הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

עימות 2015 בערוץ 22

באמת שזהבה גלאון זה הבנאדם הכי מיותר שם

רק היה חסר להביא את טיבי או זועבי בשביל להשלים את החפלה.

ל-י"א שלי.
לא לשלך.
כן, לא חשבתי אחרת.
זה לא עניין של התנהגות, גם אם יש לך חכמת חיים של מתושלח אתה עדיין ילד, ואף אחד לא אומר לך לא להביע דעה כי אתה ילד, אמרו לך לא להביע דעה כי הדעה שלך די מטומטמת.
אתה יכול להמשיך להביע את הדעה שלך כמה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא חייב להקשיב.

אם כולנו נהיה בשקט אנחנו נשמע שיר עצוב מתנגן לו על הכינור הקטן בעולם.
תלמד משהו, אין דעה מטומטמת, יש מטומטם שלא מוכן להקשיב.
tiniest_violin.gif
🤬
שבת אחת גשומה בשטח בטירונות ואתה תצחק על מה שכתבת פה
ידוע לי, אבל כמו כולם גם אני אעבור את זה.

אל תיעלב, אבל דעה של חוסר ידע....
דעתך בלבד.
לא נעלב.
זה מזכיר לי שבגלל כל הנושא של אזרחות וכל זה תלו אצלנו בכל כיתה בשכבה שלט:
״אינני מסכים עם מילה מדבריך, אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך לומר אותם״.
לא יקרה כלום אם הפורום יאמץ את זה במקום לקרוא לי ילד פאשיסט.
נ.ב. המשפט הזה לא תקף לגבי חנין זועבי ודומיה, הם סתם מפגרים.

דעתך בלבד.
לא נעלב.
זה מזכיר לי שבגלל כל הנושא של אזרחות וכל זה תלו אצלנו בכל כיתה בשכבה שלט:
״אינני מסכים עם מילה מדבריך, אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך לומר אותם״.
לא יקרה כלום אם הפורום יאמץ את זה במקום לקרוא לי ילד פאשיסט.
נ.ב. המשפט הזה לא תקף לגבי חנין זועבי ודומיה, הם סתם מפגרים.

קוראים לך פשיסט כי זה מה שאתה לפי הדעות שאתה מביע פה.
אם יש לך בעיה כל כך גדולה עם פשיזם אז תשקול שוב אם מה שאמרת נראה לך הגיוני.

כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.
אמרתי כבר, זאת הדעה שלי והיא לא תשתנה, אולי בעתיד אחרי הצבא אני יהיה אדם שונה לגמרי, ואולי רק טיפה, שוב, צדיק באמונתו יחיה.
רגע, אז למפגרים אין זכות לומר את דעתם? נראה שיש לנו זוכה.
וואו הצחוקים. 👎
כי מבחינתם כל מי שאומר עונש מוות או עונש גירוש מהארץ הוא פאשיסט, וככה זה עם כל המדינה הזאת, בעוד שבמדינות אחרות נותנים עונש מוות על פשעים הרבה פחות חמורים.
אמרתי כבר, זאת הדעה שלי והיא לא תשתנה, אולי בעתיד אחרי הצבא אני יהיה אדם שונה לגמרי, ואולי רק טיפה, שוב, צדיק באמונתו יחיה.
רגע, אז למפגרים אין זכות לומר את דעתם? נראה שיש לנו זוכה.
וואו הצחוקים. 👎

באיזו מדינה נותנים עונש מוות על התבטאות נגד המדינה?

וואו הצחוקים. 👎

וואו הצחוקים. 👎

עונש מוות בגלל חרבון על דגל?
בקושי יש חוק נגד הדבר הזה, אתה רוצה עונש מוות?

עזוב שנייה עונש מוות או חרבון על דגל.
אני לא מדבר על מעשים ספציפיים אלא על עיקרון, לדוג׳ חנין זועבי, היא מקבלת ביטוח, משלמים לה הון בגלל העיסוק שלה ( וזה אנחנו שמשלמים לה כאזרחים ), יש לה את כל ההטבות שלה, ועדיין היא יוצאת נגד מדינת ישראל, ומקללת את עצם קיומה של מדינת ישראל, וקוראת לחיילים ששמרו לה על התחת ומתו בשביל שהיא לא תקבל משלוח מהחמאס טיל לתוך הבית שלה, והיא עוד קוראת להם רוצחים ?
מדברים על דמוקרטיה ועל חופש הביטוי, זה לא חופש הביטוי, זאת כבר הגזמה והסתה נגד המדינה.
היא כל כך רוצה את הפלסטינים וכו׳ ( שברגע שהם יכנסו לפה הם יצלבו אותה כן? ) אז שתלך לגור אצלם, ותקבל את הביטוח שלהם.
אם הייתה לי את האפשרות להצביע השנה, כנראה הייתי הולך על בנט, כי הסיבה היחידה שלא הייתי מצביע ליברמן הוא כי הוא קיצוני מדי וכי הוא מסוגל להפוך את המדינה הזאת לדיקטטורה.
אבל כן, אני מסכים עם חלק מהדעות שלהם, וכן תומך בכל מה שקשור ל׳ביטוי׳ ״חנין לג׳נין״, כי במדינה הזאת לא מגיע לה לחיות, ויהיו שיגידו שזאת הסתה ופגיעה בזכויות, לא מגיע לה זכויות, היא שללה אותם לעצמה.
ובנוגע לעונש מוות, עזבו עכשיו את הסתומה שחירבנה על דגל ישראל, הגזמתי במה שקשור אליה, מודה תכלס.
אבל בנוגע לעונש מוות למחבלים, לא מגיע להם ?
אני אתן לך דוגמא של הנער שנרצח באוטובוס ע״י מחבל שדקר אותו.
לך תדע איפה הוא היה יכול להיות היום, הוא כנראה היה משרת בצה״ל ( אם לא כבר מסיים את השירות ), ממשיך להתשלב בשוק העבודה, לומד איזה מקצוע, תואר ראשון, תואר שני, מחליט שבא לו להשקיע את כל חייב בזה ועושה דוקטורט ואפילו פרופסורה.
אתה לא חושב שלאדם שגזל חיים מגיע לו שיגזלו לו חיים ?
הרי זה לא בדיוק שהם סובלים בכלא.
הם מקבלים תנאים הרבה יותר טובים ממה שהם מקבלים במקום המוצא שלהם, אם זה אוכל, בריאות והגיינה, ואפילו לימודים.
תהיה בטוח שחלקם נמצאים בכלא סתם כי הם סבלו בבית שלהם ורצו שיפור בתנאי חייהם.
עכשיו נגיד את זה ככה, בן אדם שרוצח סתם, ללא סיבה, בדם קר בן אדם אחר, הוא לא בן אדם, הוא חולה בראש.
ולאנשים כאלה, אין זכות לחיות.

עכשיו לסתומה שחירבנה.
מודה, הגזמתי עם כל מה שקשור לעונש מוות וכו׳, אבל כן, מגיע לה עונש, אחרת עוד אנשים יקבלו לגיטימציה להתנהג באותו אופן וגם אם הם לא יחרבנו על דגל המדינה אז הם יעשו משהו אחר.
ואם אתה נותן עונש אחד שחלק אפילו יגידו שהוא קצת מוגזם, ככה אתה מונע שבעתיד מעשים דומים יקרו, כי הם פשוט יפחדו מהעונש.
ולא, לא ייתכן שאדם לא יקבל עונש חמור על מעשה כזה, כי זה לא פעיל מרצ קטן שאומר שצריך לחזור לגבולות תוכנית החלוקה ולהתחשב גם בערבים, אלא זה בן אדם ( אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל ) שבמעשה הזה אשכרה אומר אני מחרבן על המדינה ועל חוקיה.
וכן, לאנשים כאלה מגיע עונש, אולי לא מוות או גירוש מהארץ, אבל כן, עונש חמור.

מה פתאום הגזמת, צודק לגמרי. צריך להוציא אותה להורג רק כדי שהבאים בתור יחשבו טוב טוב לפני שהם מחליטים איפה לחרבן.

עכשיו כשאתה מנסח את זה ככה...

וואו הסרקזם שלך מטורף.
לקחת קורס סרקזם במקרה ?

לא, לקחתי קורס מזורז בפשיזם למתחילים. שינה את דעתי.

ואם אני מחרבן על דגל העיר תל אביב?
בפעולה הזאת אני בעצם אומר שאני מחרבן על העיר וחוקיה!
צריך להרוג אותי על זה! הרי האנשים בעיריית תל אביב מספקים לי חשמל ומים וככה אני גומל להם?
אני לא בן אדם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית