הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

אתה טוען שישראל היא "כיבוש" של העם הפלסטיני בגבולות 67. אז אני שואל אותך, אתה יודע למה בכלל פתחו צבאות סוריה ומצרים במלחמה? בנתיים אתה טוב בלהתחמק.

צודק, אני רץ לערוך לציוני אמיתי בזה הרגע. אולי גם בזמן הזה פתאום חייל צהל יחליט להתנקש בפלסטיני, מי יודע?

מדהים שיש לך זמן לכתוב כלכך הרבה הודעות בזמן הלימודים למבחני המיצ"ב שלך.

אתה טוען שישראל היא "כיבוש" של העם הפלסטיני בגבולות 67. אז אני שואל אותך, אתה יודע למה בכלל פתחו צבאות סוריה ומצרים במלחמה? בנתיים אתה טוב בלהתחמק.
הרקע למלחמה היה גדול, וכל זה לא קשור למה שאמרתי. תקרא את ההודעה שציטטת בהתחלה.

מה הקשר?

הכיבוש של העם הפלסטיני בגבולות 67 כמובן

איזה כיבוש בדיוק? אתה יודע בכלל שבלחמת ששת הימים צבאות סוריה ומצרים פתחו במלחמה על מנת להשמיד את ישראל?
מה לא ברור פה? יודע מה, עזוב את רקע המלחמה. אני רוצה שתסביר לי על איזה כיבוש בדיוק.

אל תחפש היגיון..כל הבחירות האלה כבר יצאו מכלל פרופורציה..שיגעו אותנו!

אני עובר על התגובות ואני פשוט לא מבין איך אבל איך אנשים כמוך כותבים כאלה דברים..למה שלא תעבור לגור עם האזרחים "המסכנים" האלה? תתבייש, כי בזכות החיילים אתה מוגן רק שזה לא מגיע לך..
אבל הם ״אזרחים מסכנים״.
מגיע להם שיסקלו אותם באבנים, סתם ככה, בשביל הצחוקים.

אבל הם ״אזרחים מסכנים״.
אני לא קיצוני סתם ככה.ברור לי שרוב תושבי עזה שונאי ישראל, אבל אני לא מאחל להם שום סקילה באבנים או לכל אדם אחר, אני מאחל את זה למי שזה מגיע(רוצחים/מחבלים/אנסים וכו').
יש אזרחים בעזה שהם חפים מפשע, אבל לטעון שצה"ל עושה זאת במכוון זה גועל נפש וכל כך לא נכון. האשמה היחידה היא על חמאס.

מה לא ברור פה?
הכל ברור
אבל הם ״אזרחים מסכנים״.
אתה מטומטם?
יש אזרחים בעזה שהם חפים מפשע, אבל לטעון שצה"ל עושה זאת במכוון זה גועל נפש וכל כך לא נכון. האשמה היחידה היא על חמאס.
מי טען את זה?

הכל ברור

אתה מטומטם?

מי טען את זה?
קרפיהורס ואדם נוסף.
למה אתה מתחמק מהשאלה שלי? איזה כיבוש בדיוק של העם הפלסטיני? מי זה העם זה בכלל? מאיפה הוא בא?
אבל יפה, אתה יודע להתחמק משאלות שאין לך תשובות אליהם. כמו במקרה עם משה.

קרפיהורס ואדם נוסף.
למה אתה מתחמק מהשאלה שלי? איזה כיבוש בדיוק של העם הפלסטיני? מי זה העם זה בכלל? מאיפה הוא בא?
מי טען שצה''ל מפציץ במכוון אזרחים פלסטינים?
ותקרא מה ההגדרה של עם.

קרפיהורס ואדם נוסף.
אבל יפה, אתה יודע להתחמק משאלות שאין לך תשובות אליהם. כמו במקרה עם משה.
יש מיליון וחצי אנשים בעזה, עם או לא עם הם כרגע אנשים לא מוגדרים בשטח לא מוגדר ותריך למצוא לזה פיתרון.
ולא,הפיתרון הסופי הוא לא פיתרון.

אם אתה שם לרגע בצד את העובדה שאתה שולח חבר'ה בני 18-21 שהתאמנו לקרב והולכים להיות שוטרים ממורמרים בשטחים וחלקם מוציאים את המירמור שלהם על אזרחים מסכנים, ואם אתה מתעלם מהעובדה שהשחיקה בשטחים מורידה את יכולת הלחימה של חיילנו בקרב, תחשוב על עובדה הפשוטה שהכיבוש כמו שהוא כעת (ללא שום מו"מ באופק) הגורם מספר אחת לבידוד הבינלאומי ההולך והגובר של ישראל.
מי שחושב שהכיבוש מועיל לנו במשהו פשוט טועה
לא מספיק ברור? זאת הטענה הכי רחוקה מהמציאות ששמעתי בחיים.
יש מיליון וחצי אנשים בעזה, עם או לא עם הם כרגע אנשים לא מוגדרים בשטח לא מוגדר ותריך למצוא לזה פיתרון.
ולא,הפיתרון הסופי הוא לא פיתרון.
מדובר עם העם "הפלסטיני" בישראל. רינו טוען שהם תחת כיבוש בגבולות 67. אני שואל, איזה כיבוש בדיוק?
רינו, אני בספק אם אתה יודע מהי בכלל החלטה 181 של הא"ום. שתי מדינות לשני עמים. רק שהפלסטינים החביבים התנגדו לחלוקה אלא רצו מדינה שלמה ומאז הם נמצאים בשטח ישראל. והכל עוד החל לפני 48, שהם החלו לעלות לכאן אחרי היהודים וטוענים שהשטח שלהם.

וואו רינו, אז יפה, עברת למשחק מוניטין שלילי אחרי התחמקויות לטענות ההזויות שלך שאין לך תשובות לי ולמשה.
i rest my case.

להיכנס לשיחה על פוליטיקה מוביל לויכוח ארוך ,מיותר ולא מביא לפתרון. אדם באמונתו יחייה.
בסופו של דבר הסכם אוסלו יתפוצץ לכולם בפנים(במלחמת אזרחים במקרה הטוב או במחנות השמדה במקרה הגרוע כי דיכוי אף פעם עובד לאורך זמן) - יהיה אש, עכשיו צריך עלה ירוק כדי שיהיה מה לשרוף. אה וכדי לא לגמור מאחורי סורג בגלל פארש.

לי דווקא כי נראה שאתה מטומטם, אם אתה רוצה להרוג מיליונים חפים מפשע רק בגלל הלאום שלהם

וואו רינו, אז יפה, עברת למשחק מוניטין שלילי אחרי התחמקויות לטענות ההזויות שלך שאין לך תשובות לי ולמשה.
i rest my case.
תסלח לי, אבל אני די בטוח שאתה נתת לי שלילי ראשון. ואתה מוזמן לשאול כל דבר שתרצה

עשית בדיקת עיניים לאחרונה? כי שאלתי את אותה שאלה כמה פעמים.
במלחמת ששת הימים, ישראל כבשה את יהודה ושומרון מירדן.
יודע מה, בוא נגיד שאתה צודק וישראל לא כובשת. אתה עובדתית כרגע במצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים נוראיים בלי אפשרות להתפתח, העולם במרחק נגיעה מלעשות עליך חרם כלכלי. איזו עוד אופציה אתה רואה חוץ מהסכם שלום?

לי דווקא כי נראה שאתה מטומטם, אם אתה רוצה להרוג מיליונים חפים מפשע רק בגלל הלאום שלהם
להיטלר בשנת 1941 עם מבצע ברברוסה, שם שניתן לכניסה לגבולות ברית המועצות זה לא הפריע.
הסיבות בגללן ההשמדה החלה עם הכניסה לברית המועצות.
1.במלחמה בברית המועצות הייתה מלחמת חורמה אידיאולוגית כנגד הקומוניזם שבראשם היהודים.
2.כמות היהודים הגדולה שהתווספה לכמות היהודים בשטחים הכבושים (כמו ישראל ביהודה ושומורון נכון טומר ?) הייתה גדולה מאוד והיה צורך לטפל בבעיה.
3.גרמניה לא פחדה מדעת קהל בגלל הצלחותיה במלחמה.
במלחמת ששת הימים, ישראל כבשה את יהודה ושומרון מירדן.
יודע מה, בוא נגיד שאתה צודק וישראל לא כובשת. אתה עובדתית כרגע במצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים נוראיים בלי אפשרות להתפתח, העולם במרחק נגיעה מלעשות עליך חרם כלכלי. איזו עוד אופציה אתה רואה חוץ מהסכם שלום?
מה נוראי בתנאים שלהם ולא מאפשר להם להתפתח ?

להיטלר בשנת 1941 עם מבצע ברברוסה, שם שניתן לכניסה לגבולות ברית המועצות זה לא הפריע.
הסיבות בגללן ההשמדה החלה עם הכניסה לברית המועצות.
1.במלחמה בברית המועצות הייתה מלחמת חורמה אידיאולוגית כנגד הקומוניזם שבראשם היהודים.
2.כמות היהודים הגדולה שהתווספה לכמות היהודים בשטחים הכבושים (כמו ישראל ביהודה ושומורון נכון טומר ?) הייתה גדולה מאוד והיה צורך לטפל בבעיה.
3.גרמניה לא פחדה מדעת קהל בגלל הצלחותיה במלחמה.
מה? לא הבנתי מה ההשוואה הזו אמורה להביע? היא לא בדיוק משרתת אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית