הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
  • פותח/ת השרשור
יש לך מושג מה קורה איתו? הוא הלך לחפש ולא חזר
@ScrewYouHippies
נראה לי מה שאני עושה כשאני לא יוצא רפרנס
פורץ לאתר כותב כמה שטויות עורך בפוטושופ על ז'ורנל מדעי שפורסם מאמר כזה למוצרים באזז סביבו
והנה אני צודק

http://jasonferruggia.com/how-long-should-your-workout-last/
By taking blood samples of their athletes, Eastern Bloc researchers determined that at the 45-minute mark your testosterone levels are coming back down to baseline.

And after sixty minutes your body will start to produce less testosterone and more cortisol, which is a hormone that eats muscle tissue and increases body fat storage.

אני מחפש עכשיו את המחקר שמוכיח את זה. תמתין עוד קצת בבקשה

בכל מקרה, התגובה האנאבולית של הגוף אחרי התגובה הקאטבולית באימון גבוהה הרבה יותר ואין לך ממה לפחד פה.
אין ספק שמשוחרר קורטיזול באימון אבל התגובה האנאבולית אחרי זה הרבה יותר עצומה. אין סיבה אמיתית לעשות אימון של שעה גג, בנוסף הגוף לא מתחיל סטופר מהשניה שהתחלת להתחמם או להיכנס למכון, זה שטותי.

בכל מקרה, התגובה האנאבולית של הגוף אחרי התגובה הקאטבולית באימון גבוהה הרבה יותר ואין לך ממה לפחד פה.
אין ספק שמשוחרר קורטיזול באימון אבל התגובה האנאבולית אחרי זה הרבה יותר עצומה. אין סיבה אמיתית לעשות אימון של שעה גג, בנוסף הגוף לא מתחיל סטופר מהשניה שהתחלת להתחמם או להיכנס למכון, זה שטותי.
טוב, אחרי חצי שעה של חיפושים בגוגל לא מצאתי מחקר שנערך על גברים בגיל 20-60 באימון כוח והוכיח את זה חד משמעית. בכל מקרה זה לא רלוונטי כי הטענה שלך שגם אם אתה עובר את ה60 דקות והגוף כן מוריד בייצור טסטוסטרון ומתחיל לייצר קורטיזול זה לא משנה ואפשר עדיין להמשיך. אני לא יכול להתווכח איתך על זה כי אני לא יודע את התשובה. אני גם לא יכול להסכים איתך אם אין הוכחה מחקרית שמראה שיעילות אימון של שעה וחצי טובה למתאמן מתחיל בינוני מבחינת סך הקריטריונים כמו אימון של 45-50 דקות.
אני אשאיר את הויכוח הזה למבינים יותר ממני בתקווה ש @Moshe יספק לנו קצת ידע מדעי בנושא.

• פותח/ת השרשור
kosta עדכן/ה את הלוג ״הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה״:

עדכון לוג: 02/03/15 דדליפט מוצלח

חימום לדדליפט 60*5 80*5 100*5 125*5 בחזרה האחרונה היה קשה אבל הצלחתי fucking PR
חתירה במוט 3*5*87.5
חתירה במכונה 2*10*85 8*90
פולי עליון 3*6*75
קרוז עם מוט קצר לא w ,כל צד 15 3*8
פטישים 16 כל דאמבל 3*8
רגליים לא היה זמן בגלל לחצ''ב
בסה''כ אימון כיפי עם המון rage
מצאתי את השירים הנכונים

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אתה מסוגל אחרי דדליפט לעשות חתירות שתיהיה בריא.. הזוקפים שלי נגמרים

אתה עושה דד ליפט בסגנון SS? כשאתה עושה רק סט אחד כבד וכל השאר סטים של חימום אתה לא אמור להתעייף כל כך עד למצב שאתה לא יכול לעשות חתירות אלה אם הסט עבודה שלך הוא 180 קילו או יותר. לפחות זה מהנסיון שלי. אני עכשיו עובד בסט עבודה עם 160 קילו ואני לא מרגיש יותר מדי עייף אחרי כולה סט אחד כזה.

• פותח/ת השרשור
את האמת הטכניקה שלי ב1וחצי חזרה אחרונה היתה קצת גרועה ,תחת מורם למעלה וקצת גב מעוגל אבל אני חי עם זה .
וננסה בי כל כך הרבה אנרגיה אחי ההצלחה של הדדליפט שלא הייתי עייף
אתה עושה דד ליפט בסגנון SS? כשאתה עושה רק סט אחד כבד וכל השאר סטים של חימום אתה לא אמור להתעייף כל כך עד למצב שאתה לא יכול לעשות חתירות אלה אם הסט עבודה שלך הוא 180 קילו או יותר. לפחות זה מהנסיון שלי. אני עכשיו עובד בסט עבודה עם 160 קילו ואני לא מרגיש יותר מדי עייף אחרי כולה סט אחד כזה.
כן אני עושה דדליפט בסגנון ss
והמשקלים שלי לא כאלה גבוהים דדליפט 125 חתירה 87.5 במוט ו85-90

את האמת הטכניקה שלי ב1וחצי חזרה אחרונה היתה קצת גרועה ,תחת מורם למעלה וקצת גב מעוגל אבל אני חי עם זה .
וננסה בי כל כך הרבה אנרגיה אחי ההצלחה של הדדליפט שלא הייתי עייף

כן אני עושה דדליפט בסגנון ss
והמשקלים שלי לא כאלה גבוהים דדליפט 125 חתירה 87.5 במוט ו85-90
ת'אמת דיברתי למורן כי הוא שאל, אני ראיתי את המשקלים שלך ובגללם לא קשה לך בינתיים לעשות חתירות. עוד 40 קילו בדד ליפט ואתה תתחיל להרגיש גמור אחרי סט 😃

• פותח/ת השרשור
ת'אמת דיברתי למורן כי הוא שאל, אני ראיתי את המשקלים שלך ובגללם לא קשה לך בינתיים לעשות חתירות. עוד 40 קילו בדד ליפט ואתה תתחיל להרגיש גמור אחרי סט 😃
אההה עוד פעם יצאתי טונה סעמק .....🙁
גם חשבתי כל אימון לעלות בסוף העדכון משפט מוטיבציה ,מה אתם אומרים ?

מקס הגזמת.. אל תשכח שה 160 שלך שווה ל 110 שלי מבחינת מאמץ.
והפעם הזוקפים שלי ממש נגמרו מהסקוואט

אההה עוד פעם יצאתי טונה סעמק .....🙁
גם חשבתי כל אימון לעלות בסוף העדכון משפט מוטיבציה ,מה אתם אומרים ?
אני אוהב משפטי מוטיבציה 😃
יש לי אחד בחתימה גם!

מקס הגזמת.. אל תשכח שה 160 שלך שווה ל 110 שלי מבחינת מאמץ.
והפעם הזוקפים שלי ממש נגמרו מהסקוואט
לא רק מאמץ משחק פה פקטור אלה גם המקום שבו אתה עומד בו מבחינת היכולת שלך להעלות במשקלים. יש לך בנץ' גבוה (אם אני זוכר 90) וזה אומר שפרופורציונלית לזה הדד ליפט שלך יכול בקלות להגיע ל140-160, בתור מתאמן מתחיל בתרגיל הספציפי הזה גם אם אתה מרגיש מאמץ זה לא אמור להיות מאמץ שירצח אותך. תאמין לי כשהייתי עובד במשקלי שיא בדד ליפט (חמישיות עם 190-195) הייתי יושב על הרצפה ומתנשף 5 דקות אחרי סט. אני בטוח שאתה לא מגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
kosta עדכן/ה את הלוג ״הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה״:

עדכון לוג: 04/03/15 כוסיות נותנות כוח !!!! ולא אשכח שזה יום עצימות

בנץ' 100*3.5 הייתי יכול לסיים ואז הוא עזר דאאםםםםםם
בנץ' בילדרים 1*8*80 2*5*80 משום מה ממש לא הלך לי
בנץ' חיובי 2*6*60 ואז היא נכנסה 1*8*60
פרפר במכונה 2*10*60 12*60
פרס בדאמבלים 3*5 23 כל דאמבל
הרחקה מלפנים 3*10 11.5 כל דאמבל
משיכה למעלה 3*8*78
פשיטת מרפקים 3*10*60 בחבל
3*6*70 במוט
ממש אחלה אימון
שבוע הבא לא יצא לי להתאמן וכנראה שגם אתחיל חיטוב או מיני חיטובון לפני ה-חיטוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מוניטין על השלשה של ה 100!

ובכללי הנפח שלך ממש כבוד לחזה, אתה עושה בנצ' עליון אחרי הבנצ' הרגיל וזה סתם עומס מיותר לדעתי.
בלי זה, מאמין שהיית מצליח את החמישיה של ה 100 😃

אבל כבוד!

• פותח/ת השרשור
מוניטין על השלשה של ה 100!

ובכללי הנפח שלך ממש כבוד לחזה, אתה עושה בנצ' עליון אחרי הבנצ' הרגיל וזה סתם עומס מיותר לדעתי.
בלי זה, מאמין שהיית מצליח את החמישיה של ה 100 😃

אבל כבוד!
אההההה מה לעשות אחד אומר לי לעלות נפח השני להוריד .
לא מרגיש שמפריע לי הנפח שהוספתי
מלא גיינז ממשלוחי מנות שהביאו

אההההה מה לעשות אחד אומר לי לעלות נפח השני להוריד .
לא מרגיש שמפריע לי הנפח שהוספתי
מלא גיינז ממשלוחי מנות שהביאו
תוריד נפח בלאט!
(במבטא רוסי כבד)

נ.ב

אם חלפון אמר לך להוסיף נפח ובזה התכוון לבנצ' בשיפוע חיובי מיד לאחר בנצ' רגיל,
אני מביא לו באן. 🤡

@Majin Buu

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית