הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דומס

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
ביום שני עשיתי אימון FBW שכלל בין השאר חזרות מתח שליליות(לא מסוגל לבצע מתח חופשי וחשבתי לנסות את השיטה הזאת) ובנץ' בטווח של 5-6 חזרות(כשהרקע שלי לפני בתרגיל הזה הוא טווח של 8-12).למחרת התחילו לי כאבים בכל הפלג גוף עליון.עבר עוד יום ורוב הכאבים נעלמו,אבל אני עדיין מרגיש כאב באמה השמאלית(כשאני מיישר את היד הכאב מורגש).
אני מניח שזה עדיין הדומס..השאלה היא האם כדאי לתת לגוף מנוחה עד שזה יעבור,או שאפשר להתאמן כרגיל בלי חשש שזה יכול להזיק בהמשך?ואם אני כן אלך לאימון מחר למרות שעדיין ישאר קצת כאב-להשאיר את האימון כאינטנסיבי או להוריד טיפה עומסים?(נפח האימון שלי בינוני).

• פותח/ת השרשור
טוב,ביומיים האחרונים אכלתי וישנתי טוב,ואתמול בלילה גם לקחתי אדוויל,ועכשיו באמת זה כאב שכמעט ולא מורגש אז אני כן אלך להתאמן.
אפשר לסגור את הנושא,אלא אם כן מישהו רוצה לנהל פה דיון על זה.תודה:)

לי האמה נתפסת הרבה, אני כבר לא מייחס לזה
כל תנועה של האצבעות אחרי אימוני משיכה כבדים...
אתה עדיין מתאמן בתוכנית של גלן? מה כבר אתה עושה שם לאמה חוץ מדד ליפט? אגב אתה עושה את ה-200+ קילו בלי רצועות שזה מראה שהאמות שלך ממש ממש חזקות!

סיימתי את גלן
התחלתי סבב חדש מדקאו

מתח עם משקל/בנט אובר
האמות עובדות חזק

• פותח/ת השרשור
אוקיי,לקחתי לתשומת ליבי.בשביל להשכיל,איזה נזק אני יוצר?
במהלך האימון הופיעו כאבים בבית שחי שהפריעו בתרגילי המשיכות,אז הורדתי טיפה משקל בתרגילים האלה ועשיתי יותר חזרות.הכאב באמה לעומת זאת לא הורגש.
מקווה שאוכל ומנוחה יעשו את שלהם ובאימון בשבת יהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית