ייעוץ חוסר שליטה עצמית

• פותח/ת השרשור to11
  • פורסם בתאריך

to11

משתמש מתחיל
125
16
נק' מוניטין:
39
125
16
תמיד הייתי ילד שמן אני מאמין שבשיא הייתי 30+ א.ש בגיל 15 הייתי פחות או יותר 20 א.ש והתחלתי לקחת את עצמי בידיים ירדתי מ79 ל70 והייתי 12-13 א.ש ורציתי להמשיך ל10 אבל הייתה לי התפרצות רצינית שבעקבותה הפסקתי עם התפריט ופשוט אכלתי כמו חזיר במשך שלושה שבועות עד שהגעתי ל80 קילו ואז חזרתי לתפריט וחיטבתי ל73 ושוב באו שלושה ימי שיגעון שעליתי בהם ל79 אני כבר ממש מתקשה לעמוד בתפריט ולא יודע מה לעשות כי כל פעם ההתקפים האלה חוזרים וחבל לי על כל המאמץ שלי שהולך לפח.. מה אתם מציעים לי לעשות? מה אתם אומרים על תזונת פליאו?

10389983_4989463709854_4333964463567514179_n.jpg

10888349_4989463069838_3079787536970975161_n.jpg

• פותח/ת השרשור
זה היה בציניות... אני מאמין שאני בסוף אצליח לנצח את עצמי אבל הגוף שלי אשכרה נלחם נגדי עד שהוא חוזר לאותה נקודה.

זה היה בציניות... אני מאמין שאני בסוף אצליח לנצח את עצמי אבל הגוף שלי אשכרה נלחם נגדי עד שהוא חוזר לאותה נקודה.
זה גם קורה לי
תשמע,תנסה ככה תקנה לך לבית נוטלה בכוונה לא כדי לאכול אותה ותחזיק את עצמך כל יום ותגיד אני לא אוכל את זה.
ככה אתה תלמד להתשלט על כוח הרצון אני יודע שזה קשה גם לי זה קשה מאוד

תקנה שקית סטיביה, דחוף לפה כל פעם שבא לך מתוק.. תראה אחרי זה אם בא לך להתקרב למתוק

חחחחחח איזה רעיון יאללה אני ישתמש בו תותח אתה אחי לא חשבתי על זה.
האמת שלא אני חשבתי על זה.. איזה אחד מפורום אחר אמר לי את זה.. אני עדיין חושב מאיפה לקנות שקית סטיביה כדי לעשות את זה

האמת שלא אני חשבתי על זה.. איזה אחד מפורום אחר אמר לי את זה.. אני עדיין חושב מאיפה לקנות שקית סטיביה כדי לעשות את זה
שופרסל...
יש חבילות של 100 שקיות בכל קופסא
ועכשיו ניסיתי באמת שאין חשק למתוק עכשיו או לצי'ט..
זה מתוק ומגעיל ונותן תחושה לא טובה אבל זה עוזר אז אפשר להשתמש בזה ככלי

שופרסל...
יש חבילות של 100 שקיות בכל קופסא
ועכשיו ניסיתי באמת שאין חשק למתוק עכשיו או לצי'ט..
זה מתוק ומגעיל ונותן תחושה לא טובה אבל זה עוזר אז אפשר להשתמש בזה ככלי
כמה זה עולה בערך?

אחשלי אותו מצב כל מי שעובר חיטוב ובכלל תפריטים דלי פחמימה....

הצעות שלי:
  • ארטיק לייט של פלדמן - 33 קלוריות ליחידה - אתה יכול לפרק איזה 4 בכיף יעבור חשק למתוק אחכ סמוך
  • פפסי מקס עם קרח ופלח לימון וקש
  • כרוב (קח כרוב ופשוט פרק עד שבא לך להקיא) אין לו משמעות קלוריות - אתה גם יכול לכבוש אותו (ביתי עם מים ומלח)
  • סלרי
  • תה עם סטיביה (אני חי על זה פשוט ערימות של קנקנים) - לא תה עם קפאין כדי שלא יהיה לך עומס עם הPRE WORKOUT
  • JOY שוקולד 0%
  • אצות נורי נקי - נשמע מזעזע, אבל אם אתה אוהב סושי לפחות כמוני אז זה אחלה ומעביר את הרעב והכמיהה לסוכר
  • אטריות שיטאקי - לא מת עליהן, עם קינמון וסטיביה חמם במיקרו שיהיה חם חם
  • וואלה מלפפון חמוץ עד המוות מעביר כל רצון לאכול
אם אני אזכר בעוד אשרשר פה

הרבה פעמים פשוט דפוק את הראש בקיר/ צחצח שינייים יעביר לך חשק למתוק

אהלן. אני חושב שאני יכול לעזור לך בזה. בתקופת השחרור מהצבא שקלתי באזור ה110 קילו והייתי על מעל 30 אחוז שומן. ב-3 חודשים הורדתי 30 קילו (התחלתי באוגוסט) ובאזור נובמבר-דצמבר הייתי כבר באזור ה80 אפילו קצת פחות. זה לא היה בריא בכלל ואיבדתי מלא מסה שעכשיו אני עובד קשה כדי להחזיר אבל גם לי היו הרבה בעיות של שליטה עצמית ואני אספר לך איך אני פתרתי אותן:
1) קודם כל זה מגיע מהראש. כשאתה שמן אתה צריך לשהדבר שאתה הכי רוצה בעולם ברגע זה הוא לרדת במשקל. מה שעזר לי זה הרצון להוכיח לאנשים שאני יכול. לאנשים שלא האמינו שאני מסוגל בכלל להוריד קילו. כשיצאתי מהצבא הדבר שהכי רציתי בעולם זה להיות עם בטן שטוחה, לא להיות שמן, שבנות יסתכלו עליי בכלל ושאני לא יהיה כרית מהלכת. רציתי את זה ממש ממש וזה נתן לי מוטיבציה. כמו שאמרתי גם כשאנשים שלא האמינו בך רואים את התוצאות שלך ומתפלאים זאת הרגשה נהדרת.
2) הFAIL SAFE שעזר לי לא להשבר באמצע זה אימונים אירוביים. אני מרגיש חרא אם אני משקיע, עושה ריצות (אני שונא ריצות) ולא רואה תוצאות. קרה לי כמה פעמים שנשברתי כשלא עשיתי אירובי אבל כל יום שעשיתי אירובי פשוט לא יכולתי לגעת במתוק. אמרתי לעצמי "מה הטעם בריצה המזדיינת שעשיתי אם אני אוכל מתוק עכשיו אני סתם אדכה את עצמי".
3) לקבוע מטרות לכל שבוע. לדוגמא, היום אתה שוקל 83 קילו? עוד שבוע מהיום אתה תשקול 81! ולא משנה מה!! אתה פאקינג תשקול 81!!!! להחזיק מעמד שבוע אתה יכול? אחרי שתחזיק מעמד ותגיע לתוצאה אתה תראה מוטיבציה. תדאג לא להשקל באמצע שבוע כי זה יהרוס אותה. תישקל בדיוק אחרי שבוע.
4) צ'יטים עם כמות קלוריות נמוכה עוזרים מאוד בתקופה הזאת. התחלתי לאכול בחיטוב שלי מרקים (במרקים על בסיס עוף אין הרבה קלוריות), ירקות אפויים (אפונה, תירס, שעועית, טרד) וזה יוצא ממש טעים ברוטב עגבניות ואם אתה מוסיף קרקר דל קלוריות מהצד. אתה אוכל ארוחה דיי גדולה שיש בה כולה 150 קלוריות אבל פותרת לך את כל הרעב.
5) תוסף חלבון בטעם קרם עוגיות/דאבל ריץ' שוקולד מביא לך משהו מתוק כל יום בתור חלבון זמין שאתה צריך כדי לשמר את המסה שלך בכל מקרה.
6) המילה שלך שווה משהו? בוא תבדוק! כשאני עליתי על המשקל וראיתי 110 קילו נתתי לעצמי מילה. שום דבר מתוק לא יכנס לפה שלי עד שאני לא יראה 80 עגול. ואני עמדתי במילה שלי (לא מחשיב את האבקת חלבון). שום בפלה/שוקולד/ממתק כלשהו או אפילו פיצה/צ'יפס/המבורגר לא נכנסו לפה שלי במשך פאקינג 3 חודשים. הייתה רק שבירת שגרה אחת שעשיתי ביום הולדת וגם אז אכלתי שווארמה בלאפה פעם אחת ולא לקחתי שום דבר מתוק.
אם המילה שלך לא שווה כלום אז איזה מין גבר אתה? אם אתה גבר אתה אמור להיות מסוגל לעמוד מאחורי המילים שלך. זה אומר גם שאם אתה עכשיו אומר למישהו "אם אתה עוד פעם פותח עליי פה אני מזיין אותך מכות" והוא פותח עליך פה אתה לא צריך לחשוב פעמיים. לא מכבדים גברים שלא עומדים מאחורי המילים שלהם.

אלה היו כמה מילות חוכמה ממני מקווה שתוכל ליישם אותך בחיטוב שלך וזה יחזיק אותך מלהשבר ותצליח לשלוט בעצמך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן. אני חושב שאני יכול לעזור לך בזה. בתקופת השחרור מהצבא שקלתי באזור ה110 קילו והייתי על מעל 30 אחוז שומן. ב-3 חודשים הורדתי 30 קילו (התחלתי באוגוסט) ובאזור נובמבר-דצמבר הייתי כבר באזור ה80 אפילו קצת פחות. זה לא היה בריא בכלל ואיבדתי מלא מסה שעכשיו אני עובד קשה כדי להחזיר אבל גם לי היו הרבה בעיות של שליטה עצמית ואני אספר לך איך אני פתרתי אותן:
1) קודם כל זה מגיע מהראש. כשאתה שמן אתה צריך לשהדבר שאתה הכי רוצה בעולם ברגע זה הוא לרדת במשקל. מה שעזר לי זה הרצון להוכיח לאנשים שאני יכול. לאנשים שלא האמינו שאני מסוגל בכלל להוריד קילו. כשיצאתי מהצבא הדבר שהכי רציתי בעולם זה להיות עם בטן שטוחה, לא להיות שמן, שבנות יסתכלו עליי בכלל ושאני לא יהיה כרית מהלכת. רציתי את זה ממש ממש וזה נתן לי מוטיבציה. כמו שאמרתי גם כשאנשים שלא האמינו בך רואים את התוצאות שלך ומתפלאים זאת הרגשה נהדרת.
2) הFAIL SAFE שעזר לי לא להשבר באמצע זה אימונים אירוביים. אני מרגיש חרא אם אני משקיע, עושה ריצות (אני שונא ריצות) ולא רואה תוצאות. קרה לי כמה פעמים שנשברתי כשלא עשיתי אירובי אבל כל יום שעשיתי אירובי פשוט לא יכולתי לגעת במתוק. אמרתי לעצמי "מה הטעם בריצה המזדיינת שעשיתי אם אני אוכל מתוק עכשיו אני סתם אדכה את עצמי".
3) לקבוע מטרות לכל שבוע. לדוגמא, היום אתה שוקל 83 קילו? עוד שבוע מהיום אתה תשקול 81! ולא משנה מה!! אתה פאקינג תשקול 81!!!! להחזיק מעמד שבוע אתה יכול? אחרי שתחזיק מעמד ותגיע לתוצאה אתה תראה מוטיבציה. תדאג לא להשקל באמצע שבוע כי זה יהרוס אותה. תישקל בדיוק אחרי שבוע.
4) צ'יטים עם כמות קלוריות נמוכה עוזרים מאוד בתקופה הזאת. התחלתי לאכול בחיטוב שלי מרקים (במרקים על בסיס עוף אין הרבה קלוריות), ירקות אפויים (אפונה, תירס, שעועית, טרד) וזה יוצא ממש טעים ברוטב עגבניות ואם אתה מוסיף קרקר דל קלוריות מהצד. אתה אוכל ארוחה דיי גדולה שיש בה כולה 150 קלוריות אבל פותרת לך את כל הרעב.
5) תוסף חלבון בטעם קרם עוגיות/דאבל ריץ' שוקולד מביא לך משהו מתוק כל יום בתור חלבון זמין שאתה צריך כדי לשמר את המסה שלך בכל מקרה.
6) המילה שלך שווה משהו? בוא תבדוק! כשאני עליתי על המשקל וראיתי 110 קילו נתתי לעצמי מילה. שום דבר מתוק לא יכנס לפה שלי עד שאני לא יראה 80 עגול. ואני עמדתי במילה שלי (לא מחשיב את האבקת חלבון). שום בפלה/שוקולד/ממתק כלשהו או אפילו פיצה/צ'יפס/המבורגר לא נכנסו לפה שלי במשך פאקינג 3 חודשים. הייתה רק שבירת שגרה אחת שעשיתי ביום הולדת וגם אז אכלתי שווארמה בלאפה פעם אחת ולא לקחתי שום דבר מתוק.
אם המילה שלך לא שווה כלום אז איזה מין גבר אתה? אם אתה גבר אתה אמור להיות מסוגל לעמוד מאחורי המילים שלך. זה אומר גם שאם אתה עכשיו אומר למישהו "אם אתה עוד פעם פותח עליי פה אני מזיין אותך מכות" והוא פותח עליך פה אתה לא צריך לחשוב פעמיים. לא מכבדים גברים שלא עומדים מאחורי המילים שלהם.

אלה היו כמה מילות חוכמה ממני מקווה שתוכל ליישם אותך בחיטוב שלך וזה יחזיק אותך מלהשבר ותצליח לשלוט בעצמך.
בהצלחה
תקשיב הכנסת בי מוטיבציה מטורפת. מילה שלי שאני מסיים את החיטוב הזה כמו שצריך בלי להישבר יותר. צפה לתמונות!

תקשיב הכנסת בי מוטיבציה מטורפת. מילה שלי שאני מסיים את החיטוב הזה כמו שצריך בלי להישבר יותר. צפה לתמונות!
אני רוצה עדכונים שוטפים ואני רוצה לראות את ההתקדמות שלך משבוע לשבוע! אתה הגעת להחלטה שאתה רוצה את זה ואין סיכוי שאתה הולך להישבר לי! חסר לך אם אני אראה אפילו סממן של חולשה מהיום אתה החייל של עצמך ואתה הולך להגיד לעצמך שעד שאתה לא מגיע לתוצאות שאתה רוצה אתה לא מתפתה לשום דבר הבנת אותי?
יאללה לך על זה גבר אל תשכח להיות חזק ולהאמין בעצמך

זה טבעי תאי השומן שלך מרוקנים וזה משדר לגוף להיות רעב יתר על המידה כדי לאכלס אותם מחדש..

זה קורה המון לכאלה שיורדים מעבר ל"סט פוינט" שלהם וזה קרה גם לי שהייתי על 10% בערך

בעיקרון אתה חייב להיות חזק ולשלוט בעצמך ואם תשמור על האחוז שומן לאורך זמן יש כאלה שמאמינים שהסט פוינט ירד, אני אישית פחות מאמין בזה..

בכל מקרה לבנות מסת שריר זה הפתרון האולטימטיבי ככה תוכל לשנות את יחס השומן/שריר של הגוף ואתה גם בן 16 זה בדיוק הזמן לעשות שינוי, כל הכבוד על המוטיבציה אבל קודם תבין את הדרך כי ללכת ראש בקיר עם דיאטות נגד הגוף שלך זה לא בהכרח יצליח..

אני אתן לך מהניסיון חיים שלי, כל דבר שאתה עושה 21 ימים רצוף, אתה מתרגל אליו.
תעשה לעצמך את הקניות לבית או שתדאג שההורים לא יקנו את ה"שטויות"
תכתוב לעצמך תפריט ואף פעם אל תחרוג ממנו, תמשיך ככה אתה תראה לאט לאט איך יירד לך החשק לאכול מתוק, במיוחד כשתתחיל לראות תוצאות.
אל תשכח, חיים פעם אחת, אתה לא רוצה לחיות אורח חיים של שמן.

אני מצטער לומר שמהניסיון שלי, קיצוניות לה לא דבר מועיל.
מה כן מועיל? לבנות לך תפריט שתעמוד בו לאורך זמן ולא תרגיש כל 5 דקות רצון לפרק את המקרר.
להבין שלא כל שבוע תרד 2 ק"ג ולא לתת לזה לשבור אותך.
להבין שמותר לך לחטוא פעם בזמן מסוים (נניח שבוע) ואפילו לתכנן את זה כדי שתהיה בשליטה - נניח להגביל את ההתקף ליום.
להבין ששמן זה בראש וזה תמיד ילווה אותך ותמיד תצטרך להתמודד עם זה.

ככל שתקצין את התפריט שלך אתה תקצין את הנפילות שלך, תשמור על איזון בשניהם ויהיה לך יותר קל להתמיד.

לגבי תפריט מה אתה אוהב לאכול ומה לא ומה נקודות החולשה שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית