עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@coldfireלמה לא קומוניזם סך הכל ?
למה לא קומוניזם סך הכל ?
שיויון כפי שצריך.סה"כ זה סבבה אם אתה אוהב מצב שבו כולם עניים, פרט לממשלה כמובן.
כן, לא חשבתי אחרת.ל-י"א שלי.
לא לשלך.
תלמד משהו, אין דעה מטומטמת, יש מטומטם שלא מוכן להקשיב.זה לא עניין של התנהגות, גם אם יש לך חכמת חיים של מתושלח אתה עדיין ילד, ואף אחד לא אומר לך לא להביע דעה כי אתה ילד, אמרו לך לא להביע דעה כי הדעה שלך די מטומטמת.
אתה יכול להמשיך להביע את הדעה שלך כמה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא חייב להקשיב.
אם כולנו נהיה בשקט אנחנו נשמע שיר עצוב מתנגן לו על הכינור הקטן בעולם.
🤬
ידוע לי, אבל כמו כולם גם אני אעבור את זה.שבת אחת גשומה בשטח בטירונות ואתה תצחק על מה שכתבת פה
תלמד משהו, אין דעה מטומטמת, יש מטומטם שלא מוכן להקשיב.
בסדר מה שתגיד, לפחות יש לי דעה.הדעה שלך היא הוכחה מצוינת לכך שקיימות דעות מטומטמות.
אל תיעלב, אבל דעה של חוסר ידע....בסדר מה שתגיד, לפחות יש לי דעה.
דעתך בלבד.אל תיעלב, אבל דעה של חוסר ידע....
דעתך בלבד.
לא נעלב.
זה מזכיר לי שבגלל כל הנושא של אזרחות וכל זה תלו אצלנו בכל כיתה בשכבה שלט:
״אינני מסכים עם מילה מדבריך, אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך לומר אותם״.
לא יקרה כלום אם הפורום יאמץ את זה במקום לקרוא לי ילד פאשיסט.
נ.ב. המשפט הזה לא תקף לגבי חנין זועבי ודומיה, הם סתם מפגרים.
נ.ב. המשפט הזה לא תקף לגבי חנין זועבי ודומיה, הם סתם מפגרים.
כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.קוראים לך פשיסט כי זה מה שאתה לפי הדעות שאתה מביע פה.
אם יש לך בעיה כל כך גדולה עם פשיזם אז תשקול שוב אם מה שאמרת נראה לך הגיוני.
וואו הצחוקים. 👎רגע, אז למפגרים אין זכות לומר את דעתם? נראה שיש לנו זוכה.
כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.קוראים לך פשיסט כי זה מה שאתה לפי הדעות שאתה מביע פה.
אם יש לך בעיה כל כך גדולה עם פשיזם אז תשקול שוב אם מה שאמרת נראה לך הגיוני.
וואו הצחוקים. 👎רגע, אז למפגרים אין זכות לומר את דעתם? נראה שיש לנו זוכה.
כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.
אמרתי כבר, זאת הדעה שלי והיא לא תשתנה, אולי בעתיד אחרי הצבא אני יהיה אדם שונה לגמרי, ואולי רק טיפה, שוב, צדיק באמונתו יחיה.
וואו הצחוקים. 👎
כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.
אמרתי כבר, זאת הדעה שלי והיא לא תשתנה, אולי בעתיד אחרי הצבא אני יהיה אדם שונה לגמרי, ואולי רק טיפה, שוב, צדיק באמונתו יחיה.
וואו הצחוקים. 👎