עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה. תמשיכו לצחוק, ויום אחד מיליארד אנשים בגובה בדיוק לנגוח לכם בביצים יציפו אתכם 😡
מיותר אתה מתכוון לאבץ או לשניהם?אני לוקח 400 מ"ג גם + 35 מ"ג אבץ (עד שייגמר ולא מזמין יותר.. נראה לי סתם מיותר)
בהתחלה שהתחלתי לקחת כן הייתי מרגיש בהבדל.מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?
לא שמתי לב לתגובה מצטער..מיותר אתה מתכוון לאבץ או לשניהם?
מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?
השיפור בהתאוששות ובכאבים שמרגישים בשרירים הוא ודאי ומורגש. דווקא אתה אמור להרגיש את זה יופי, עם הדדליפטים המטורפים שלך 😛מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?
לי עוזר מאוד בשינה והתאוששותבהתחלה שהתחלתי לקחת כן הייתי מרגיש בהבדל.
היום לא מרגיש שום הבדל מלבד שינה טובה יותר.
אומרים לקחת לפני השינה.
כי 25 מ"ג זה דיי קצת לדעתי,הסתכלתי הרגע על המולטי של האתר הגדול מחו''ל שאסור לדבר עליו,למולטי הזה לדוגמא יש 25 מ.ג אבץ למנה. למה לקחת אבץ בנפרד אם יש במולטי את אותה כמות של אבץ ?
עכשיו גם הסתכלתי וראיתי שיש מגנזיום וסידן במולטי ויטמין. מה הרעיון של זה,זה לא מבטל אחד את השני ?כי 25 מ"ג זה דיי קצת לדעתי,
נכון שאתה מכניס כנראה עוד מאוכל,אבל אני בעד נטילה יומית של אבץ כי אני פשוט לא רואה את זה נפרד ממגנזיום(ולמגנזיום,לא תגיע כנראה מאוכל).
לא התעסקתי בזה כל כך.עכשיו גם הסתכלתי וראיתי שיש מגנזיום וסידן במולטי ויטמין. מה הרעיון של זה,זה לא מבטל אחד את השני ?
אסור לקחת את המולטי ומגנזיום (שהוא בנפרד) באותו זמן נכון ? נגיד המולטי בבוקר והמגנזיום בלילה
-שיפור משמעותי בשינהמיותר אתה מתכוון לאבץ או לשניהם?
מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?
שמתי לב שעוד לא התייחסו אל זה.שמתי לב שבמולטי יש רק 7.2 מגנזיום, מה ההיגיון לשים כל כך מעט?
למה עודף ערמונית יוביל לעודף במגנזיום?רוב המחקרים שראיתי בנושא של מגנזיום התבססו על 10מ"ג לכל קילו, אבל באותה מידה עלה המשקל של הערמונית וזה יכול להוביל לעודף במגנזיום, 350-400 אמורים להספיק בהחלט
למה עודף ערמונית יוביל לעודף במגנזיום?רוב המחקרים שראיתי בנושא של מגנזיום התבססו על 10מ"ג לכל קילו, אבל באותה מידה עלה המשקל של הערמונית וזה יכול להוביל לעודף במגנזיום, 350-400 אמורים להספיק בהחלט
אני חושב שזה שלב מוקדם של hypermagnesmiaלמה עודף ערמונית יוביל לעודף במגנזיום?
הרעלת מגנזיום תתרחש כשהכליות לא פועלות טוב ולא מנקות את עודף המגנזיום דרך השתן.אני חושב שזה שלב מוקדם של hypermagnesmia
הכוונה שזה תסמין, לא גוררהרעלת מגנזיום תתרחש כשהכליות לא פועלות טוב ולא מנקות את עודף המגנזיום דרך השתן.
לפי מה שקראתי לאחרונה