לא רואה טעם להתעסק בתרגיל כל כך טכני למי שלא עוסק באולימפיות.
עם זה אני לא מסכים וכבר אמרתי כמה פעמים בשרשור פה. זה תרגיל מאד שלם, מאד מקיף ומאד מחזק. לא פחות משאר התרגילים המורכבים.
זה כמו להגיד לבנאדם "אל תעשה פאוור קלין כי אתה לא הולך להיות משקולן", או "אל תעשה דדליפט - מה לך ולפאוורליפטינג".
אני יודע שאני בדעת מיעוט פה. נסכים שלא להסכים.זה ממש לא אותו דבר ההשוואה עם הדדליפט.
כנראה שאף פעם לא נסכים.אתה טועה, יש כאן קפיצה בדיוק כמו בקלין.
The aggressiveness of the push against the ground should result in the lifter’s heels rising off the floor as the extension is completed, and this fully extended position should be maintained by maintaining pressure against the floor until the bar stops moving upward
At the finish of the lift you should be extended high on your toes, with your body perfectly erect
כנראה שאף פעם לא נסכים.
פאוור קלין זה קפיצה מלאה - תתקן אותי אם אני טועה.
במשיכה גבוהה אין ניתוק של הרגליים (קצות האצבעות) מהרצפה:
http://www.catalystathletics.com/exercise/100/Clean-High-Pull/
http://www.ironmanmagazine.com/only-the-strong-shall-survive-widen-your-wingspan/
עכשיו תגיד שאני צודק סוף סוף?