הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום חברים.
יש לי מספר שאלות ואספר אותן.
1) אני כרגע מבצע ייבוש נוזלים לסוף חיטוב,ביצעתי החל מיום ראשון 2 אימוני ריקון גליקוגן,כפי שידוע לי יש לבצע את העמסה ישר אחרי אימון,זה בסדר אם אתחיל את העמסה ביום שישי?
2)כמה זמן מתבצע העמסה?
3)אם העמסה היא 24 שעות ואני מתחיל את העמסה בצהריים,עד הצהריים של אותו יום לאכול לפי התפריט?
4)ביום העמסה לא לשתות בכלל?

עדיין לא מובן לי,בלוג שלך יש אימונים שאתה עושה רק סקואט ופתאום באיצון אחר סקואט ובנץ,
משו מוזר;(
אה, כי בשבועיים האחרונים התחלתי לעשות את זה בצורה של ABCD, לפני זה הייתי כמה שבועות עושה 2 אימונים בשבוע, אז הייתי עושה פעם סקוואט ובנץ' פעם שניה דדליפט ופרס.

• פותח/ת השרשור
זה יוצא בצורת ABCD, כן, אבל קשה להגיד שזה שריר אחר כל אימון, כי השרירים שעובדים בסקוואט עובדים גם בדדליפט והשרירים שעובדים בפרס עובדים בבנץ'. בעיקרון מומלץ לחלק את השבוע כך שלא יהיה אימון סקוואט ואימון דדליפט אחד אחרי השני, כנ"ל בנץ' ופרס. כלומר אתה יכול לעשות נגיד: יום א' בנץ', יום ב' סקוואט, יום ד' פרס, יום ה' דדליפט. בקשר לתרגילי עזר בגדול זה נתון לשיקול שלך, אבל בספר בכל הווריאציות של תרגילי עזר הוא אומר לעשות 10 סטים, לא יותר (סך הכל של כל התרגילי עזר). בימים של סקוואט ודדליפט התרגילי עזר יהיו כאלה שעובדים על פלג גוף תחתון, ובימים של הלחיצות התרגילי עזר יהיו על פלג גוף עליון (חזה, גב, כתפיים, ידיים, מה שאתה רוצה לשפר וחושב שיעזור לך בהרמות המרכזיות בעיקרון)

הרבה יותר מובן תותח,עוד מעט ארכיב ואעלה לפה תגיד לי איך היא לדעתך
אה, כי בשבועיים האחרונים התחלתי לעשות את זה בצורה של ABCD, לפני זה הייתי כמה שבועות עושה 2 אימונים בשבוע, אז הייתי עושה פעם סקוואט ובנץ' פעם שניה דדליפט ופרס.
במקור זה אמור ליהיות כמו abcd נכון?

הרבה יותר מובן תותח,עוד מעט ארכיב ואעלה לפה תגיד לי איך היא לדעתך

במקור זה אמור ליהיות כמו abcd נכון?
כן. בספר שלו הוא אומר שאפשר לעשות פעמיים בשבוע (כמו שעשיתי במשך כמה שבועות), אבל זה פחות מומלץ, זה אם יש לך זמן רק פעמיים בשבוע להתאמן.
אני לא קראתי את כל האשכול, למה אתה רוצה לעשות דווקא 5/3/1 ולא טקסס או משהו כזה? ואם אפשר לשאול מה משקלי העבודה?

אני לא קראתי את כל האשכול, למה אתה רוצה לעשות דווקא 5/3/1 ולא טקסס או משהו כזה? ואם אפשר לשאול מה משקלי העבודה?[/QUOTE]

פספסת את החלק בו אני מתרברב בחיטוב האחרון שלי ומרגיש שוב רזה.

וכמו שאמרתי, כרגע אני לא מרוצה מהתכנית מבחינת לחיצות (בנץ' בעיקר, פרס אני אבדוק מחר מה קורה איתו), וממה ששמעתי כאן בפורום אני לא היחיד. אני אישית התחלתי אותה כי רציתי לשלב אימוני ספרינטים פעמיים בשבוע, שזה משהו שאני לא רואה את עצמי עושה בטקסס.

• פותח/ת השרשור
וכמו שאמרתי, כרגע אני לא מרוצה מהתכנית מבחינת לחיצות (בנץ' בעיקר, פרס אני אבדוק מחר מה קורה איתו), וממה ששמעתי כאן בפורום אני לא היחיד. אני אישית התחלתי אותה כי רציתי לשלב אימוני ספרינטים פעמיים בשבוע, שזה משהו שאני לא רואה את עצמי עושה בטקסס.
יש לך אולי משו אחר שאתה ממליץ עליו?
מעל 3 פעמים בשבוע שמשלב ליפטינג ובילדינג? לא רוצה ליפטינג נטו,לא נהנה מזה ולא המטרה שלי

יש לך אולי משו אחר שאתה ממליץ עליו?
מעל 3 פעמים בשבוע שמשלב ליפטינג ובילדינג? לא רוצה ליפטינג נטו,לא נהנה מזה ולא המטרה שלי
חוץ מ5/3/1 לא 😃 תשמע, תנסה, תראה איך זה הולך לך, להנות מהאימונים זה מאוד חשוב לדעתי

• פותח/ת השרשור
יש לך משו יותר טוב להציע לדעתך?
אני מעוניין לשלב בין כח לבין בילדינג כמה שאפשר,ולעשות תוכנית 4 פעמין בשבוע לפחות
חוץ מ5/3/1 לא 😃 תשמע, תנסה, תראה איך זה הולך לך, להנות מהאימונים זה מאוד חשוב לדעתי
אם אעשה abc עם מורכבים נגיד ולא הרבה נפח,במבודדים אעלה חזרות זה יכןל לשרת תמטרה?

שאלה שמטרידה אותי זמן מה: ידוע שאחוז הנשירה מהספורט הזה גבוה, מעניין איזה אחוז פורשים אחרי העמסה ונשארים שמנים, וכמה פורשים אחרי חיטוב ונשארים במשקל תקין. יש לי ניחוש משלי, כמובן...
לא יודע למה ציטט אותי אבל אין לי שום תכנון לפרוש בשנה הקרובה
הכושר והעלאת משקלים נמצא אצלי בעדיפות ראשונה
ובשביל שתבין את הרמה אני לחצ''ב וחולה ת''ש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית