הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבץ ומגנזיום כמה צריך?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

עד כה לקחתי מולטי ויטמין +אבץ+מגנזיום...
מוטלי ויטמין כדור
אבץ 30 מ"ג
מגנזיום 400 מ"ג

ראיתי שבמולטי שלי יש אבץ 15, האם זה מספיק? או שחייב לתסף גם באבץ לחוד ?
ושמתי לב שבמולטי יש רק 7.2 מגנזיום, מה ההיגיון לשים כל כך מעט?

אין בעיה. תמשיכו לצחוק, ויום אחד מיליארד אנשים בגובה בדיוק לנגוח לכם בביצים יציפו אתכם 😡

אין בעיה. תמשיכו לצחוק, ויום אחד מיליארד אנשים בגובה בדיוק לנגוח לכם בביצים יציפו אתכם 😡
1420006660054.gif

אני לוקח 400 מ"ג גם + 35 מ"ג אבץ (עד שייגמר ולא מזמין יותר.. נראה לי סתם מיותר)
מיותר אתה מתכוון לאבץ או לשניהם?
מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?

מישהו מכם מרגיש משהו מתיסוף של מגנזיום, שינוי כלשהו לעומת לפני זה? אני התחלתי לא מזמן לקחת 400 מ"ג ביום ואין איזה שינוי בתחושה או משהו... אגב לוקחים בערב נכון?
בהתחלה שהתחלתי לקחת כן הייתי מרגיש בהבדל.
היום לא מרגיש שום הבדל מלבד שינה טובה יותר.
אומרים לקחת לפני השינה.

לא שמתי לב לתגובה מצטער..
התכוונתי לאבץ.

מגנזיום אני יכול להעיד שאני מתאושש הרבה יותר טוב בין האימונים ביחס לתקופות שלא לקחתי בחיים

השיפור בהתאוששות ובכאבים שמרגישים בשרירים הוא ודאי ומורגש. דווקא אתה אמור להרגיש את זה יופי, עם הדדליפטים המטורפים שלך 😛

הסתכלתי הרגע על המולטי של האתר הגדול מחו''ל שאסור לדבר עליו,למולטי הזה לדוגמא יש 25 מ.ג אבץ למנה. למה לקחת אבץ בנפרד אם יש במולטי את אותה כמות של אבץ ?

הסתכלתי הרגע על המולטי של האתר הגדול מחו''ל שאסור לדבר עליו,למולטי הזה לדוגמא יש 25 מ.ג אבץ למנה. למה לקחת אבץ בנפרד אם יש במולטי את אותה כמות של אבץ ?
כי 25 מ"ג זה דיי קצת לדעתי,
נכון שאתה מכניס כנראה עוד מאוכל,אבל אני בעד נטילה יומית של אבץ כי אני פשוט לא רואה את זה נפרד ממגנזיום(ולמגנזיום,לא תגיע כנראה מאוכל).

כי 25 מ"ג זה דיי קצת לדעתי,
נכון שאתה מכניס כנראה עוד מאוכל,אבל אני בעד נטילה יומית של אבץ כי אני פשוט לא רואה את זה נפרד ממגנזיום(ולמגנזיום,לא תגיע כנראה מאוכל).
עכשיו גם הסתכלתי וראיתי שיש מגנזיום וסידן במולטי ויטמין. מה הרעיון של זה,זה לא מבטל אחד את השני ?
אסור לקחת את המולטי ומגנזיום (שהוא בנפרד) באותו זמן נכון ? נגיד המולטי בבוקר והמגנזיום בלילה

עכשיו גם הסתכלתי וראיתי שיש מגנזיום וסידן במולטי ויטמין. מה הרעיון של זה,זה לא מבטל אחד את השני ?
אסור לקחת את המולטי ומגנזיום (שהוא בנפרד) באותו זמן נכון ? נגיד המולטי בבוקר והמגנזיום בלילה
לא התעסקתי בזה כל כך.
אני פשוט מהרגל לוקח מולטי בבוקר - כי יש שם הרבה דברים שמעירים אותי.
ומגנזיום-אבץ -ויטמין די בלילה כי אני ישן עמוק יותר אחרי נטילתם.

-שיפור משמעותי בשינה
-עלייה בחשק המיני
-התאוששות ורצון עז להתאמן

שמתי לב שבמולטי יש רק 7.2 מגנזיום, מה ההיגיון לשים כל כך מעט?
שמתי לב שעוד לא התייחסו אל זה.
המינון של מגנזיום במולטי ויטמין נמוך מאחר והוא מתחרה עם סידן על הספיגה, כך שמינון גבוה של מגנזיום עם סידן יוביל לזה שהסידן יפריע לספיגה של המגנזיום.

רוב המחקרים שראיתי בנושא של מגנזיום התבססו על 10מ"ג לכל קילו, אבל באותה מידה עלה המשקל של הערמונית וזה יכול להוביל לעודף במגנזיום, 350-400 אמורים להספיק בהחלט

רוב המחקרים שראיתי בנושא של מגנזיום התבססו על 10מ"ג לכל קילו, אבל באותה מידה עלה המשקל של הערמונית וזה יכול להוביל לעודף במגנזיום, 350-400 אמורים להספיק בהחלט
למה עודף ערמונית יוביל לעודף במגנזיום?

למה עודף ערמונית יוביל לעודף במגנזיום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית