עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא?לא מחייב אני בכל זאת ממליץ רק לא את הכפיפות הרגילות.
משהו כזה עדיין לעשות חוץ מהתרגילים הרגילים שאני עובד על הבטן?אם אתה רוצה קוביות בחיטוב אז כן
זה קשור לאחוז שומן?אבל אם יחסית אני על אחוז שומן נמוך מה יקרה?אם אתה עושה תרגילים בעמידה כמו דדליפט ,סקוואט ופרס היא עובדת ,אני יחסית על אחוז שומן גבוה והבטן שלי הפכה לממש קשה וחזקה
זה יכול לעזור גם בלהרים יותר בנץ? איך בדיוק?תתרכז בהרמות הכבדות, לא יכול להיות לך סקוואט פי 2 ממשקל הגוף עם בטן חלשה.
אבל אם אתה ממש רוצה עדיף לך לקחת תרגילים שנתנו לבטן לייצב כמו שאמרו למעלה, פלאנק/פרונט לבלר וכו...
אם אני עושה דדליפט סקוואט מתח ופרס(לא באותו אימון כמובן אני בab) אז עדיין צריך בטן בנפרד?דרך אגב בטן חזקה עוזרת להרים משקלים גבוהים יותר בשאר התרגילים ?
זה יכול לעזור גם בלהרים יותר בנץ? איך בדיוק?
כן אבל מה הקשר למה כל אשכול שלי שואלים אותי טכניקה של בנץ יש איזה משהו שאני לא יודע ? אני עושה בנץ כמוכל אחד אחר1. אם הבטן חזקה מספיק למשקלים בתרגילים הנל אז אין צורך..
אם אתה מתאמן מתחיל ככל הנראה הבטן תתחזק יחד אם התרגילים הללו אך 3 סטים של פלאנק בסוף האימון לא הורגים אף אחד.
2. השאלה היא האם הטכניקה בבנץ שלך נכונה ?
כמו כל אחד אחר זו טעות.כן אבל מה הקשר למה כל אשכול שלי שואלים אותי טכניקה של בנץ יש איזה משהו שאני לא יודע ? אני עושה בנץ כמוכל אחד אחר
אוקי איזה תרגילים לעשות? יש איזה מכונה במכון של הבטן לעשות אותה?אם אתה שרירי בטן תעבוד על שרירי בטן
אל תסתפק בסקוואט ודדליפט, אם תוסיף פעם בשבוע אימון בטן קטן זה יוסיף המון
במסה אתה לא תראה קוביות למה משנה כמה תעבוד על בטן
אבל אם לא תדאג לבטן במסה לא יהיה לך בטן כמו שתרצה
אין צורך להשתגע, פעם בשבוע 4 סטים
א
אוקי איזה תרגילים לעשות? יש איזה מכונה במכון של הבטן לעשות אותה?
אוקי תודה דרך אגב פלאנק אפשר לעשות בבית נכון?תעשה מה שאתה אוהב
העיקר שתיתן גירוי מספק
פלאנק בחירה מצויינתאוקי תודה דרך אגב פלאנק אפשר לעשות בבית נכון?