הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

זאת לא הייתה תגובה שהופנה אלייך. זה הופנה לקרפיהורס שטוען שצהל "הורג במכוון" אזרחים בעזה.
אל תתחמק מהתגובה אלייך
יש מצבים שצה"ל מפציץ מקומות שהוא יודע שיש סבירות גבוהה מאוד שיש שם אזרחים (אפשר להגיד שהוא יודע בוודאות שיש שם אזרחים), ככה שזה שצה"ל לפעמים הורג אזרחים במכוון זאת עובדה, זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו.
השאלה היא אחרת ואם זה מוצדק או לא, כנראה שלהפציץ בניין שידוע שיש שם משפחה עם ילדים ויש חשד שיש שם משגר - לא יהיה הדבר הכי מוסרי בעולם להפציץ עד כמה שזה בעייתי. כנראה שלהפציץ בניין שידוע שיש שם מפקדה של חמאס עם פעילים ובכירים יהיה דבר נכון אפילו אם יש שם כמה חפים מפשע.
אל תהפוך את צה"ל למעבר למה שהוא, צה"ל אולי הצבא הכי מוסרי בעולם, זה נכון. אבל זה לא אומר שהכל ורוד.

בצורה שלא נראית לי ?
כשאתה בא להרוג אנשים רק כי הם יהודיים או שאתה מלכלך על מדינה שממנת אותך, אין לך זכות קיום במדינה הזאת, ספק אם גם בעולם עם יחס מסריח שכזה.

המדינה לא מממנת אותי, אני מממן אותה. לא היית אמור להתאבד כבר?

אין לי בעיה עם ערבים, כשהייתי קטן אבא שלי עבד עם ערבים ( אפילו עד היום ) וכשהיינו באים אליו לעבודה היינו משחקים איתם ולא היה לנו שום בעיה ( ולא הם לא אנסו אותנו ).
יש לי בעיה עם 3 סוגי אנשים.
מצד אחד, מחבלים, בוא נודה בזה, מגיע להם עונש מוות על מה שהם עושים ועל זה אי אפשר להתווכח.
סוג שני, זה כל האנשים סטייל חנין זועבי, שחיים במדינת ישראל, מקבלים כסף וביטוחים ומה לא ממדינת ישראל ועדיין לא מכירים בה, ומזלזלים בה, ואפילו בחיילים שנהרגים כדי לשמור עליהם, לאנשים כאלו מגיע שיגרשו אותם חסרי כל מהארץ.
הסוג השלישי, שמתקשר לשני, הוא סוג האנשים שמלכלים על המדינה בכוח, כדוגמת הז*נה יימח שמה וזכרה שפרסמה תמונה שלה מחרבנת על דגל ישראל, זה פשוט גועל נפש לעשות דבר כזה כשאתה מקבל את ההטבות של המדינה שאתה פאקינג מחרבן עליה, לדעתי לאנשים כאלה מגיע עונש מוות, בגלל שאנחנו מדינה עדינה מדי, גירוש מהארץ.

ואם על זה אתה לא מסכים איתי, אתה במצב קשה.

אם מישהו מלכלך על המדינה מגיע לו עונש מוות?

מסתבר שיונה לא עשה את המיצ"ב שלו בהבנת הנקרא והצליח להבין ממה שכתבתי ואני מצטט "קריפיהורס שטוען שצהל הורג במכוון אזרחים בעזה".

המדינה לא מממנת אותי, אני מממן אותה. לא היית אמור להתאבד כבר?
המדינה ממנת לך הרבה, סתם שתדע.
ונראלי שאני אוותר הפעם על להתאבד.
אם מישהו מלכלך על המדינה מגיע לו עונש מוות?
כשאתה מחרבן על דגל המדינה שלך, שבזכותה יש לך דירה, יש לך אוטו, יש לך ביטוח, יש לך חיים שלא כוללים שהמעבר דירה שלך זה רק מספסל לקרטון, ואתה עוד מתנהג בגועל נפש, כמו שהיא התנהגה, ועוד שמח על המעשה המגעיל הזה, כן, מגיע לך עונש, דעתי היא מוות על הזלזול המכפיש שלה, בתכלס דעתי הפוליטית היא לגרש אותה מהמדינה ודעת המדינה היא לתת לה מכה על האף ולהגיד לה נו נו נו.
וכן, יש הבדל בין פעיל מרצ קטן שאומר ״בוא נתחשב בערבים ונחזור לשתי מדינות לשתי עמים״ לבין צואת אדם כמוה שבמעשה הזה היא בעצם אומרת, ״אני מחרבנת על המדינה שממנת אותי ושמסדרת לי את החיים, ואני לא שמה קצוץ על אף אחד מכם״.

נערך לאחרונה:

כשאתה מחרבן על דגל המדינה שלך, שבזכותה יש לך דירה, יש לך אוטו, יש לך ביטוח, יש לך חיים שלא כוללים שהמעבר דירה שלך זה רק מספסל לקרטון, ואתה עוד מתנהג בגועל נפש, כמו שהיא התנהגה, ועוד שמח על המעשה המגעיל הזה, כן, מגיע לך עונש, דעתי היא מוות על הזלזול המכפיש שלה, בתכלס דעתי הפוליטית היא לגרש אותה מהמדינה ודעת המדינה היא לתת לה מכה על האף ולהגיד לה נו נו נו.
וכן, יש הבדל בין פעיל מרצ קטן שאומר ״בוא נתחשב בערבים ונחזור לשתי מדינות לשתי עמים״ לבין צואת אדם כמוה שבמעשה הזה היא בעצם אומרת, ״אני מחרבנת על המדינה שממנת אותי ושמסדרת לי את החיים, ואני לא שמה קצוץ על אף אחד מכם״.

יפה, אני רואה שמערכת החינוך עובדת מצוין. כזה צעיר וכבר פשיסט.

אני יודע שקשה לך לחשוב, אבל תנסה פעם להבין מאיפה ל"מדינה" יש כסף.

יש לי כמה שאלות שיסבירו לי ולהרבה אחרים איך אנשים כמוך צצים:
בן כמה אתה? איפה שירתת? במה אתה עובד? והאם אתה מוכן למות בעד סמל?

ומה עם אנשים שאין להם דירה, אוטו וביטוח, להם כן מותר לחרבן על הדגל?
רק בגלל שהאנשים במדינה מצליחים להתקיים זה לא אומר שאסור להעביר ביקורת, ולמרות שהיא עשתה את זה בצורה די קיצונית ומפגרת זה לא אומר שצריך להרוג אותה.

שמע אני די איתך והכול.. אבל תסביר לי בדיוק באיזה קטע
אתה אומר
שהמדינה ממנת אותך
גם אם הכסף לא הולך אליך ישירות, ברגעים קצת פחות טובים בחיים המדינה לא תזרוק אותך לרחוב.
תראה את כל ההומלסים למיניהם, למה אתה חושב שהם הומלסים ? כי הם מכורים לסמים או שהם לא מוכנים לקבל עזרה, אם הם היו רוצים לקבל עזרה הם לא היו הומלסים.
המדינה הזאת דואגת לך, תרצה או לא.
נכון, יש מיסים, יש קטעים שהמדינה מז*ינת אותך ברמה מטורפת שכל מה שבא לך זה לדקור את ביבי עשרות פעמים, אבל בסופו של יום, תראה לי עוד מדינה עדינה וסלחנית כזאת.
אם זה היה מישהו אחר ( סטייל פוטין לדוג׳ ) היינו דיקטטורה היום.
יפה, אני רואה שמערכת החינוך עובדת מצוין. כזה צעיר וכבר פשיסט.

אני יודע שקשה לך לחשוב, אבל תנסה פעם להבין מאיפה ל"מדינה" יש כסף.
פאשיסט ? סליחה באמת שיש לי דעות משלי.
נכון, אתם משלמים מיסים, וההורים שלי משלמים מיסים ויום אחד גם אני אשלם מיסים, אבל תראה לי עוד מדינה שדואגת ככה לחלשים בחברה ופועלת כדי לצמצם ולשפר את המצב במטרה למנוע כמה שיותר את פערי המעמדות בארץ.
וכן, גם אם אתה חזק ויכול להסקביט ולדדלפט מעל 200 קג, זה לא משנה כלום, לא כולם נולדים לבית עשיר או למשפחה עשירה, יש כאלו שמנסים להשתמט כי הם פאקינג צריכים לממן את המשפחה שלהם, מה חשבת, שזה עד כדי כך פשוט ? המדינה מנסה לעזור ברמה המקסימלית שהיא יכולה.
לכל אזרח.
כל אזרח.
תראה לי עוד מדינה שהייתה מתנהגת בכזה איפוק עם המהגרים מסודן ומציעה להם מענקים כספיים כדי שיחזרו למדינה שלהם במקום לסובב אותם ולבעוט להם בתחת הרחק הרחק לסודן הרחוקה.

מדינה עדינה וסלחנית? חיילים שחוזרים הביתה למקרר ריק ולאמא שחוסכת על התרופות שלה כדי לאכול?
ניצולי שואה שאין להם איך להתחמם בלילה?
וכל זה בזמן שממנים את חנין זועבי חחחחחחחח
זאת מדינה עדינה וסלחנית? באיזה עולם?
ואני מאחל לך לא להגיע למצב שתצטרך עזרה מהמדינה,שלא תיחשף לדרך הפעולה שלה במקרים אלה,איך היא כל כך שמחה לעזור.

תגיד, אחרי איזה 70 דיונים בנושא הזה, עוד לא הבנת שאתה מדבר שטויות?

אתה לא מבין שכמה שאתה רוצה לעשות טרנספר לאוכלוסייה שלמה זה פשוט לא ריאלי, בעיקר בגלל שהאו''ם בחיים לא ייאשר את זה ובצדק? זה לא משנה (מבחינתך) מה צודק ומה לא, תסתכל על המצב הקיים.
איפה אמרתי שזה ריאלי? הם תקועים כאן כמו קוץ

גם אם הכסף לא הולך אליך ישירות, ברגעים קצת פחות טובים בחיים המדינה לא תזרוק אותך לרחוב.
תראה את כל ההומלסים למיניהם, למה אתה חושב שהם הומלסים ? כי הם מכורים לסמים או שהם לא מוכנים לקבל עזרה, אם הם היו רוצים לקבל עזרה הם לא היו הומלסים.
המדינה הזאת דואגת לך, תרצה או לא.
נכון, יש מיסים, יש קטעים שהמדינה מז*ינת אותך ברמה מטורפת שכל מה שבא לך זה לדקור את ביבי עשרות פעמים, אבל בסופו של יום, תראה לי עוד מדינה עדינה וסלחנית כזאת.
אם זה היה מישהו אחר ( סטייל פוטין לדוג׳ ) היינו דיקטטורה היום.

פאשיסט ? סליחה באמת שיש לי דעות משלי.
נכון, אתם משלמים מיסים, וההורים שלי משלמים מיסים ויום אחד גם אני אשלם מיסים, אבל תראה לי עוד מדינה שדואגת ככה לחלשים בחברה ופועלת כדי לצמצם ולשפר את המצב במטרה למנוע כמה שיותר את פערי המעמדות בארץ.
וכן, גם אם אתה חזק ויכול להסקביט ולדדלפט מעל 200 קג, זה לא משנה כלום, לא כולם נולדים לבית עשיר או למשפחה עשירה, יש כאלו שמנסים להשתמט כי הם פאקינג צריכים לממן את המשפחה שלהם, מה חשבת, שזה עד כדי כך פשוט ? המדינה מנסה לעזור ברמה המקסימלית שהיא יכולה.
לכל אזרח.
כל אזרח.
תראה לי עוד מדינה שהייתה מתנהגת בכזה איפוק עם המהגרים מסודן ומציעה להם מענקים כספיים כדי שיחזרו למדינה שלהם במקום לסובב אותם ולבעוט להם בתחת הרחק הרחק לסודן הרחוקה.

ממליץ לך בחום על הספר "מרד הנפילים", יתקן את מה שמערכת החינוך עוללה לך.

למה לעזאזל אתה מאשים מערכת שמזמן ויתרה ופשטה את הרגל?

תגיד, אחרי איזה 70 דיונים בנושא הזה, עוד לא הבנת שאתה מדבר שטויות?

אתה לא מבין שכמה שאתה רוצה לעשות טרנספר לאוכלוסייה שלמה זה פשוט לא ריאלי, בעיקר בגלל שהאו''ם בחיים לא ייאשר את זה ובצדק? זה לא משנה (מבחינתך) מה צודק ומה לא, תסתכל על המצב הקיים.
לא, באמת, אתה לא מבין שאתה שאתה פולט את השטויות שהשמאל הקיצוני מפמפם בלי שום בסיס?

לא, באמת, אתה לא מבין שאתה שאתה פולט את השטויות שהשמאל הקיצוני מפמפם בלי שום בסיס?
אי אפשר לטרנספר אוכלוסיה זה שטויות שהשמאל הקיצוני פולט?
אז בוא תספר לנו איך באמת עושים את זה. שנבין.

זו בדיוק הסיבה שאנשים ממעמד סוציו-אקונומי נמוך "אוהבים" את המדינה.

ברגע שתגדל ותבין שהמדינה גוזלת לך למעלה משני שליש מהשכר (כולל מיסים עקיפים) בלי לשאול אותך. ובתמורה דופקת אותך מכל הכיוונים, מתנהלת בניגוד אינטרסים מוחלט אליך וכלפי האזרחים, מערימה קשיים בצורת רגולציה, בירוקרטיה והגבלות שונות ומנסה להפוך אותך להומלס ע"י העלאת מחירי הדירות למחירים מופקעים וחסרי פרופורציה לשווי הריאלי של הנכס, כמובן לטובת בעלי אינטרסים (אל תחשוב אפילו שמדובר בכוחות שוק, מחירי הדיור מהונדסים בקפידה). גם אתה היית רוצה לחרבן על הדגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית