- פותח/ת השרשור
מה השגיאות ?ערכתי את ההודעה
אם תוכל לכתוב עוד פעם
כן אני יודע שאני בנאדם קשה ולומד מאוד לאט
בגלל זה אני מתלבט אם להרשם לסמינר הזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה השגיאות ?ערכתי את ההודעה
עוד פעם להוריד משקל ?אוקיי, נתחיל עם השגיאות
1. מבט צריך להיות למאטה וקדימה
2. הגב שלך עקום בתחילת העליה. זה יכול לגרום לפציעות וממש לא טוב
3. אתה צריך לגרור את המשקל עליך ולא להרים אותו מהרצפה.
4. צריך להצמיד מרפקים, להוציא חזה ולקשת את הגב
בקיצור הטכניקה נוראית אתה תפצע את עצמך כמו שאני פצעתי את עצמי אם תמשיך לעבוד ככה. ולא כדאי לך להגיע לזה כי אני שוכב עכשיו על המיטה ורק לישר את הרגל ביותר מ90 מעלות כואב לי בגב התחתון.
תבוא לסמינר ב4.6 שילמדו אותך לעשות דד ליפט כמו שצריך אני כבר לא חושב שלהוריד משקל יעזור לך אני חושב שאתה צריך אימון פרטי כדי לתקן את כל זה.עוד פעם להוריד משקל ?
בתור חייל זה הוצאה כלכלית גדולה ואני לא יודע אם ישחררו אותי לזהתבוא לסמינר ב4.6 שילמדו אותך לעשות דד ליפט כמו שצריך אני כבר לא חושב שלהוריד משקל יעזור לך אני חושב שאתה צריך אימון פרטי כדי לתקן את כל זה.
תקשיב אני יודע שאני לא הרבה יותר גדול ממך אבל יש לי עצה לחיים לתת לך. כשאתה מסתכל על כסף תסתכל לא על הסכום אלה על מה שהסכום הזה נותן לך.בתור חייל זה הוצאה כלכלית גדולה ואני לא יודע אם ישחררו אותי לזה
אתה מגיע מחיפה ?תקשיב אני יודע שאני לא הרבה יותר גדול ממך אבל יש לי עצה לחיים לתת לך. כשאתה מסתכל על כסף תסתכל לא על הסכום אלה על מה שהסכום הזה נותן לך.
אם תעשה מספיק מאמצים ותדבר יפה למפקדים שלך ישחררו אותך במיוחד שזה יום חמישי ומתחיל רק ב4 בצהוריים. בנוסף לזה אני הייתי חייל אני יודע מה זה קשה עם כסף אבל עדיין 200 ש"ח יכולתי מדי פעם להרשות לעצמי לזרוק ויצא לי בשרות הצבאי שלי גם לקנות פלאפון ב1600 ש"ח שבהם 4 חודשים חייתי על אוכל צבאי בלי בזבוזים מיותרים.
מה שאתה מרוויח מהסמינר הזה שווה הרבה יותר מ200 ש"ח. מתי עוד תהיה לך הזדמנות לשמוע הרצאה וללמוד לבצע תרגילי בסיס מ2 ליפטרים ברמה עולמית שקבעו שיאים + הם מאמנים בפדרציה עם הרבה ידע ונסיון בתחום והם הולכים לבוא ל8 שעות רק כדי להסביר לך איך להשתפר, להתחזק ולבצע תרגילים כמו שצריך!
כה אני אסע ביחד עם @yujinius מחיפהאתה מגיע מחיפה ?
בכיף 😃אולי אני אקח יום חופש ואסע איתכם ?
אדבר עם המפקד שלי ואראה מה אוכל לעשותבכיף 😃
אם אתה צריך עזרה באיך לדבר למפקד שלך אתה מוזמן לשאול אני בשרות שלי הייתי מפקד 😃אדבר עם המפקד שלי ואראה מה אוכל לעשות
אשמור את הקלף הזה כשאסתבך בצרות ותסמוך עלי זה יקרה כי יש לי בעיה עם אנשים עם דרגות מעלי אבל מבחינת פיקוד/ידע הם פחאם אתה צריך עזרה באיך לדבר למפקד שלך אתה מוזמן לשאול אני בשרות שלי הייתי מפקד 😃
אני מקצוען גם בלהסתבך בצרות ישבתי בערך 6-7 ריתוקים בשרות שלי + מעצר אחד 😃אשמור את הקלף הזה כשאסתבך בצרות ותסמוך עלי זה יקרה כי יש לי בעיה עם אנשים עם דרגות מעלי אבל מבחינת פיקוד/ידע הם פח
מעונשים אני יודע להתחמק 0 דוחות 0 ריתוקים 0 כלא 0 משפטיםאני מקצוען גם בלהסתבך בצרות ישבתי בערך 6-7 ריתוקים בשרות שלי + מעצר אחד 😃
בסוף השתחררתי רב"ט
אני לאומתך מקצוען בלהגיד את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון ובכך לעצבן את האדם הלא נכון בזמן הלא נכון 😃מעונשים אני יודע להתחמק 0 דוחות 0 ריתוקים 0 כלא 0 משפטים
חח אל תדאג גם אני כזהאני לאומתך מקצוען בלהגיד את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון ובכך לעצבן את האדם הלא נכון בזמן הלא נכון 😃
מ.ג 80
אולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇מעונשים אני יודע להתחמק 0 דוחות 0 ריתוקים 0 כלא 0 משפטים
זה מזכיר לי משפט חכם אחדאולי תצליח לסיים כמוני את השירות....עם 0 תלונות 😇