זה בערך כמו ההשפעה של אקטימל/מיץ פטל על ילד בן 5.אבל עליהם זה משפיע יותר חזק, וזה נותן להם יום מלא מרצ ( שזה אחת מהסיסמאות העלובות שלהם ).
הם רק חושבים שזה עושה משהו, ועדיין חיים בבהזיות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בערך כמו ההשפעה של אקטימל/מיץ פטל על ילד בן 5.אבל עליהם זה משפיע יותר חזק, וזה נותן להם יום מלא מרצ ( שזה אחת מהסיסמאות העלובות שלהם ).
הם בהזיות גם בלי, אבל זה רק מעצים את הטמטום שלהם.זה בערך כמו ההשפעה של אקטימל/מיץ פטל על ילד בן 5.
הם רק חושבים שזה עושה משהו, ועדיין חיים בבהזיות.
כן, אני רוצה שתחזר את הדברים כמו שהם קרו בהיסטוריה (עובדתית) - לא מבקש משהו קשה מידי. בלי דעות ובלי פוליטיקה. מה קרה ב-1967? כיצד התחילה המלחמה? מה היה שלב הביניים? וכיצד היא נגמרה? (בהתיחחסות לאותו השטח).מה אתה רוצה שאני אענה לך? שאני אתן לכם שיעור היסטוריה?
אל תחפש היגיון..כל הבחירות האלה כבר יצאו מכלל פרופורציה..שיגעו אותנו!הם בהזיות גם בלי, אבל זה רק מעצים את הטמטום שלהם.
נגיד מיכל רוזין, כשהיא הייתה אצלנו בבצפר ביום דמוקרטיה, היא אמרה שהבן שלה לומד אצלנו בבצפר ( מה שנכון ).
כאילו מה היא רוצה, שירצחו אותו ?
אני עובר על התגובות ואני פשוט לא מבין איך אבל איך אנשים כמוך כותבים כאלה דברים..למה שלא תעבור לגור עם האזרחים "המסכנים" האלה? תתבייש, כי בזכות החיילים אתה מוגן רק שזה לא מגיע לך..אם אתה שם לרגע בצד את העובדה שאתה שולח חבר'ה בני 18-21 שהתאמנו לקרב והולכים להיות שוטרים ממורמרים בשטחים וחלקם מוציאים את המירמור שלהם על אזרחים מסכנים, ואם אתה מתעלם מהעובדה שהשחיקה בשטחים מורידה את יכולת הלחימה של חיילנו בקרב, תחשוב על עובדה הפשוטה שהכיבוש כמו שהוא כעת (ללא שום מו"מ באופק) הגורם מספר אחת לבידוד הבינלאומי ההולך והגובר של ישראל.
מי שחושב שהכיבוש מועיל לנו במשהו פשוט טועה
אל תחפש היגיון..כל הבחירות האלה כבר יצאו מכלל פרופורציה..שיגעו אותנו!
אני עובר על התגובות ואני פשוט לא מבין איך אבל איך אנשים כמוך כותבים כאלה דברים..למה שלא תעבור לגור עם האזרחים "המסכנים" האלה? תתבייש, כי בזכות החיילים אתה מוגן רק שזה לא מגיע לך..
למה? אתה מוזמן לשחזר בעצמך, בכל מקרה זה לא משנה כי כרגע נוצר מצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים לא תנאים וכל העולם עצבני עליך, ככה שלתת לפלסטינים מדינה הוא הפתרון השפוי היחיד.כן, אני רוצה שתחזר את הדברים כמו שהם קרו בהיסטוריה (עובדתית) - לא מבקש משהו קשה מידי. בלי דעות ובלי פוליטיקה. מה קרה ב-1967? כיצד התחילה המלחמה? מה היה שלב הביניים? וכיצד היא נגמרה? (בהתיחחסות לאותו השטח).
למה שהוא יעבור? הרי הם מסכנים..אני עובר על התגובות ואני פשוט לא מבין איך אבל איך אנשים כמוך כותבים כאלה דברים..למה שלא תעבור לגור עם האזרחים "המסכנים" האלה? תתבייש, כי בזכות החיילים אתה מוגן רק שזה לא מגיע לך..
אוי ואבוי אם זה יקרהככה שלתת לפלסטינים מדינה הוא הפתרון השפוי היחיד
אתה מעדיף מדינה דו לאומית?אוי ואבוי אם זה יקרה
מעדיף יהודים פהאתה מעדיף מדינה דו לאומית?
העדפות זה נחמד, אבל יש לך מיליונים בשטח, חלק נכבד מהם אזרחים לכל דבר, ואם נעזוב רגע את ההשלכות המוסריות שכנראה אין להן השפעה עליך, לעשות טרנספר לאוכלוסייה כזו זה לא ריאלי בעלילמעדיף יהודים פה
בדיוק מה שצריך לעשותטרנספר
בדיוק מה שצריך לעשות
מיליונים בשטח
אזרחים לכל דבר
השלכות מוסריות
לא ריאלי בעליל
ומעניין איך אתה "מזדהה" עם הצד השני שאני בספק אם יצאת מאיזור ת"א בכלל...
כן אני בן 16, 16 וחצי אם מדייקים, אבל עם יותר שכל ממך, ובטוח הרבה יותר הבנה בשטח. ואני אומר את זה כי אתה מנותק מהמציאות עוכר ישראל שכמותךגיל:16
הבנה מה קורה באמת לחיילים בצבא ובמיוחד בשטחים :0
אתה יודע בכלל שבלחמת ששת הימים צבאות סוריה ומצרים פתחו במלחמה על מנת להשמיד את ישראל?למה? אתה מוזמן לשחזר בעצמך, בכל מקרה זה לא משנה כי כרגע נוצר מצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים לא תנאים וכל העולם עצבני עליך, ככה שלתת לפלסטינים מדינה הוא הפתרון השפוי היחיד.
למה שהוא יעבור? הרי הם מסכנים..
מכיר רק את אד קואן
מי דיבר על חמאס?כן אני בן 16, 16 וחצי אם מדייקים, אבל עם יותר שכל ממך, ובטוח הרבה יותר הבנה בשטח. ואני אומר את זה כי אתה מנותק מהמציאות עוכר ישראל שכמותך
איזה צבא שולח מסרונים וכרוזים לתושבים שיתרחקו לשטח מבלי שיפגעו בהם?
אתה יודע בכלל שהטקטיקה של חמאס זה להתחבאות בתוך שטח אזרחי ולהביא להריגת אזרחים פלסטינים? לא, כי אתה בוחר רק להכפיש את ישראל מבלי לדעת את האמת. לא סתם חמאס משגר טילים מבתי מגורים, גנים, בתי ספר, בתי חולים והכל רק להביא להרג של פלסטינים במטרה להפיל את זה על ישראל. לא באמת אכפת לחמאס מתושביו, כי כשהוא מתחבא בין התושבים ומן הסתם זה יוביל להרוגים.
שלא תגיד שאני "מז**ן תשכל" -
זאת לא הייתה תגובה שהופנה אלייך. זה הופנה לקרפיהורס שטוען שצהל "הורג במכוון" אזרחים בעזה.מי דיבר על חמאס?
התגובה אליי לא תואמת את מה שכתבתיזאת לא הייתה תגובה שהופנה אלייך. זה הופנה לקרפיהורס שטוען שצהל "הורג במכוון" אזרחים בעזה.
אל תתחמק מהתגובה אלייך
כן אני בן 16, 16 וחצי אם מדייקים, אבל עם יותר שכל ממך, ובטוח הרבה יותר הבנה בשטח. ואני אומר את זה כי אתה מנותק מהמציאות עוכר ישראל שכמותך
איזה צבא שולח מסרונים וכרוזים לתושבים שיתרחקו לשטח מבלי שיפגעו בהם?
אתה יודע בכלל שהטקטיקה של חמאס זה להתחבאות בתוך שטח אזרחי ולהביא להריגת אזרחים פלסטינים? לא, כי אתה בוחר רק להכפיש את ישראל מבלי לדעת את האמת. לא סתם חמאס משגר טילים מבתי מגורים, גנים, בתי ספר, בתי חולים והכל רק להביא להרג של פלסטינים במטרה להפיל את זה על ישראל. לא באמת אכפת לחמאס מתושביו...שלא תגיד שאני "טועה"
אזהרה לתושבים שלא יפגעו - http://www.0404.co.il/post/15485
שיגור מבית ספר - http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/601/388.html
שיגור מבתי חולים - http://news.walla.co.il/item/2771602
אתה יודע בכלל שבלחמת ששת הימים צבאות סוריה ומצרים פתחו במלחמה על מנת להשמיד את ישראל?
מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה לעזאזל?
אתה טוען שישראל היא "כיבוש" של העם הפלסטיני בגבולות 67. אז אני שואל אותך, אתה יודע למה בכלל פתחו צבאות סוריה ומצרים במלחמה? בנתיים אתה טוב בלהתחמק.התגובה אליי לא תואמת את מה שכתבתי
ואף אחד לא דיבר אל חמאס
צודק, אני רץ לערוך לציוני אמיתי בזה הרגע. אולי גם בזמן הזה פתאום חייל צהל יחליט להתנקש בפלסטיני, מי יודע?אם היית יודע מי אני,מי המשפחה שלי ומה עברנו הדבר האחרון שהיית קורא לי זה עוכר ישראל.
אבל זה בסדר,אתה ילד ישראלי ממוצע שלא יודע כלום.איכ.