יש בכלל צורך לפרט?מה אתה מציע, לפסול את חנין זועבי על מה?
ה"פייבוריטים" שאמרה הם שחוטפי הנערים לא טרוריסטים, צה"ל יותר גרוע מדאעש, קוראת לערבים בגדה המערבית לפתוח באינתיפאדה ועוד שלל הערות כאלה אחרות.
אם זה נשמע לך הגיוני כנראה שמקומך בבל"ד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בכלל צורך לפרט?מה אתה מציע, לפסול את חנין זועבי על מה?
כששאלתי על מה התכוונתי לפי איזה חוק אתה רוצה לפסול אותה מלהתמודד, לא לפי איזו מחשבה שלה. אני מקווה בשבילך שאתה מבין שאי אפשר לפסול מישהו לפי הדעות שלויש בכלל צורך לפרט?
ה"פייבוריטים" שאמרה הם שחוטפי הנערים לא טרוריסטים, צה"ל יותר גרוע מדאעש, קוראת לערבים בגדה המערבית לפתוח באינתיפאדה ועוד שלל הערות כאלה אחרות.
אם זה נשמע לך הגיוני כנראה שמקומך בבל"ד
היא עשתה צבא בכלל?שהיא לא שרה את התקווה עחי
אחלה, רק שלא היה כאן דיון פוליטי, אולי משפטי. ואם נלך עם השיטה שלך, מי הגוף שקובע את הדעות המקובלות, שכל חריגה מהן זה עילה לפסילה?חופש הביטוי בעייתי, כי היא תומכת בטרור(היא בעצמה אמרת שערבי הגדה המערבית צריכים לפתוח באינתיפאדה).....אני מתנצל מראש, אבל אני באמת לא מבין את החשיבה המעוותת שלכם, גם אם אתם שמאלנים
בכל אופן, מדיונים פוליטיים לא יצא כלום כי כל אחד עם הדעות שלו ולכן אין טעם להמשיך עם זה. איש באמונתו יחיה.
לא לאלא נראה לי שאתה באמת מבין מה זה חופש הביטוי.
חופש הביטוי ממש לא בעייתי, שתתמוך בטרור ותדבר על זה כמה שבא לה. אני לא חושב שיש מקום לביטויים האלה בכנסת, אבל מפה ועד ללא לתת לה לרוץ בבחירות. מה אנחנו אירן?חופש הביטוי בעייתי, כי היא תומכת בטרור(היא בעצמה אמרת שערבי הגדה המערבית צריכים לפתוח באינתיפאדה).....אני מתנצל מראש, אבל אני באמת לא מבין את החשיבה המעוותת שלכם, גם אם אתם שמאלנים
בכל אופן, מדיונים פוליטיים לא יצא כלום כי כל אחד עם הדעות שלו ולכן אין טעם להמשיך עם זה. איש באמונתו יחיה.
הוספתי "ה" שלא כצורך בחופש הביטוי. תוריד את ה-"ה" ותקרא מחדש.לא לא
אני לא חושב שאתה מבין מה זה חופש הביטוי
היא גם לא פגעה בשמו הטוב של אף אחד
חופש הביטוי ממש לא בעייתי, שתתמוך בטרור ותדבר על זה כמה שבא לה. אני לא חושב שיש מקום לביטויים האלה בכנסת, אבל מפה ועד ללא לתת לה לרוץ בבחירות. מה אנחנו אירן?
אין לך חוק שמגביל התבטאויות של חברי כנסת. אפשר להתווכח אם צריך חוק כזה או לא, אבל נכון להיום אין לך שום אפשרות חוקית לפסול את הריצה שלה. אני לא חושב שצריך בכלל לתת לה כזו תשומת לב.הוספתי "ה" שלא כצורך בחופש הביטוי. תוריד את ה-"ה" ותקרא מחדש.
המינימום זה לאסור עליה לרוץ לבחירות לכנסת
הוספתי "ה" שלא כצורך בחופש הביטוי. תוריד את ה-"ה" ותקרא מחדש.
המינימום זה לאסור עליה לרוץ לבחירות לכנסת
לא לא
אני לא חושב שאתה מבין מה זה חופש הביטוי
היא גם לא פגעה בשמו הטוב של אף אחד
חופש הביטוי ממש לא בעייתי, שתתמוך בטרור ותדבר על זה כמה שבא לה. אני לא חושב שיש מקום לביטויים האלה בכנסת, אבל מפה ועד ללא לתת לה לרוץ בבחירות. מה אנחנו אירן?
תודה, גם אני אוהב אותך.Unfollow Again.
הסתה לאלימות או לטרור (תיקון מס' 66) תשס"ב-2002
144ד2. (א) המפרסם קריאה לעשיית מעשה אלימות או טרור, או דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה אלימות או טרור, תמיכה בו או הזדהות עמו (בסעיףזה – פרסום מסית), ועל פי תוכנו של הפרסום המסית והנסיבות שבהן פורסם, יש אפשרות ממשית שיביא לעשיית מעשה אלימות או טרור, דינו – מאסר חמש שנים.
(ב) בסעיף זה, "מעשה אלימות או טרור" – עבירה הפוגעת בגופו של אדם או המעמידה אדם בסכנת מוות או בסכנת חבלה חמורה.
(ג) פרסום דין וחשבון נכון והוגן על פרסום האסור על פי הוראות סעיפים קטנים (א) ו-(ב), אינו עבירה לפי סעיף זה.
עשו את זה, בג"ץ פסל את ההחלטה..אם היא באמת קראה לאינתיפדה (לא חיפשתי אישור לזה, אני מסתמך על מה שנכתב פה קודם), יש למישהו מושג למה לא מעמידים אותה לדין/ מונעים ממנה לרוץ בבחירות האלה?
למה זה מראה ציטוט שלי? זה לא אני אמרתי את זהעשו את זה, בג"ץ פסל את ההחלטה..
למה זה מראה ציטוט שלי? זה לא אני אמרתי את זה
למי שלא מאמין לזה שהיא מסיתה לאינתיפאדה, שיקליק בגוגל ויקיציטוט של חנין זועבי והכל מהכל שנפלט מהפה שלה יעמוד מול עיניו
היא קוראת לאנשים לפתוח בטרור כנגד אזרחי ישראל, זאת לא הסתה לטרור?לא ראיתי שם הסתה לטרור.
היא קוראת לאנשים לפתוח בטרור כנגד אזרחי ישראל, זאת לא הסתה לטרור?
ממליץ לך על בדיקת ריאה בהקדם.
אני לא חושב שענית על אף אחד מהנקודות שהעלתי.הלכתי הרבה אחורה, ולא הצלחתי להגיע להודעה הגיונית אחת שלך. אז בוא תחסוך לי ותסביר לי מה הוא אמר שמבטא את שטיפת המוח שעשה לו השמאל הקיצוני.
זה:
זה שטויות של השמאל הקיצוני? אז נו, שוב אני מבקש, תסביר לי מה השטויות הקיצוניות פה.
טרום חובה.
עריכה:
ראיתי שענית לשחר על זה. בשבילי זה לפנות בוקר כרגע, אז אני מטושטש קצת.
כן, אתה מחזיק מיליונים בתנאים שנתפסים כבלתי אפשריים - ואם אתה חושב אחרת, אתה מוזמן לבלות סופ"ש אחד בגדה או ברצועה, ונראה איך תדבר. למי בכלל אכפת איך חיים באפריקה או במזרח אסיה? מה אתה רוצה להגיד, שהעולם הוא צבוע? לאאאא, אין מצב. תודה על הגילוי.
ואם אתה חושב שאנחנו במרחק של יותר מנגיעה, מקסימום שתיים, מלהיות מוכרזים כמדינת אפרטהייד, ושהעולם לא מעוניין במה שקורה פה ושהפלסטינים לא הבייבי המסכן של העולם - אתה באמת חי בסרט. סרט טוב, אבל עדיין סרט.
לא חושב שהדעות שלה רלוונטיות, ברגע שהיא הייתה על המרמרה וטסה ללוב, נראה לי שזה מספיק כדי להעיף אותה.כששאלתי על מה התכוונתי לפי איזה חוק אתה רוצה לפסול אותה מלהתמודד, לא לפי איזו מחשבה שלה. אני מקווה בשבילך שאתה מבין שאי אפשר לפסול מישהו לפי הדעות שלו
היא עשתה צבא בכלל?
אוקי... אז נראה לך שצריך להעיף אותה, הרבה חושבים ככה. מה הנקודה? יש חוקים ברורים לגבי מי יכול להתמודד ואת מי פוסלים והיא לא עברה על החוקים האלולא חושב שהדעות שלה רלוונטיות, ברגע שהיא הייתה על המרמרה וטסה לבחריין, נראה לי שזה מספיק כדי להעיף אותה.
ברור לך שאתה היית נכנס לכלא על כל אחת מהעבירות האלה?